![]() |
Vand piese DACIA 1300
Vand o roaba de piese de dacia 1300, modelul acela cu 4 faruri.
Am usile spate, una alba una alb40 (cu geam, macara, plasticuri, balamale, clanta... Capota spate/fata Alternator Perii, garnituri, etc etc. Revin cu poze |
Re: Vand piese DACIA 1300
30 Attachment(s)
Am revenit cu cateva poze, sa spuna fiecare cat ii dispus sa dea pe piese, pe mai multe piese...etc etc...eu nu cer si nu sar calul, dar nu vreau nici bataie de joc.
adica daca o piesa in magazin ii 100 ron sa mi se ofere 2 ron...sau mai stiu eu ce. Capota si usile nu le trimit prin curier decat dupa ce intra bani in contul meu, pentru ca sunt piese mari |
31 Attachment(s)
alte poze
|
[email protected] 0741-17.44.58 Alex id-u de mess: alex.gaspar1984 ps: mai am o grabada de piese dar imi este extrem de greu sa ma duc in pivnita, frig, sa le scot la lumina naturala, sa le pozez pe fiecare in parte, sa le pun la loc...dupa ce se incalzeste mai fac poze. mai am roti, teoretic trebuie sa am si 2-3-4 jenti din acelea tuguiate, 3-4 capace cromate...curea de alternator, o gramada unde sunt cele 2 usi spate: una este vopsita in alb 13 (culoarea noua a masinii ) si cealalata este alb 40 jumatate, ca jumatatea de jos a fost curatita pana la tabla...vroiam sa-mi fac mie masina de la zero ...dar daca a venita rabla... in poze mai este o bara cromata, este bara nou nouta, mizeria de pe ea, este vazelina...bara a fost cumparata de taicamio prin 91 sau 92...si de atunci sta, ca am umblat fara bata :)) Mai sunt ornamentele de aluminiu, acelea sunt in interiol masinii si tineau mocheta (parca) intr-o poza este niste carton, defapt esta tavita de deasupra pedalelor...dar cum a stat ani de zile in pivnita si pod... cui ii trebuie ceva face un pret, ma suna, imi scrie mail cu ce il intereseaza imi lasa adresa, imi zice cat imi ofera pe tot ce vrea, am chemat curierul si am trimis piesele. |
Bara o iau eu.
|
10 Attachment(s)
daca tot m-ai trezit...am zis ca am dormit destul si ti-am facut niste poze cum m-ai rugat.
sper ca ajung |
2 Attachment(s)
Am si electromotor...cum spuneam fiecare spune cat ii dispus sa dea pe produs si primul venit primul servit.
|
1 Attachment(s)
bara fata este promisa userului VYO79 pana cand imi pune banii pe card.
Pentru alte piese de care nu am precizat va rog frumos intrebati pentru ca mai am multe piese nepozate ps: masina la inmormantare :D:D:D:D |
Nu mai pot da edit la postul anterior...dar bara fata, claxonul si ceva garnituri de la pistonasele spate pleaca luni la prima ora spre braila.
Cu curaj, VOI SPUNETI CAT DATI PE PIESE eu vreau sa ma scap. Le dau la schimb cu piese de calculator/laptop ! |
Ochelari pt. 1300 model 4 faruri nu ai? [ochelari subtiri].
|
Daca ochelari ii aparatoarea aia de plastic neagra...parca una am, trebuie sa ma uit...dar asta doar maine ca piesele sunt in pivnita si pod la parinti mei.
Maine verific si iti spun. |
1 Attachment(s)
La modelul acesta ma refer, numai sa fie de culoare neagra nu gri, am nevoie de cel de pe partea stanga.
|
verific maine si iti spun, teoretic tre sa am practic...vedem :P
|
Da-mi un PM cu id tau de mess. Mersi.
|
nu am ochelarii am doar partile pe care se pune farul si se regleaza.
am mai facut azi ceva poze, am sa le postez in curand. BARA FATA SI CLAXONUL S-AU DUS AZI LA BRAILA LA DOMNUL VIOREL. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning