![]() |
Goana dupa aur: Scion tc
54 Attachment(s)
Goana dupa aur: Scion tc
Cand tc-ul celor de la Scion a iesit pe piata, in anul 2004, a generat multa foiala si reactii in jurul sau. Nici reactiile tunerilor nu s-au lasat asteptate, acestia lansand pe piata din ce in ce mai multe “inventii” menite sa infrumuteseze sportivul ce venea de la japonezii Toyota. Omul care a stilizat acest tc nu este un tuner, ci doar o persoana priceputa si foarte pasionata. Alex Swensen lucrat acest Scion cap-coada, incepand cu operatiile interne: motorul de 2.4 litri a primit o turbina Garrett GT3076R si numeroase piese din Japonia si SUA. Toate acestea au dus la nu mai putin de 300 CP, “stapaniti” doar de un kit de frane Project Mu. La capitolul “stabilizare”, tc-ul a fost echipat cu un set de coilovers Tein SS-P, completand astfel imaginea oferita de jantele Volk Racing GT-V. Exteriorul este dominat de o culoare speciala - House of Kolors Zenith Gold, contrastand puternic jantele si folia de pe geamuri. Interiorul iese in evidenta prin sistemul audio, compus din elemente Alpine, JL Audio si Infinity, alte elemente notabile constand in scaunele Recaro Sportline Black, centurile Takata sau ceasurile AEM. |
Re: Goana dupa aur: Scion tc
nici nu e o bijuterie pe 4 roti...
|
arata extraordinar!:rolleyes2
|
amaizing:o
|
incredibila!!!!
subtil da' daca ii mai adaugi un eleron frumos ar iesi un bolid de care sa fuga orice racer adevarat :) |
E chiar frumoasa.
|
Foarte tare masina, daca avea alta culoare.
|
Modelul nu e tocmai reusit ... insa modificat cu bun gust, iese o adevarata opera de arta, ca in cazul de fata!!
Sa nu mai vorbim despre performante... |
mama ce bine arata :X:X:X
|
Nu e pe gustul meu!
|
o prinde bine culoarea asta..deja m'am saturat de masini negru mat complet:rolleyes2
|
arata super bine imi place foarte mult sistemu' audio
|
WOW! Super-tare Scion-ul atat estetic,cat si tehnic.Jantele Volk sunt un must-have pentru orice japoneza in viziunea mea.
|
Quote:
|
pare o masina veche care a fost aranjata sa arate mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning