VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Chiar daca imi place foarte mult M3-ul si mi se pare una dintre cele mai tari masini...aleg Maserati deoarece....M3-ul e o masina normala sportiva,pe cand Maserati-ul mi se pare un pur sange....o masina care este facuta pentru circuit...cu un nume faimos....
La intretinere e posibil sa coste mai mult Maserati-ul,dar eu zic ca merita....
Chiar daca imi place foarte mult M3-ul si mi se pare una dintre cele mai tari masini...aleg Maserati deoarece....M3-ul e o masina normala sportiva,pe cand Maserati-ul mi se pare un pur sange....o masina care este facuta pentru circuit...cu un nume faimos....
La intretinere e posibil sa coste mai mult Maserati-ul,dar eu zic ca merita....
M3-ul bate Maserati 3200 pe circuit : M3 - Round Time Nuerburgring 8.22 min
Maserati 3200 - Round Time Nuerburgring 8.37 min
desi nu cred k voi putea vreodata sa-mi permit asa ceva,probabil as alege maserati fiindk,zic eu,e mai exclusivist.m3-uri am vazut cateva insa maserati,mai rar
M3-ul bate Maserati 3200 pe circuit : M3 - Round Time Nuerburgring 8.22 min
Maserati 3200 - Round Time Nuerburgring 8.37 min
Nu am spus ca ar avea performante mai bune M3-ul,dar am spus doar ca el nu este chiar o masina super sportiva sau ceva de genul asta...
Eu chiar iubesc M3-ul,dar in cazul asta aleg Maserati-ul....
Nu am spus ca ar avea performante mai bune M3-ul,dar am spus doar ca el nu este chiar o masina super sportiva sau ceva de genul asta...
Eu chiar iubesc M3-ul,dar in cazul asta aleg Maserati-ul....
nu poti sa zici ca alege prost...oricum nu cred ca sunt mari diferente intre cele doua masini.....vb aici de performante, calitate, fiabilitate...pur si simplu alegerea se face doar pe design sau pe gust....performantele sunt cam egale