![]() |
Romanian Drift League
Romanian Drift League este filmul mai curand serialul facut de mine cu urmatorii raceri:
1.Ingerasul99 2.DvD 3.Yulykutza 4.Seb 5.Rzw 6.EU:D M-am gandit ca nu ar iesi frumos un film si m-am gandit sa fac un serial pe baza tuturor filmarilor! P.S.:Cine vrea sa se alature echipei sa dea add pe messenger la idul:[email protected] Si cred ca ar fii frumos sa continuam seria:D! |
Re: Romanian Drift League
ma bag si eu:D asta daca mai aveti loc
|
ai underground 2?
ai hamachi? daca da stii ce ai de facut(BUZZZ ME) |
asteptam episodul no.2 ;)
|
Numai este mult!Dar va rog sa va implicati nu sa ziceti ca "da ma azi la 7 sunt" si nu sunteti!
Multumesc Anticipat! Apropo pentru cei care nu au vazut s-a facut episodul 1:D! https://www.youtube.com/watch?v=7OIuk6X2f3I Idee foarte frumoasa urmatoarele 7-8 episoade vom avea Solo Drifitng apoi vom avea sincroane si ultimul Freestyle si mai vedem noi dupa:D! |
Foarte tare ! Bravo :> i like it :D
Daca se poate si nu este mare deranjul as vrea si eu melodia care canta de la inceput ... :D |
Ai PM!
|
ma bag si eu...dar doar atunci cand nu sunt de servici...
|
O idee pentru voi, daca tot vreti sa filmati actiunea din joc.
Exista pe vremuri un trainer (LINK) care putea bloca camera intr-o pozitie la un moment dat. Asta, cuplat cu posibilitatea eliminarii tuturor instrumentelor de bord din meniurile de optiuni, poate sa va ofere niste imagini mai misto pentru filmari. Trainerul suporta si salvare si incarcare de locatii pe harta prin combinatii de taste cu Shift si Ctrl. In felul asta puteti filma urmariri salvand diferite unghiuri de pe traseu dinainte si incarcandu-le pe parcurs unul cate unul. |
OK Another One:D!
|
sa imi spuna si mie cineva ce trebuie sa fac
|
pai instalezi tot ce trebuie adica scrie mai sus ce imi dai mie IDul tau si se zice pe mes totul:D
|
Cand se va face urmatorul episod ? Si pe ce server de hamachi ? tot pe ug2league 1 si 2 ?
|
da mai si urm episod vine in 2 zile:D!
cate un episod pe saptaman voi face:D(sau la o saptamana) |
ma bag si eu , n-am hamachi nici n-am auzit de asa ceva , ma "instruieste" si pe mine cineva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning