Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Video: Prima zapada din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/159201-video-prima-zapada-bucuresti.html)

sunblease7 16-12-09 10:34

Video: Prima zapada din Bucuresti

Zapada - se stie!, da bataie de cap soferilor in fiecare iarna. Cum nici 2009 nu face exceptie de la regula, fiecare dintre noi s-a confruntat cu furia nametilor. Ce au avut, insa, de infruntat soferii e de nedescris.

<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/80fR7eRKU2x" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

Care sunt pericolele si ce riscuri iti asumi iesind cu masina, in video. Pana atunci, asteptand vremuri mai bune si utilaje de deszapezire harnice, va uram "anvelope de iarna" si, vorba cantecului, "Let it Snow!".

Ottaviano_m 16-12-09 10:45

Re: Video: Prima zapada din Bucuresti

supermisto, m-am distrat de nu-i adevarat numai uitandu-ma la video, chiar ati rausit sa transpuneti spiritul sarbatorilor pe paginile 4Tuning cu initiativa asta. Nota 10, si... stiti voi, "Iarna nu-i ca vara!" :)) din fericire, as adauga! Sarbatori fericite !!!

L4uR 16-12-09 11:05

zapadaaa...zapadaaa...si iar zapada:D...bravo baieti e bine ca va distrati oricand:))

bodo 16-12-09 12:41

dap foarte tare aseara pacat ca mi-am indoit o janta si un coleg si-a rupt roata :(...cam aglomerat in baneasa acolo in parcari la roua numai zic,bine ca am gasit un loc foarte mare si foarte liber :D

morpheusmaster 16-12-09 13:54

Puteati sa ne impartasiti mai mult din filmarile de aseara...km putin...km putin...

EvLSant0S 16-12-09 13:58

Filmul are 4 minute si 30 ...
Undeva s-a produs o bubitza,care se repara chiar acum :P

bodo 16-12-09 14:05

poate apar si eu prin el ca am fost peste tot aseara prin parcarile alea din baneasa :lol:,am cheltuit peste 15 litri de benzina :lol:

KAY_ 16-12-09 14:10

Chiar reusita filmarea , felicitari Santos , parca uitasem de partea frumoasa a zapezii :D

EvLSant0S 16-12-09 15:13

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2896963)
Chiar reusita filmarea , felicitari Santos , parca uitasem de partea frumoasa a zapezii :D

mersi frumos,a fost super misto aseara :)
erati peste tot,toata lumea se invartea...

bodo 16-12-09 15:44

asteptam cu nerabdare filmul tot :lol:

marian92 16-12-09 18:43

frumos felicitari:D:D:D.Mai ales sunetul RS4-ului.Sarbatori fericite:D

bogddanel 16-12-09 19:36

Pana la cat ati stat aseara, ca am fost si yow cu un prieten, un Golan Van, alb...
Pe tipu cu Impreza, l-ati prins?

cRbL 16-12-09 22:52

am prins si impreza ai ambele rs4 si porsche-ul alb, x3, taximetristi, loganuri, 1310, tica matiz, mouse, pisici si ursi, ibiza, 1310 break, yaris, octavia rs, gti, s3, golf V, atv, teleghidata( :) ), e46, super nova, ahaha, am vazut si mcvu alb chiar, si evident la ora 1 si 20 am vazut inclusiv loganul de nino nino. sa nu fi fost pe bune sau panica, noi asta am vazut, si ne-am tirat instant.
intr-un cuvant
HAOS.
si ce e cel mai tare e ca eu, personal nu am vazut pe nimeni sa faca poc, la modu sa intre in altcineva. da s-au mai incalecat borduri dar nimic asa grav. ceea ce e uimitor, tinand cont de ce patinoar era pe jos, si CATA LUME ERA!!

eu unul m-am distrat enorm sa vad masini cu cai multi/putini, tractiune fata/spate/4x4, hatch-uri/berline/break-uri/suv-uri, diesel/benzina etc/etc.... erau "di toati" si a fost caterinca maxima. pacat de vant insa. nu prea puteai sa stai afara din masina prea mult timp. caterinca insa erau luminile care se tot aprindeau si stingeau.
Per total, a fost tare din perspectiva mea, un exemplu, culmea, pozitiv, cum ca se pot distra soferii de la noi si fara urmari grave. Faptul ca au zburat massuri mesaje si telefoane si intr-o seara s-au adunat asa de multe masini, nu ar trebui decat sa scoata in evidenta ca si la noi prinde amploare datul de-a latul. indif ca e gheata sau asfalt:P ma gandeam cu niste prieteni cam ce afacere ar fi fost sa ai macar 500mp de asfalt, undeva in camp, ingradit si luminat. sa il inchiriezi sa se invarta oricine p-acolo...

bodo 16-12-09 23:27

pfooa,am fost iar in seara asta,ce sa zic la fel in aman2 parcarile din fata de la brico era haos,zici ca eram pe patinuar toti se dadeau in sir indian in acelasi sens,se mai gasea cate un taran sa incurce tot carnatu' de masini

senzatie mare a fost ala cu atv crima omu,te lua ameteala pe tn daca te uitai la el cum se invurte,la un moment dat era duelul celor "grei" porsche cayenne,audi a5 si cateva deastea nesemnificative

am reusit azi de mi-am pus cauciucurile de iarna si mi-am reparat janta care am indoit-o ieri :lol: si am consumat vre-o 15 litri de benzina(mama ei de criza)

de filmat sa mai filmat ceva?

motzu 17-12-09 00:12

FELICITARII PT TOTZI CARE ATZI FOST ACOLO......SUPER FRUMOS FILMULETZU!!!!!!!
care stie cum ii zice la piesa de la minutu 1:10 la filmare?????
SARBATORII FERICITE LA TOTZI!!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning