![]() |
Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
10 Attachment(s)
Noul Logan cu motor 1.6MPI 16V 105CP poarta denumirea de PRESTIGE. |
apreciez ceasurile de bord , sunt frumusele :) da numi place consola centrala , kiar nu puteau sa buna nijte butoane mai rotunjite ? :D oricum ma bucur pentru dacia pentru motorul de 1.6 16v acuma parca mai are loc si loganu pe la linii :P
oricum astept sa vad daca vor scoate varianta sport pentru logan :) in 2 usi |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
da ceasurile de bord arata ff bine...si puteau sa-i puna ceva jante mai faine!!!;)
|
e chiar dragutzel acest facelift!
|
arata super masina... si idee cu cotiera e tare... aku sunt curios cum se comport la mers sportiv :)
|
arata bine,dar butonul d deschidere al portbagajului este un mare chitch!!!
|
sa vad daca reusesc sa fac un test drive cu ea.... sunt si eu curios de performante... de look macar arata mai bine decat celelalte... jantele imi cam plac :D
|
daca tot era propaganda aia k logan 1.6 8v lua cam 190 km/h oare asta nou ar putea depasi pragul de 200 km/h?? Asta da Logan, si cealalta culoare, albastru sau cum e e frumoasa, parca Prestige asta nu mai e asa de urat.
|
Mda, e un pas inainte intr-adevar, numa' ca smecherii au pus motorul de pe megane I de 104 cai!!
|
putem sa spunem ca avem o masina demna de adimirat totusi am trecut pragul de 100cp cred ca e un record al firmei dacia care pana acum aveau motorizarii pe masinile de serie sub 100cp.dupa cum au mai spus si altii e un pas inainte si sper sa mai urmeze pasi din astia :D
|
e un nou pas spre bine pt cei de la dacia
|
Quote:
|
dragut !!! dar oricum tot logan e .........
|
Nah! Oficial avem Logan cu 16v. Cate discutii aprinse a generat pe forum treaba asta...acum stim cu totii o treaba: A aparut Logan de 105 cp stock! Haide-ti sa-l laudam acum,cat l-am vazut in poze ca dupa ce il vor rasturna la teste si ii vor cauta nod in papura multa lume se va uita cu scarba la el si e pacat....
|
Arata chiar bine...e un facelift reusit. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning