![]() |
Suspensii SS SuperSport si D2 Racing
3 Attachment(s)
Kit arcuri sport SS SuperSport
- aproape orice tip de masina - arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - coboara 40/40 mm sau 60/40mm - omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR) - instalare facila fara modificari (bolt on) - import Germania PRET 135 EUR Kit suspensii fixe SS SuperSport RENAULT Megane 2 Clio 2 - amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc - arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - coboara 30/30 mm - kit complet arcuri + amortizoare - omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR) - instalare facila fara modificari (bolt on) - import Germania PRET 490 EUR Kit suspensii full reglabile D2 STREET RENAULT - amortizoare D2 reglabile bound si reboud - control manual direct asupra inaltimii masinii - control manual asupra duritatii amortizoarelor 36 pozitii - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - reglaj pe inaltime pana la 120mm - flanse aluminiu sau pillow mount incluse - reglaj si instalare facila fara modificari (bolt on) - made in Japan PRET 890 EUR 0722 340 642 ym: mihai_spanachi www.srz.ro |
Re: Suspensii SS SuperSport si D2 Racing
Ce ai pt R5 GTT ? Din 84 in sus? Phase I si Phase II.
Ms |
doar arcuri la 125 euro -35/35 sau -40/40
|
nu prea iti plac frantuzoaicele :) alea vechi mai ales :)
|
nimic personal :), crede-ma.
am avut si eu R5 -ul ala alb cu dunga neagra, umflat pe la aripi. |
Pentru un megane sedan din 2008? (motorizarea de 1.6 benzina) As prefera coilovers...
|
coilovers doar de la D2 racing - 890 euro
|
sal,as vrea si eu niste arcuri sport pt un megane CC din 2007,motor 1.9dci.Ar fi preferabil sa nu coboare garda mai mult de 3cm,dar sa fie cu vreo 20-30% mai tari,ca suspensia stock e varza.Ai asa ceva si la ce pret?Eventual daca ai bara stabilizatoare sport sau macar de bara rigidizare si bucse sport etc.Multumesc.
|
165 euro arcurile -35/35 mm
bara rigidizare 190 euro. bucsi poliuretanice nu, nici bara stabilizatoare. |
up.....
|
Quote:
Quote:
|
nu am doar amortizoare, srry
|
renault megane 2001 un set ?(contine 4 amortizoare si 2 arcuri)??
|
da....
|
up...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning