![]() |
Blue Lion 207
21 Attachment(s)
Masina ii un 207 Urban 1.4 HDi din 2006 decembrie
O am de aprox 2 ani. L-am cumparat cand a avut 24.000 acuma are aprox 64.000. Masina momentan se afla in service pentru modificari. Incep cu spatele, trebuie sa fie gata saptamana viitoare. Modificari deja facute : -Sistemul Audio : HU: JVC G521 Boxe : Stoc (urmeaza sa le schimb) Amplificator : InPhase IPA2001D Subwoofer : Ground Zero SPL30 Condens : USB 5483 1,5F -Schimbare Lumini Bord (alb-albastru) -Modificat Bara Spate (in lucru) -Faruri Modificate cu Proiectoare incorporate cu xenon + vopsite in negru mat (in lucru) Modificari in viitor -Schimbat si Modificat Bara fata, deja am bara sport trebuie montat si modificat (urmeaza in luna ianuarie) -Jenti Keskin Keskin KT5 18 (urmeaza probabil in luna martie) -Suspensie Reglabila Raceland (probabil tot in martie) -Insonorizare Astept pareri si idei, mai ales pentru bara fata. (fara body kit) :-) |
Re: Blue Lion 207
frumos !!!... inca un peugeot frumos pe strazi curand:D
sa ai grija cu farurile innegrite ca se aburesc spor la treaba p.s. te pot ajuta la sistemul audio |
4 Attachment(s)
La audio o sa am nevoie de ajutor. Mai ales pe partea de insonorizare. Sa termin "fata" si dupa aia vorbim.
|
unde ai modificat spatele???
|
La un prieten din Sf.Gheorge. Cam departe de Cluj, eu zic ca a meritat. El a facut si modificarea la faruri.
|
am vazut eu ceva numere de covasna:)))
cand ajungi incluj da un buzz sa o vedem mai de aproape poate facem de o intalnire a peugeoturilor ca ceilalti is cam delasatori |
salut o intrebare : e ceva de amplificatorul ala in phase? adica scoate macar 3/4 din cat zice? in rest frumoasa masina succes cu ea
|
Amplificatorul scoate 1000RMS pe 1Ohm. Cand l am cumparat pe site scria 2000RMS pe un 1Ohm, dupa aia a fost corectat.
|
frumoasa masina si misto modificari,dar greu se mai misca pe motorizarea asta...bafta in continuare cu ea
|
Ii masina de oras, si nu de autostrada. Totusi la un consum de 4.5% afara si 6% in oras ii perfecta.
|
Ca o idee ar merge sa continui pe acest stil "clean" prin eliminarea bandourilor laterale si cele a bari fata,eventual si a siglei de pe bara fata.
E frumos cum ai inceput,bafta! |
Acuma se modifica bara fata o sa fie gata in 2 sapt, dispare sigla si o sa fie clean look :) multumesc pentru aprecieri.
|
Clean look fara sigla o sa fie suspect :D .Spor la treaba asteptam poze
|
frumusel leutzu sa ai grija sa pastrezi tiparui si sa faci ceva cat mai frumos ....bafat in continuare
|
frumos Tuki, bafta la proiect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning