Re: Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
Salutare si respectele mele pentru munca depusa,sunt si eu nou prin preajma si incerc sa beneficiez de amabilitatea celor din jur.
Am un buget in jur de 4500,4800 de euro in functie de cum mai strang din datorii,si as fi interesat de o masinuta de oras,dar fara a uita ca sunt si pescar amator,si nu numai.Ma gandeam la o Corsa dar nu imi plac cele cu doua usi pentru ca familia e mare,mi-ar place o Astra dar nu ma incadrez in banii astia probabil,sau un Seat chiar.Nu sunt atat de zgarcit dar nici nu as vrea sa stau cu cisterna de benzina dupa mine,ca pretentii mi-as dori sa aiba macar ABS A/C si ceva sa cante pe acolo. Multumesc anticipat si toate cele bune |
7 Attachment(s)
Servus Emil,
Multumesc pentru aprecieri, incercam sa satisfacem doleantele tuturor clientilor si sa ne facem treaba "nemteste" - corect si cu profesionalism. In cerintele tale: -ca prima optiune- Opel Corsa 1.0 12V - 07/2001 - Euro 4 - 151 Euro taxa de poluare (2x) - inspectie tehnica TUV 11/2011, 134.000 km, ABS, ESP, Servo, 4 x Airbag, Klima, geamuri electrice, radio CD, prima mana, neaccidentata, carte service - pret 4.500 Euro -alternative - Opel Astra G sau Vectra B sau Seat Toledo sau Ford Fiesta... detalii le primesti in privat (discutam telefonic sau pe Y!M)... preturi intre 3.200 si 4.800... insa, in functie de motorizare si anul de inmatriculare... taxa auto este putin mai mare... solutia ar fi - numere de zoll 3 sau 6 luni - pana la schimbarea formulei de calcul a taxei. |
Pontul Zilei
3 Attachment(s)
Pontul zilei: Rover 416 Si - Ez: 06/1996, 111 CP, 149.000 KM, ABS, clima, euro 2, geamuri si oglinzi electrice, alarma, carte service - Pret: 1.300 euro - inclusiv toate actele, asigurari si numere de tranzit :wave: Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: Opel Astra 1.7 DTI Caravan Comfort - Ez: 01/2002, 75 CP, ~110.000 KM, ABS, clima, carte service, euro 3, prima mana - Pret: 3.600 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Salut sunt si eu interesat de un Opel vectra an dupa 2000 motor de 1.6 16V sa fie E3 la noi in tara (stiu ca in general ce este dupa 2000 la ei inseamna la noi E3 ),geamuri electrice oglinzi electrice incalzite ,comenzi volan climatronic cutie manuala ,sedan si daca nu sunt prea mofturos sa aiba pe unde-va pana in 80-90 de mii de km .Ca bani nu dispun de mai mult de 4500euro aici vb de bani care ii am de dat pe masina in germania
|
3 Attachment(s)
Quote:
... am pentru moment un Vectra B 2.2 DTI Sport - Full - Xenon, Piele etc. - 3.500 Euro - EZ - 3/2001 ...benzinare de 1.6 16V sa se incadreze in norma Euro 3... scanez si te tin la curent... ...datele mele de contact le stii... ne auzim. Servus. |
Pontul Zilei
NotVerkauf - vanzare de urgenta - anunt valabil 4 ore: Opel Astra 1.9 CDTI - Ez: 08/2006 - Pret: 5.200 euro :wave: https://img19.imageshack.us/img19/5519/unbenannt0.jpg Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
2 Attachment(s)
Pontul zilei: Opel Astra Cabrio GL 1.6 BERTONE - Ez: 02/1995, 71 CP, ~160.000 KM, servo, ABS, euro 2, geamuri electrice, scaune incalzite - Pret: 1.350 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
un Bmw 318is - euro 2 , 1993-1996, cu interior Recaro, in 2 usi, cu kit M daca se poate.
|
Quote:
|
salut,o corsa intre 95 si 98 ceva ? in 4 usi , servo,abs,un airbag.. motor 1.2 sau 1.4 gasim ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
... datele de contact le cunosti. Servus. |
salut un seat leon 2006 + ( motor 2.0 ) pe culoare alb
sau un opel astra gtc tot pe alb (oricare motorizare) pret maxim 11000 ? |
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: BMW 318i E46 - Full Options - Ez: 02/2001, 118 CP, 199.000 KM, ABS, ESP, pilot automat, incalzire scaune, senzori ploaie, senzori parcare, climatronic, euro 3, geamuri si oglinzi electrice, piele, jante 17", carte service, privat - Pret: 6.500 euro :wave: Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Salutare, am citit aproximativ jumate din tot threadul tau, numai lucruri de bine despre tine si businessul tau :), deci felicitari.
Ma intereseaza o Honda Civic Coupe din 95-98, motorizare as vrea sa te intreb pe tine care e mai buna 1,5 16V sau 1,6 16V (nu ma refer la putere pt ca este evident care e mai puternic, ma refer la fiabilitate consum si mentenanta) bineinteles daca stii si daca-mi poti oferi aceste info. Multumesc anticipat. Numai bine. Marson, sunt interesat de ambele modele de Civic, cel fabricat pana in 1995 si cel fabricat pana in 1998. Sper ca am fost explicit acum :D Astept semn de la tine. |
All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2024 4Tuning