Campionatul European de Drift "King of Europe" in Romania !Premiera in Romania ! Campionatul International de Drift KOE - Etapa oficiala: 19-20 Septembrie 2009 - POLUS - CLUJ
Pentru cine are timpul necesar:
Sunteti invitati sa realizati o masina de drift
Sa fie ontopic, nu?
Pentru toti participantii intrare libera la eveniment.
primii 3 clasati, la 3d si 2d vor avea acces in parcul rece, la masini si vor avea tichete de taxi-drift cu pilotul pe care il vor alege !
Un termen limita ceva?As fi interesat de participare cu speranta de a fi in primi 3,dar la cati artisti avem e mai greu dar as fi multumit si cu participarea, asta in functie de cum e termenul limita.Astept un raspuns de la voi si binenteles niste cerinte sau un regulament ceva, daca exista.Sectiune 2d.
o sa particip si eu la concurs si o sa vin si la cluj , o sa particip cu mai multe lucrari ,una veche cu care am participat acum un an la VTL , si una nou nouta !!
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
Re: Virtual tuning 2D & 3D
Am trimis.
Se va pune o lista cu userii care au trimis? Sa stim sigur daca au ajuns lucrarile sau nu.
Si pe ce baza vom intra la eveniment?
La 4tuning days la Bucuresti, am platit intrarea 20 ron... si am participat la VT, de asta intreb.
am o intrebare la faza cu subiectul:"virtual 2d: nume" la nume trebuia sa-mi scriu numele complet? eu din graba mi-am scris doar prenumele....astept un raspuns multumesc