![]() |
Hai sa va arat cum o arde lumea acolo de unde vin eu...
Fara misto, totul pe fata, exact asa cum e...foarte intresant filmul. Pe langa toate astea si un versus DomesticVSImported, in cadrul filmuletului. Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=cyxQR321AJ0 Ce intresata e lumea...:D:Dfrumos, ce pot sa zic... Nu cred ca nimeni nu are o parere despre asta...chiar asa? Macar vb. cu moderatorul sa stearga, ca pm...mai misto filme cu handicapati care nu stiu sa parcheze... |
Re: Inside Chicago Street Racing
de ce te enervezi asa repede lasa oamenii sa-l vada si daca e ceva de comentat o sa comenteze cineva da ca nu .............asta e
|
Nu ma enervez...lol, daca m as enerva din asa ceva...nu mai ajung la 25 de ani.
Ideea e ca am vrut sa impartasesc ca sa zic asa, o idee din ce e pe afara din pct. de vedere Behind the curtain...dar se pare ca nu e intresant, si nu prea intelegeam de ce. |
nu ma impresioneaza nimic din filmul ala... am vazut mai mult actiune pe A2
|
:D:D
Am o rugaminte, la moderator, sterge te rog topicul meu, ca nu are nici un rost... Swat, ma intreb daca toate din cele 1000 de posturi ale tale sunt asa destepte, si la subiect...si pline de "esenta" :D |
cls21b_EVO - chill
|
Ia uite i frate...toti moderatorii, ca gaborii au sarit pe mine, esti nebun...
Fratilor nu sunt nervos sau ceva...am zis doar stergeti l si gata, chiar vreau asta, facand abstractie de faptul ca nu e intresata lumea, stergeti l, va rog. Multumes frumos! |
am zis chill in sensu sa nu te agiti prea tare de ce nu e vizionat filmul .. lasa-l cateva zile sa il rumege pu****tia sa isi dea cu parerea.
In Romania exista alte conceptii despre ''viata de strada'' .. asa ca relax cat despre comentariile tale de mahala .. ma asteptam la mai mult de la tine O seara buna |
Comentarii de mahala?Probabil ca si tu ai dreptate...
Uite...o lasam asa, dar..... Ia vedeti, asta e mai bun decat A2 :D https://www.youtube.com/watch?v=H4Ym5...elated&search= Tot din Chicago. Enjoy! |
impresionant:D knd o sa vedem asha ceva si la noi?:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning