Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Servicii Auto

Firme Servicii Auto Tapiterii, Sablari, Vopsitorii, Tractari, etc

Reply
 
Thread Tools
Old 01-12-16, 20:59   #1
paraschivrazvan25

Stage 2
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 69
Default Rent a car Bucuresti oferte speciale la preturi mici

Esti in cautarea unei firme de rent a car Bucuresti? Poti face alegerea perfecta daca optezi pentru inchirieri auto de la Goldenrent. Suntem o societate cu peste 10 ani experienta in domeniul serviciilor de inchirieri masini. Suntem prezenti atat in aeroportul Henri Coanda unde oferim inchirieri masini pentru persoanele care aterizeaza acolo dar ne poti gasii si pe partea de rent a car Bucuresti cu cele mai bune oferte si cotatii de pret de pe piata. Pentru perioade mai lungi de 22 de zile poti inchiria masini din gama economica cu numai 13 euro pe zi. Pentru mai multe detalii dar si pentru a consulta ofertele noastre in materie de inchirieri auto Bucuresti intra pe www.rent-a-car-otopeni.ro
0765416139
__________________
inchirieri auto Bucuresti
paraschivrazvan25 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-17, 15:29   #2
willyg

Stock
 
willyg's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 9
Default Re: Rent a car Bucuresti oferte speciale la preturi mici

Masinile inchiriate sunt ca si noi, dotate corespunzator pentru fiecare anotimp . Va oferim probabil cele mai mici preturi de inchirieri masini de pe piata de inchirieri auto in Bucuresti. Preturile sunt exprimate in euro si includ toate taxele si asigurarile, fara costuri ascunse. Orice inchiriere trebuie sa respecte termenii si conditiile afisate pe website-ul nostru!
willyg is offline   Reply With Quote
Old 03-03-17, 13:35   #3
paraschivrazvan25

Stage 2
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 69
Default Re: Rent a car Bucuresti oferte speciale la preturi mici

Iti multumesc ca esti unul din cei care incurajaza clientii sa opteze pentru serviciile de inchirieri auto. De cele mai multe ori exista oferte si preturi speciale la firmele ce isi ofera serviciile de inchirieri auto Bucuresti.
paraschivrazvan25 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -