Quote:
Originally Posted by f0cs
Uite`l domle` unde era expertu care nu mai are deodata nevoie de pareri, care in primele posturi cerea pareri peste pareri. Cum vi se urca la cap...
|
te-ai simtit, exact ce cautam. oameni care sa se simta si sa ia repede foc!
app....am cerut si eu pareri la inceput ca oricare...acum de cand am schimbat programul si putin stilul....cred ca ar fii bine sa o iau usor usor, ca daca apelez la unu sau altu....o dau din fanta'n pepsi.
asa ca te rog nu te mai ataca atat si arunca replici ca toti de pe aici care sunt la distanta de bucuresti ( nu o lua ca pe o amenintare ) /!\
Quote:
Originally Posted by rommel
Fara flame. E optiunea lui daca nu vrea sa mai puna poze aici, ca si-a schimbat opinia intre timp, ca nu mai vrea sa fie sfatuit, etc.
|
merci frumos rommel, sincer nu are rost sa pun mai mult de 4 poze ca din toti cei X useri aici....vin cativa care zic de bine si pe urma apare un aplaudac ( sau cum vrei sa ii spui) si iti strica si ziua.....
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Nu te mai purta aşa Remus,sfaturile care îţi vin nu îţi vin cu răutate să şti,e pentru binele tău si pentru fotografia ta !Pune şi tu mai multe poze cu Alfa dacă vrei !Şi la faza cu resize merită deoarece stăm ceva timp până se deschide o poză ! Te pup şi baftă cu pozele !
|
nu are rost sa imi schimb comportamentul fata de unii de pe aici si stii bine treaba asta!
stii bine cui ii cer pareri cand am nevoie si de la cine iau sfaturi.
te pupa jean si ai grija si tu ! :*
P.S inca o mica precizare. doresc sa nu se puna iar in practica clasica abordare prin a inchide topicuri, dat bann etc ! ca toti asa stiu sa rezolve treburile, la tastatura cu ajutorul unu simplu click! ( asta sa fie luata ca amenintare pt cei ce se simt!!!! )