![]() |
Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
27 Attachment(s)
Acesta este cel mai puternic off-roader din lume! Se numeste Brabus G V12 S Biturbo si este cea mai noua creatie a tunerului din Bottrop. Asa cum o sugereaza si numele, noul Brabus G V12 S Biturbo are la baza Mercedes G Class si este propulsat de un motor V12 Biturbo.
Mai exact, un V12 Biturbo de 6.3 litri ce dezvolta nu mai putin de 700 de cai putere si 1.320 Nm, cuplul fiind insa limitat la "doar" 1.100 Nm. In ciuda greutatii sale, Brabus G V12 S Biturbo poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4.3 secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata la 240 km/h. Desigur aceasta este doar o parte a povestii. G V12 S Biturbo a primit si un nou sistem de evacuare, o suspensie modificata dar si un sistem performant de franare. Din punct de vedere estetic, SUV-ul vine cu un nou kit aerodinamic, jante Monoblock si LED-uri. La interior gasim piele, volan sport, praguri iluminate, vitezometru gradat pana la 280 km/h si, bineinteles, un sistem multimedia. Si cum Brabus G V12 S Biturbo este un model special, pretul sau este pe masura: 379.000 euro. |
Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
mamaaaaa maamaaaa ce Q12, Q50 ce tuareg si alte balarii "monstruase" ... asta e "the big boy", "the boss of it all" :D :X:X:X e cel mai fumos off-roader ever ever. Imi place ca are si putere si cuplu si e impunator :D
|
Fuselaj ARO, suflet de Concorde. Sigur o sa-si rupa gatu' vreun arab cu ea...Ma-ntreb, la cuplu si puterea aia, ce gume iti trebuie ?!...si cat tupeu...
|
379.000 EUROI ... bani sa ai frate ca bagi 80.000 intr-un ARO si il faci AVION ! :)
- strict la subiect , nu m-ar cuafa un BOCANC dinasta |
este incredibil din toate punctele de vedere , dar de ce Doamne iarta`ma i`au pus si la asta LED`uri :shock:
|
de invidiat performantele dar nu imi place forma asta (este prea "patratos") mergea putin mai aerodinamic, mai "rotunjit" ca sa zic asa :-) cu siguranta impui respect pe sosele cu asemenea monstru :lol:
|
Pot sa spun ca este foarte puternic...pacat ca nu pot sa spun ca este si foarte frumos...acum depinde ce-ti doresti de la o masina de 379 000 euro
|
2 Attachment(s)
Decat sa dau 380000 de Euroi pe asta mai bine iau un H2 de 6.6 Turbo Diesel si are tot 700 cp .
Si raman cu 230000 de Euroi in buzunar ca sa am bani de motorina . Si nu cred ca este asa setos ca asta . :D:lol: |
Incredibila masina!Ma intreb ce viteza maxima prinde delimitata la cuplul ala ?sigur isi ia zborul ...
|
super puternica masina. Nu imi prea place cum arata, dar in offroad da bine.
|
mi-am luat tanc! :lol: e demential, desi multi romanasi de-ai nostri nu fac diferenta intre asta si aro! :D
|
:lol: asta e un fel de SUV super sport :lol:....
desi performantzele sunt aseamanatoare cu ale unei masini cu serioase pretentzii sportive...nu prea as da 380.000 euro (daca i-as avea ) |
stiu sigur ca am mai vazut un nissan (sau ceva de genu) tunarit la 1000 de cai, pt un smecher arab... deci se poate! cu toate ca nu prea ii vad rostu`
|
Quote:
|
din punct de vedere estetic este fabulos de URAT. nici daca as avea sute de milioane de euro nu as putea sa "arunc" aproape 400.000 euro pe o asemenea uratenie :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning