![]() |
Dacia Duster in top 10 concepte
10 Attachment(s)
Publicatia britanica 4Car a realizat un Top 10 al celor mai interesante concepte prezentate la Salonul Auto de la Geneva 2009. Printre acestea se numara si Dacia Duster, care alaturi de Citroen DS a fost considerata cea mai bine vazuta aparitie la aceasta categorie.
Cele 10 concepte care au alcatuit topul sunt: 1.Citroen DS 2.Dacia Duster 3.Ford iosisMAX 4.Frazer-Nash Namir 5.Infiniti Essence 6.Koenigsegg Quant 7.Nissan Qazana 8.Rinspeed iChange 9.Rolls-Royce 200 EX 10.Opel Ampera ...si poze cu conceptele.....>> |
Re: Dacia Duster in top 10 concepte
Parerea mea e ca Dacia este cel mai reusit dintr-e toate si ar fi meritat locul 1.
|
sincer ar fi super sa avem si noi o astfel de masina nationala. indiferent de pret. Sa fie si ea in top cu celelalte tari.
|
isi merita locul.
|
daca spun ca nu imi place imi saritzi in cap . . . ! Oricum sunt 110% ca nu o sa se lanseze niciodata .
Uitati ce bine arata prototipul Logan . . . ! |
Din pacate Dacia e si cel mai indepartat de realitate. Inclin sa cred ca celelalte 9 vor intra in productie in schimb Duster nu va intra nici o datat au declarat si cei de la Dacia asta. Va iesii pe portile fabricii un mini SUV Dacia da nu va avea nici o legatura cu Duster.
|
bravo lor. e ceva reprezentativ pentru roania!!
|
dacia ... sta bine acolo pe locul 4 cu toate ca ... masina de pe pozitia 4 ... merita mai mult ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning