Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply
 
Thread Tools
Old 25-07-15, 00:30   #1
sonyscorpion

Stage 5
 
sonyscorpion's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 597
Member of:
[Honda]
Default Vidatox-homeopat-cancer

Pret : 300 ron / flacon 30 ml
Tel : 0723000222
Vidatox este un produs natural lansat în anul 2011 în Cuba. Vidatox a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de mii de pacienţi cu afecţiuni oncologice.

Produsul natural cubanez Vidatox, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă “bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.
In 2013 Cuba a fost premiata ca tara cea mai longeviva din lume.

Pentru a îmbunătăţii detectarea în timp util a cancerului, tratamentul şi îngrjirea pacienţilor care suferă de cancer, Centrul Internaţional de Cercetare a Cancerului (CIIC) din OMS oferă dovezi, nu doar ştiinţifice asupra cauzelor şi mecanismelor de dezvoltare a bolii, dar favorizează, de asemenea, cercetările pentru a găsi un mod de a trata eficient această boală. În acest sens, Cuba a făcut incursiuni în aplicarea terapiilor alternative, cum ar fi veninul de scorpion Rhopalurus junceus. Aceste tratamente alternative sunt prezentate ca şi produse homeopate.

Metode

Un studiu retrospectiv privind efectul pe care îl oferă VIDATOX a fost efectuat pe 174 de pacienţi voluntari, care au primit tratamentul din anul 2008 până în anul 2010.

Doza administrată în toate cazurile a fost de 5 picaturi sub limbă la fiecare 12 ore.

Scheme de însoţire a tratamentului (chirurgie, chimioterapie, terapie prin raze):

1. Schema standard (la etapa I si etapa I fără recidive) – de trei ori pe zi, câte 5 picături, sub limbă, înainte de mancare.
De exemplu: ora 7- ora 15 – ora 22 (puţin înainte de culcare).

2. A doua schemă (în caz de existenţă de recidive/metastaze/dureri, epuizare puternică a organismului) – de patru ori pe zi, câte 5 picături sub limbă, înainte de mancare.
De exemplu: ora 7 - ora 12 - ora 22 (puţin înainte de culcare)

Atenţie:

Fiecare schemă trebuie aplicată pînă la 6 luni. După luna a şasea, la o stare îmbunătăţită a pacientului, se opreşte prima administrare, până se ajunge la starea pentru schema de prevenţie. Schemele de prevenţie se aplică până la anul al optulea, inclusiv – de la depistarea bolii melifice.

Scheme de protejare:

1. Prima variantă /este aplicabilă numai pentru cei care de curand au terminat sau termină tratamentul sau şi deja sunt in stare stabilizată/
Prima lună: de două ori pe zi, dimineaţa şi seara /înainte de somn/, câte 5 picături sub limbă, înainte de mancare;

A doua lună: câte 5 picături sub limbă, înainte de mâncare;

2. A doua variantă – stare stabilizată de durată, cu o perioadă lungă de la tratament; fiecare seară, cu puţin timp înainte de culcare – câte 5 picături sub limbă, înainte de mâncare cu 30 de minute.
În funcţie de schema care se aplică, un flacon ajunge pentru:

• la schemele însoţitoare – o administrare de trei sau de patru ori – pentru 2, până la 3 luni;
• la schemele de protejare – între 4 şi 7 luni.

La stadiul IV, picăturile se administrează sublingual de 3 ori pe zi, astfel:

• 10 picături dimineaţa;
• 15 picături la prânz;
• 10 picături seara.

La afecţiuni autoimune:

În primul an administrarea este de 2 ori pe zi, câte 5 picături sub limbă, înainte de mâncare. Din al doilea an şi după el, administrarea se va face odată pe zi, câte 5 picături sub limbă, înainte de mâncare (de exemplu seara, înainte de culcare).

VITADOX se administrează întotdeauna în felul următor: – Întotdeauna înainte de mâncare!!!

1. Într-o linguriţă din plastic (nemetalică) se pun 5 picături din Vitadox .
2. Persoana bolnavă îşi ridică limba spre cerul gurii, şi în locul gol de sub limbă se varsă picăturile.
3. Limba se ţine pentru încă 5-6 secunde în sus, după care se lasă în jos.
4. Mâncarea sau bautul de lichide trebuie să fie făcut după 25-30 de minute.
Vidatox este oferit sub formă de picături.

Fiecare 1ml conţine: soluţie hidroalcoolică 33% din scorpion albastru.



Indicaţii: Vidatox este recomandat ca adjuvant pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şi pentru îmbunatăţirea generală a organismului.

Contraindicaţii: Contraindicatii nu au fost dovedite; intoleranţa la oricare dintre ingrediente este posibilă.

Precauţii: Produsul nu trebuie utilizat în caz de sarcină şi/sau alăptare. Acesta conţine 33% alcool şi, prin urmare, persoana a cărei cavităţi bucale este iritată şi / sau sensibilă la produs, se recomandă a se dizolva doza în proporţie corespunzătoare.

Efecte adverse: Nu are efecte adverse descrise până în prezent.

Dozare: Doza care trebuie administrată este de 5 picături sublingual.

Dacă pacientul nu tolerează administrarea produsului direct în gură, datorită conținutului său de alcool, iritație în cavitatea bucală și în tractul digestiv sau cavitate bucală închisă, producătorul vă recomandă să adăugaţi 15 ml de apă fiartă sau purificată (la temperatura camerei) cu 5 picături.

Produsul poate fi administrat printr-un tub de alimentare.

La pacienții stabili și asimptomatici produsul trebuie administrat o dată la douăsprezece ore.

În caz de orice durere sau proces patologic comun, produsul poate fi administrat la fiecare 4, 6 sau 8 ore, în funcție de tărie, prin îmbunătățirea stării pacientului. Administrarea este redusă odată cu scăderea sau eliminarea durerii.



Administrare speciala:

Înainte de administrare gura trebuie să fie întotdeauna curată.
Inainte de administrarea picăturilor este interzis fumatul. Picăturile se administrează înainte cu 30 de minute de masă sau după o oră şi jumătate.

1. Organismul este epuizat cu dureri puternice:

• se administrează câte 5 picături de 6- 7 ori pe zi.

2. Organismul este epuizat dar nu are dureri puternice:

- se administrează de 4 ori pe zi astfel:

• Ora 07:00 – 10 picături;
• Ora 12:00 – 5 picături;
• Ora 17:00 – 5 picături;
• Ora 22:00 – 10 picături( sau la culcare).

3. Stadiu mai avansat decât stadiul IV, în care se administrează morfină:

• la ora 07:00 ( sau când te trezeşti) – 10 picături;
• la ora 15:00 – 15 picături;
• la ora 22: 00 – 10 picături.


Instrucțiuni de utilizare:

Vă recomandăm să se administreze produsul sub limbă, după curățarea în prealabil a cavităţii bucale, astfel încât să fie eliminate toate resturile de alimente și alte arome. Pacientul nu trebuie sa manance si să bea nimic, se spală dinții si de fumul de tigare cu cel puțin 30 de minute înainte și după administrare.

Pentru o administrare uşoară a picăturilor se foloseşte un plastic mic, porțelan sau lingură de sticlă în care se toarnă picăturile Vidatox, apoi se toarnă conţinutul din lingură sub limbă.

Nu folosiți recipienți sau linguri de metal niciodată!


Depozitare:

Păstrați produsul la o temperatura camerei sub 30 ° C. A se proteja de lumină.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	170
Size:	15.8 KB
ID:	3111575   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	103
Size:	37.5 KB
ID:	3111576  
sonyscorpion is offline   Reply With Quote
Old 06-06-22, 00:25   #2
sonyscorpion

Stage 5
 
sonyscorpion's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 597
Member of:
[Honda]
Default Re: Vidatox-homeopat-cancer

Descriere:

Supliment natural homeopatic Cuba. Pentru comenzi mai mari de 8 bucati pretul se discuta.
www.vidatox.ro
Stoc permanent!
In Europa inca nu exista distribuitori oficiali asa cum scrie pe multe site-uri. Este adus la cerere din Cuba de mine personal!

Colaboram si avem contract din decembrie 2018 cu Servicios Medicos Cubanos si deasemenea cu Clinica La Pradera Havana.

In acest context putem aduce la cerere orice medicament sau vaccin, cu conditia ca cei interesati sa ne contacteze si sa trimitem examenele medicale care le aveti pentru a fi studiate de Echipa de Specialisti Oncologi din Cuba, mai departe in functie de analiza lor, sa se urmeze tratamentul prescris de catre ei, doar in cazul in care cei din Cuba considera ca sunteti compatibili cu vaccinurile sau tratamentele prescrise si produse de catre Cuba.

Va aducem la cunostiinta ca in pretul vaccinului/tratamentului este inclus si pretul consultantei noastre care se plateste in avans la primirea documentelor pentru a le trimite in Cuba si costa 300Euro.

Dupa raspunsul oficial din Cuba, se pot comanda produsele ( in cazul vaccinelor care sunt mai scumpe si nu sunt pe stoc la noi, trebuie platit avans de 50%. In general facem eforturi sa avem Vidatox si Hebertrans pe stoc in Europa, care poate fi adus in maxim 2 zile in Romania.

Atentie, cel mai ieftin si folosit tratament de catre Cuba, cu aceleasi efecte si fara nici un fel de reactii adverse sau efecte secundare, este HEBERTRANS ( FACTOR DE TRANSFER UMAN) care este folosit in toate Tipurile de Cancer, Diabet, Hepatita, Herpes, Imunodeficiente severe, Neoplazii, Leziuni, Astm Bronsic, Infectii Virale / Bacteriene / Micotice / Parazitare / Keratomicoza / Tuberculoza Pulmonara.

Costul Hebertrans, este in jur de 2500 Euro, restul care sunt vaccinuri tinta pentru Plamani sau Creier, aceste tratamente pot costa incepand de la 14.000 de euro pana la 21.000 eruo ). Pentru pensionari sau cei care nu lucreaza pe caz de boala, putem obtine preturi mai mici cu 10%.

De asemenea dupa rezultatul din partea lor in functie de compatibilitatea pacientului, daca dorinta pacientului este de a calatori in Cuba, se pot face rezervari la clinica La Pradera si asistenta in obtinerea vizei pentru Cuba, a biletelor de transport aerian si asigurarilor de calatorie, servicii de ghid, sofer, traducator si interpret pentru cei interesati sa obtina tratamentele medicale in clinicile cubaneze.

Dupa caz, obtinerea tratamentului necesar in regim ambulatoriu pentru a fi administrat in Romania, asigurand transportul in conditii optime si sigure a produselor comandate, in Romania colaboram cu doua clinici in Ilfov si Bucuresti unde se pot administra vaccinurile, deasemenea si la domiciliu in cazul in care pacientul nu este deplasabil, de catre doctori specializati.

Aceste tratamente sunt compuse din urmatoarele produse:

VIDATOX – Flacon 30ml ( CEL MAI FOLOSIT PRODUS NATURAL IN LUME IMPOTRIVA CANCERULUI SI EFECTELOR LUI SECUNDARE )

VIMANG 500ml- PRODUS ANTIOXIDANT CU EFECTE PUTERNICE IMPOTRIVA CANCERULUI

HEBRETRANS – VACCIN UNIVERSAL – Cancer, Diabet, Hepatita, Herpes, Imunodeficiente severe, Neoplazii, Leziuni, Astm Bronsic, Infectii Virale / Bacteriene / Micotice / Parazitare / Keratomicoza / Tuberculoza Pulmonara, FARA EFECTE SECUNDARE SAU REACTII ADVERSE FIIND UN PRODUS NATURAL

VAXIRA (RACOTUMOMAB) – VACCIN CONTRA CANCERULUI DE PLAMANI CU CELULE MARI APARUT PE BAZA CREARII UNUI ANTICORP SECUNDAR CONTRA ALTUIA. PRET LA CERERE SI IN FUNCTIE DE DOZELE PROPUSE DE SPECIALISTII DIN CUBA

CIMAVAX EGF -VACCIN RECOMANDAT PACIENTILOR CU CANCER PULMONAR IN CELULE MARI IN STADII AVANSATE (IIIb/IV). PRET LA CERERE SI IN FUNCTIE DE DOZELE PROPUSE DE SPECIALISTII DIN CUBA

CIMAHER (NIMOTUZUMAB) – VACCINUL ARE IN COMPONENTA UN ANTICORP MONOCLONAL CARE INHIBA CRESTEREA TUNORII SI ESTE EFICIENT IN TRATAMENTUL TUMORILOR CAPULUI , GATULUI , TUMORI FARINGIENE, CREIER, ESOFAG SI ALTELE. PRET LA CERERE SI IN FUNCTIE DE DOZELE PROPUSE DE SPECIALISTII DIN CUBA

Vaccinurile care nu sunt pe stoc se pot aduce la cerere in maxim 20 zile dupa plata avansului, in aceasta perioda din cauza situatiei existente mondiale, dupa examinare o sa putem da si termen de livrare. Facem tot posibilul sa avem Hebertransul in stoc fiind un vaccin mai ieftin pentru al administra de urgenta pentru cei care au nevoie.

ATENTIE, FARA ACCEPTUL CELOR DIN CUBA DOAR VIDATOX SE POATE PROCURA, DAR SI ACELA AR FI INDICAT SA AVEM ACCEPTUL LOR.

Exista si tratamente pentru Vitiligo, Piciorul Diabetic (previne amputarea), Cancer, Diabet, Hepatita, Herpes, Imunodeficiente severe, Neoplazii, Leziuni, Astm Bronsic, Infectii Virale / Bacteriene / Micotice / Parazitare / Keratomicoza / Tuberculoza Pulmonara.

Nu ezitati a ne contacta si pentru alte servicii medicale si turistice ce tin de relatia Cuba.

HEBERTRANS ( FACTOR DE TRANSFER UMAN ) La pacienții cu CANCER HEBERTRANS® a fost utilizat în scopuri adjuvante pentru îmbunătățirea imunității lor. Evoluția favorabilă a fost raportată în cazurile cu sepsis, la pacienții operați și în recuperarea leucopeniilor severe produse de citostatice.

Hebertrans este folosit in Cuba din anul 1991.

Nu are efecte secundare sau rectii adverse, ca si VIDATOXUL, FIIND UN PRODUS OBTINUT DIN LEUCOCITE UMANE.

Nu garantam pentru produsele cumparate prin alti vanzatori.

Produsele sunt aduse la cerere din Cuba cu avion , refrigerate si netrecute prin razeX sau cu DHL in conditii speciale.

VA ROG A NU VA LASA PACALITI DE DIVERSI CARE NU POT ADUCE CEL VERDE SI NU IL AU DESI IL POSTEAZA CA IL AU LA VANZARE, NU VOR PUTEA LIVRA DIN DIVERSE MOTIVE.

CERETI PROSPECT PENTRU AMBELE SI POZE DE PE AMBELE AMBALAJE SI VETI OBSERVA CA AMBELE AU ACELASI CONTINUT SI CANTITATE.

NU EXISTA VARIANTE IMBUNATATITE!

CERETI DETALII SI DOCUMENTE, FACTURI, CONTRACT CU O INSTITUTIE DIN CUBA, NU VOR PUTEA ARATA!

PUTEM ADUCE SI CEL MARO LA UN PRET MAI RIDICAT PENTRU CA IN CUBA VERSIUNEA MARO ESTE VANDUTA DOAR IN FARMACII INTERNATIONALE PENTRU STRAINI/TURISTI SI NU ESTE SUBVENTIONAT DE CATRE STAT SI COSTA IN JUR DE 150 DOLARI AMERICANI, PUTETI VERIFICA CU UN SIMPLU TELEFON CAUTAND PE GOOGLE MAPS : FARMACIA INTERNACIONAL HAVANA SI SUNATI LA ACEL NUMAR SI ATUNCI O SA VEDETI CA NU SE POTRIVESTE PRETUL CU CARE SE VINDE IN ROMANIA (600 RON) FATA DE CUBA (660 RON ), UNDE ESTE TRANSPORT SI ETC.
sonyscorpion is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -