![]() |
VAND MACHETE AUTO 1/18
10 Attachment(s)
AUDI TT-MAISTO-70 RON (OGLINDA STANGA LIPSA)
FORD GT90-MAISTO-100 RON MERCEDES BENZ SL CLASSIC-MAISTO-70 RON JAGUAR X220-MAISTO-70 RON LAMBORGHINI DIABLO-WELLY-150 RON LAMBORGHINI GALARDO-MAISTO 80 RON AUDI SUPER SPORT WAGON ROSEMEYER-MAISTO-100 RON MUSTANG MAC III-MAISTO-70 RON (FARA OGLINDA DREAPTA) BMW Z8-BURAGO-70 RON SHELBY-BURAGO-70 RON BMW Z3M-BURAGO-50 RON(O USA NU SE INCHIDE BINE) PRIMA GIUGIARO-BURAGO-70 RON MCLAREN F1.-UT MODELS-FFFFFF RARA-400 RON DODGE VIPER RT10-BURAGO-70 RON DODGE VIPER GTS-R COUPE-MAISTO-70 RON LA TOATE SE ADAUGA TAXA POSTALA PENTRU CEI CARE NU SUNT DIN BUCURESTI. |
Re: VAND MACHETE AUTO 1/18
sal , ofer 80 ron pe mclaren !! sa nu uitam ca este ca un maisto ..... si nu e chiar rara..e plin ebay-ul de ele.....
|
Quote:
|
hahah, si tu crezi ca ii da cineva atati bani pe el ? te rog sa il urmaresti..sa vezi cati ani o sa stea cu el...
ok, cand te hotarasti ma anunti....dar repede ..pana nu il scoate Minichamps... |
Quote:
|
m-ar interesa mercedes benz sl si ford gt90, dar nu vad poze.....
|
Nu am poze pentru aceste 2 modele, dar ti le pot arata prin webcam daca imi dai add( onut147zena este id-ul meu). Sau daca esti din Bucuresti ne putem intalni.
|
fa niste poze cu FORD GT90-MAISTO-100 RON
ma intereseaza si mclaren-ul dar da-mi ultimul pret pe pm;) |
poze cu Fordul GT 90 si Mercedes SL
4 Attachment(s)
Am reusit sa fac pozele.
|
prima giugiaro ,shelby si mustang mac III s-au dat.
|
80ron pe diablo SV???
|
Quote:
|
BMW Z3M-BURAGO-50 RON(O USA NU SE INCHIDE BINE) mai e valabil ?
|
Salut,da.Acum ca ma uit mai bine ambele nu se inchid bine.Parbrizul e inclinat 2 mm.Probabil candva a stat cu fundul in sus si sa lasat greutatea pe parbriz.Daca vrei sa o vezi...cu cea mai mare placere..o pot lasa si la 40 avand in vedere problema..
|
DODGE VIPER GTS-R COUPE-MAISTO-70 RON
poza se poate? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning