![]() |
Dacia mea. b.......
3 Attachment(s)
sal. am si eu o dacie cu 4 faruri si as vrea sa modific si eu cate ceva pe la ea.
|
Re: dacia mea. b.......
ai uitat...itroducerea...
"salut...sunt nou pe forum am 18ani si am o dacie 1300/1310 abia mi-am luat permisul de o saptamana si as vrea sa-mi fac cate ceva pe la ea...o toba???un filtru?? ce-as putea sa-i fac???" ASTA ERA INTRODUCEREA... |
in primul rand tre sa-ti pui pe luneta BOSS
|
de ce draq il luatzi mah la misto...baiatul este incepator...si as vrea ca masina lui sa nu mai arate banala...asa cum ati vrut si voi cand ati inceput aceste proiecte. daca are 18 ani insemna ca nu se poate descurca?? Pentru Inceput Scoatei Capacele Curata Bine Jentile Si Vopsestele Negru. Si Nu Ii Mai Pune Capace. Scape De Puza Aia (home made daca nu ma insel,ca nu se vad bine pozele) de sub bara, si o sa arate mai frumos.
|
1 Attachment(s)
eu vreau sa fac ceva simplu si mai dragutz nu sa o fac sorcova. nu mai am spoilar pe fatza. mas arata ca in poza asta fara scrisul ala cu tuning
|
merge si virgula nike pe luneta, si, parerea mea, ar mai trebui innaltata pe spate
|
o sa o inalt de spate dar sunt si arcurile vechi si nu mai sunt bune. as incerca sa ii fac pozitii rotunde in farurii. ce parere avetzi?
|
nu se potrivesc farurile de golf 2 , k sa-i pui angel eyes ??
|
se pot pune perfect angel eyes in farurile astea. shi parerea mea...dai barile alea de plastic jos,indreapta bine tabla shi chituieste-o sa arate frumos si uniform....ceva gen gorgini,si incearca sa faci suportii pentru bari detasabili ca sa potzi pune iarsi barile cand te duci cu ea la ITP.
|
4 Attachment(s)
in vara o bag la vopsit si atunci u sa fac mai multe modificari. vreau sa ii umflu aripile pe spate gen gordini. cred ca o sa le umflu si pe fatza. poze. interior si exterior
|
Salut,pt inceput ai putea da capacele alea de la roti jos:)
|
Ce modificari vrei sa ii faci?De cati $$$ dispui?
|
din ce an este cotetzul asta?
|
blanare cati cai ai sub capota?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning