![]() |
Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews
m-am gandit c-ar fi mai bine sa ne tinem la curent pe un singur topic, zilele astea.
mai bine totul intr-un singur topic de discutii, amanunte picante si alte alea ;) |
Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews
deci ce s-a intamplat AZI, vineri, a 3-a zi de aranjare a peretelui "VIRTUAL TUNING", pe scurt:
- superechipa ruver - gabi - prietena lui gabi - most_wanted_ - grigo_X2 - peter - eu - deci aceasta superechipa - a reusit azi sa puna totul la punct :D - singurul lucru nerezolvat a ramas, printarea planselor nescoase. gratian iarasi ne-a asigurat ca daca nu s-a intamplat AZI, o sa se intample MAINE DIMINEATA sa avem plansele sa le punem pe perete. - ne-am facut datoria si i-am inmanat stick-ul cu toate plansele nescoase, dupa centralizarea facuta acolo, pe loc, intre noi, superechipa, cu laptop-ul meu si cu ajutorul lu' nenea zapp :D - am aranjat PANOUL, am dat de cap concurentilor inscrisi. PS: NU VA ASTEPTATI SA FIE TOTUL SUPERPERFECT SI SUPERCORECT. TOT CE S-A FACUT IN LEGATURA CU CONCURENTI, CENTRALIZARE, EVIDENTA PLANSE, ETC. ETC. - S-A FACUT AZI, DE NOI, DECI POSIBIL SA SE FI STRECURAT ERORI INTRE BRUSH SI NON-BRUSH... ...om trai si om vedea... voi pune lista cu concurentii si nr. de planse dupa ce pap ceva, sunt mort si rupt... va rog sa verificati acuratetea centralizarii !!! multumesc ;) |
2 Attachment(s)
Felicitari TopArt atat tie cat si intregii superechipe ;) . Uite aici 2 tipuri de ecusoane pt maine sa ne identificam.Ra2 a luat unu vertical.Cine vrea sa intre pe id sa va trimit formatul psd k sa modificati numele
|
4 Attachment(s)
...intai niste poze cu superechipa la lucru si intr-un post viitor - rezultatul zilei de azi: peretele REFACUT DE LA ZERO, cu spatiile goale urmand a primi restul de planse nescoase MAINE DIMINEATA, dupa cum ni s-a spus. ;)
|
2 Attachment(s)
sectiune/concurenti/planse neafisate:
3D: concurenti: frost_dani - 1 neafisata sleepy_65 - 1 neafisata grigo_x2 - 10 neafisate ruver - 11 neafisate - a convenit ca mai afiseaza DOAR 8 din cele 11 ;) topart - 12 neafisate - am convenit ca mai afisez DOAR 3 din cele 12 ;) FREEHAND: concurenti import_skilzzz - 1 neafisata tase_astra - 1 neafisata naitzu - 1 neafisata STEVENdesign - 1 neafisata frost_dani - 1 neafisata restul - afisati cu toate. daca nu, va rog semnalati ;) |
1 Attachment(s)
2D BRUSH: concurenti: peter - 3 neafisate restul - afisati cu toate. daca nu, va rog semnalati ;) PS: DACA SUNT GRESELI, DE ASEMENEA VA ROG SEMNALATI ;) |
M_W mai are o lucrare la NB... poate ai uitat :-P
P.S.: cu gratian ai reusit sa mai vb? |
rectific :
LKS - 1 NEADAUGATA !!! |
2D NON BRUSH: concurenti: gabi - 1 neafisata most_wanted - 1 neafisata vio[s] - 1 neafisata alex_maniacu_90 - 1 neafisata devlin_dirty - 1 neafisata trickz - 1 neafisata restul - afisati cu toate. daca nu, va rog semnalati ;) PS: DACA SUNT GRESELI, DE ASEMENEA VA ROG SEMNALATI ;) PPS: NU AM POZA CLOSE-UP CU 2D NON BRUSH, E STRICATA. POATE MA POT AJUTA COLEGII ?!? :oops: :oops: :D |
Quote:
|
si eu cu o intrebare....vad ca imi lipseste si mie o plansa...daca am facut aceeasi masina din doua unghiuri pe doua planse puneti numai o plansa?
|
Quote:
FOARTE IMPORTANT: NOI AM CENTRALIZAT CE A PRIMIT GABI DE LA ZOLIAT. PRESIMT CA E POSIBIL CA ZOLIAT SA NU-I FI TRANSMIS TOATE PLANSELE !!! VOM VEDEA MAINE/POIMAINE CE SI CUM. :evil: |
la sectiunea freehand..trebuia sa am doua planse......si vad ca e numai una
|
eu am 3 neafisate... la freehand
|
sa speram ca nu raspoimaine....
vb mai incolo noi iesim la o cluba (Ruver,Grigo,Most_Wanted) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning