Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/26150-masina-mea-opel-omega-by-dr-zozo.html)

DR.ZOZO 28-10-06 19:30

Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

4 Attachment(s)
SALUT ptr toti cei ce indragesc marca opel.
ma-m decis sa tuningez si un opel,ca pana acuma numa masini americane am preparat.
va pun niste poze dati cu parerea.
masina va primi un motor de 6,4 litri V8.470 Cp.
si va avea foarte multe lucruri ce sant facute in premiera nu numa in romania ci si in toata lumea.
voi mai pune niste poze cand voi mai avansa.
masina va fi gata de 1 aprilie ptr 4 TUNING DAY.

OaSe 28-10-06 21:58

Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

wow, vad k e un proiect serios in care se investeste foarte mult, cum ne uimeste mereu DR.ZOZO, ce faci dr. cu stopurile?

MKE 28-10-06 22:24

prea tare.... asteptam cu interes si urmatoarele modificari ...
aceeasi intrebare ca si OaSe ce faci cu stopurile ??? sa nu ne spui ca bagi niste lcd-uri si cand apesi frana se fac rosii :D:-P

Cabbano 28-10-06 22:32

foarte frumos.........
deabia asteapt sa vad ce iese!!:-)
oricum,nu cred k va dezamagi!!!!8)

MC Mate 29-10-06 00:33

suepr tare!!!dr zozo shokeaza din nou!! ce imi place cel mai mult in poze este faptul ca masina e toata la smirgheluit dar in schimb are croamele pe ea :)) foarte tare ce sa mai zic !!!si aceeasi intrebare legata de stopuri ???

DR.ZOZO 29-10-06 14:12

2 Attachment(s)
ia lasatim stopurile mele in pace:):):):)
oricum nu ghiciti,oricum na mai vazut lumea ce voi face,si vor mai fi multe trucuri
motorul va fi cea mai smechera realizare,va canditi ce face un motor de 6.4 litri(ravagiiiiiiiiiiiiiii)si cum va suna:)

sebaaa 29-10-06 14:19

f misto idee ai avut!
si arata grozav..
sper ca ai "scos" croamele de sub acoperire doar pt poze ,nu?
k ar fi pacat sa curga o picatura de vopsea sau altceva pe ele.
oricum..f frumos..si abia astept sa vad ce faci mai departe

ESPinoza 29-10-06 14:23

un topic ce merita urmarit

DR.ZOZO 29-10-06 18:21

4 Attachment(s)
vede cineva ceva diferenta la usile masini?
jantele sant de 275/30/20toli,si nu pot sa le schimb cat timp lucrez la ea ptr ca am nevoie sa vad per ansamblu masina(si jante de tabla de 20 toli nu sant):)

DR.ZOZO 29-10-06 18:42

1 Attachment(s)
singuru lucru de pe masina care pune semnul ? este bara fata,nu prea stiu cum sa o fac.
ma-m gandit la una plina fara guri de aerisire etc.masina orcum are forme rotunde si pline, fara briz brizuri.

DR.ZOZO 29-10-06 18:54

7 Attachment(s)
scuze am intrebat daca vedeti ceva special la usile de la omega,si am uitat sa pun poza,
uita poza.
si 2 poze cu interiorul.
si va mai pun niste poze cu fetele de usi care vor fi pe omega.

frozzen 29-10-06 20:20

no comment!! deja se anunta ceva grandios!! succes se vede ca ai talent

PS: panourile la usi sunt superbe!

AR 89YOJ 29-10-06 20:33

Super....felicitari..si SUCCES in continuare !!!:D :D :D

MKE 29-10-06 22:47

...ce-ai facut cu usile ??? le-ai sudat ???le faci ca pe x5-ul facut de ALPINE , sa se deskida in exterior ...

n-am cuvinte ...deja vad un paint pe masina cu cartile de joc si o ruleta in loc de bancheta din spate :P

dagosh88 30-10-06 00:18

Banuiesc ca usa o sa fie sudata si asa o sa ramana,daca va uitati atent in dreapta nu mai exista scaun!!
Acel spatiu poate sa il foloseasca pt. orice.Un sub ca se fie un sistem audio cu o claritate mai buna(a se vedea si panourile usilor, care indica acelasi lucru).O gramada de lcd-uri ca sa te uiti linistit din scaunul soferului fara sa te deranjeze nimeni,sau poate doar unul imens.Si multe alte posibilitati.
Eu unul nu am mai vazut masina de strada cu usa din dreapta sudata si fara scaun.
Asteptam cu nerabdare si vom vedea ce o sa iasa!!!
P.S. Cu toate ca acel scaun se poate sa nu mai fie acolo pt un acces mai usor in timpul lucrarilor.Asta numai Dr zozo stie.

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning