![]() |
Gemballa Mirage GT Carbon Edition
4 Attachment(s)
Oare cei de la Gemballa sunt obsedati de Porsche Carrera GT? Probabil ca da, insa cu siguranta nu sunt singurii. Tunerul german a modificat din nou supercarul constructorului din Stuttgart si l-a denumit Mirage GT Carbon Edition. Desi multe detalii nu se cunosc, denumirea sugereaza ca modelul a primit o serie de componente din fibra de carbon. In ceea ce priveste motorul V10, acesta dezvolta acum nu mai putin de 670 cai putere si 630 Nm. Performantele au crescut si ele, Mirage GT Carbon Edition accelerand acum de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde (3.9 secunde standard) si de la 0 la 200 km/h in 9.7 secunde (9.9 secunde in versiunea standard), in timp ce viteza maxima este de peste 335 km/h. Iar masina chiar nu este un miraj...
|
Re: Gemballa Mirage GT Carbon Edition
arata pur si simblu sublim, prefer, totusi, varianta aia portocalie decat asta cu eterna combinatie alb-negru,
|
sincer incep sa ma satur de atatea versiuni de carrera gt.... mai schimbati si voi modelul....
|
corect tm kata...aceeasi masina in 300 de editii diferite...devine booring..
|
frumoasa ce pot zice alceva..si performante din ce in ce mai bune
|
superba masina...da un logan preparat de gemballa pe cand? haios si eu.. :P :)
|
superba!:shock:
|
Quote:
|
astia de la ghemballa sunt obsedati de carrera GT ...da sincer imi place:love:
|
vara trecuta am vazut un Porsche Carrera GT Gemballa pe DN1,era culoare inchisa mata,iar in urma ei un Gallardo negru.
Este din tara? |
frumoasa foc masina. si cand te gandesti ca a mea prinde suta in 10.5 si asta prinde 200 pana in 10 sec... offf de ce nu am si io....
|
mmmmda, perfecta, frumoasa rau de tot.......
|
Exceptional!!!
|
ma sunt frumoase masinile astea dar sincer nu va-ti saturat sa vedeti numai masinile astea tunate aceleasi masini bugati, porche lambo.....mai dati si voi despre alte masini....old school
|
asta da motor :lol: ... imi place si combinatia de culori alb-negru si cu rosul de pe etrieri si angel eyes :D :rockon:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning