![]() |
Dacia Logan - CarLine tuning
2 Attachment(s)
Dacia Logan - CarLine bodykit https://forum.4tuning.ro/imagehosting...ebc9d6ac69.jpg Body kit realizat de CarLine pentru Dacia Logan. |
Re: Dacia Logan - CarLine tuning
nu arata rau dar un pret ceva...
|
Imi place mult fata, spatele e prea simplu, si ar merge mai bn o evac mai mare. Un pret ar fi potrivit!
|
frumos frumos dar tot PILOT in frunte;)
|
2 Attachment(s)
Catalogul Rieger 2006.
Spoiler fata - 309 E Spoiler spate - 309 E |
spoiler'u fata e misto .. ala de pe spate ... cam simplu
|
intradevar cred ca acesta este unul dintre cele mai reusite tuninguri de pe logan..
|
asta pana akum mi se pare cel mai interesant tuning pt dacia logan.... fata rupe stilu, spatele e mai simplutz, shi evacuarea era fain dak era mai mare... in rest.. nota 10
|
e frumusel tuning realizat de Carline dar mie mi se pare mai reusit la Pilot, si la pret e cam asemanator.
|
e cel mai "frumos" tuning pt logan!si nu mi se pare mare pretzul!cu 618 euro..merita!daca as fii avut un logan mi l-as tuna asa si putzin pe la moto si ...gata!
si s2000 arata bine,mi-a placut cum se ducea,nu stiu cu fiabilitatea cum sta! ... |
La noi le puteti lua cu 1130 RON cu tot cu tva atat spoiler fata cat si cel spate.Iar pargurile laterale 728ron tot cu tva inclus.
|
Dacia Logan - CarLine tuning
Nu`i decat abtipildurile de el! kitt`u nu`i cine stie ce!! jantele sunt frumoase!
|
mie imi place..dar masca la radiator sincer cred ca nu prea are ce cauta ! nu-i place ochiului :)
|
Imi place mai mult decat cel de la Pilot si cel de la Zender .. parca...
|
Daaaa....loganu se rastoarna, e dacie nu e bun dar tuning se face pana la urma la el...buuuuna treaba:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning