![]() |
SPL Challenge @ CNCA 2010 - Regulament si detalii!
2 Attachment(s)
REGULAMENTUL ESTE ATASAT SUB FORMA DE FISIER TEXT!
REGULAMENTUL este GRATUIT! DISCUL cu care se va juriza va fi distribuit gratuit competitorilor (in limita stocului disponibil). Etape si Sistemul Punctajelor – CNCA 2010 Etapele CNCA din sezonul 2010 vor fi impartite in 3 categorii: Etapa 1X – Unde punctajul primit se calculeaza la nivelul afisat in tabelul punctajelor in functie de clasare. Etapa 2X – Unde orice punct obtinut este calculat la valoare dubla (Ex: 10 puncte x 2 = 20 puncte) Etapa 3X – Unde orice punct obtinut este calculat la valoare tripla (Ex: 10 puncte x 3 = 30 puncte) Sistemul de punctaj in functie de clasare este urmatorul: Locul 1 – 10 Puncte Locul 2 – 9 Puncte Locul 3 – 8 Puncte Locul 4 – 7 Puncte Locul 5 – 6 Puncte Locul 6 – 5 Puncte Acest sistem este valabil indiferent de clasa! Recordurile Nationale se vor obtine doar la evenimentele 2X si 3X si vor fi premiate suplimentar cu 2 Puncte (Ex: 10 puncte pentru locul 1 + 2 puncte pentru rezultatul record). Punctajul total final depinde de tipul Etapei (Ex: 10 puncte + 2 puncte x 2 = 24 puncte – Etapa 2X). Titlul de Campion National se va acorda participantului care va obtine cele mai multe puncte in aceeasi clasa, avand in acelasi timp prezenta la minim 50% +1 Etape ( Ex: Daca se organizeaza 6 etape, pentru titlul de Campion National sunt necesare minim 4 prezente, pe langa obtinerea punctajului). La Finala Nationala a sezonului 2010 toate titlurile de Campion National vor fi premiate cu un pachet substantial de produse car-audio si niste trofee "surpriza". Mai multe detalii pe parcursul sezonului! |
Re: SPL Challenge @ CNCA 2010 - Regulament si detalii!
foarte interesant
si mult mai atractiv ... am o nelamurire mica insa ... in cazul in care pe parcursul anului sistemul sufera modificari ... dar se va incadra in aceeasi clasa ... punctajul o ia de la inceput .. sau se continua !? ex : vin la mini 1000 cu un dif de 12 ... si particip 3 etape ... daca la urmatoarele 3 etape .. vin cu alt 12 .. sau cu 2X10 ramanand in aceeasi categorie ... punctajul va continua .. sau o ca lua de la inceput !? multumesc ! |
Quote:
Nu stiu ce o sa ma fac eu ca anul trecut am participat la 3 clase:lol::lol: |
ehe .. lasa caramida jos
nu te doare pieptul ?! :lol: (invidios ce sunt eu invidios) |
mai exact , cand se tine concursul de spl ? ce zi .. si la ce ora . multumesc, o zi buna .
|
De sambata dimineata pana duminica seara!!va fi nebunie!!!;) jurizarea efectiva,nu stiu!!Oricum,distractia conteaza!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari tuturor participantilor, si pentru MGM, la cerere :lol:
|
felicitari tuturor participantilor
si mai ales neparticipantilor :oops: |
Felicitari tuturor!!! :D
|
Imi urez sincere felicitari! :-D
|
:lol::lol:
inca un lucru ... inafara de CNCA urile tinute in bucuresti ... vor fi si alte etape de CNCA in alte orase ?! |
Pai, de exemplu, urmatorul cnca se tine la Cluj...in mai. In Bucuresti sunt decat 2 sau 3 etape de Cnca...
|
as oke ...
acum am inteles am avut impresia ca tot ce s-a stabilit pana acum s-a stabilit pentru bucuresti ... :D deci pana la urma .. 15 16 mai .. cluj galati cluj 630 km = parfum :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning