4TuningRO

Go Back   4TuningRO > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-06-09, 19:52   #226
PvDTranceAddicted
Banned

Stage 4

Oras: Constanta
Default Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?

Concluzia la FifthGear despre S4 vs 335i condus recent...The 335 is a good car, but it's a plain car with little visual excitement and while it's engine is good it not as hard a hitter as the new S4's V6 is. Then comes the cornering ability of both, the S4 when equipped with the Sportdiff is a full second quicker around Hockenheim which is considerable given the power to weight of each car."....Tot BMW face cele mai fun 2 drive si mai bune motoare, sa nu mai zic de viteza in viraje si timpul pe circuit...))Cam "naspa" sa ai S4, mai bine il vinzi si iti iei 335i...DA DA BN)))
PvDTranceAddicted is offline  
Old 06-06-09, 20:48   #227
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Oras: Cluj Napoca

Quote:
Originally Posted by PvDTranceAddicted View Post
Concluzia la FifthGear despre S4 vs 335i condus recent...The 335 is a good car, but it's a plain car with little visual excitement and while it's engine is good it not as hard a hitter as the new S4's V6 is. Then comes the cornering ability of both, the S4 when equipped with the Sportdiff is a full second quicker around Hockenheim which is considerable given the power to weight of each car."....Tot BMW face cele mai fun 2 drive si mai bune motoare, sa nu mai zic de viteza in viraje si timpul pe circuit...))Cam "naspa" sa ai S4, mai bine il vinzi si iti iei 335i...DA DA BN)))
Pe care din circuitele din Romania alegi sa demonstrezi asta?
ionut_cluj is offline  
Old 06-06-09, 23:24   #228
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Oras: Bucuresti

Quote:
Cu siguranta "desteptii" au dreptate. Am spus ca BMW e masina proasta? Am spus ca sunt urate si ca sunt codase in fata Audi si Mercedes. BMW e singurul brand care nu ma poate impresiona prin nimic, in rest la fiecare brand inafara de DACIA, KIA, prostii din astea ma pot impresiona cu ceva.
Iar treaba cu ce am ce voi avea, ce conduc, ce stiu, ce am simtit e treaba mea atata timp cat stiu ce spun. Plus ca u ala cu 535i esti nebun de legat... 540i e mai bun decat 535i ca altfel nu era in gama si in comunicatul de presa BMW scrie clar ca 540i e mai rapid ca 535 asa ca e normal ce spun plus ca vb de un motor Audi de 3.0l si un motor BMW de 4.0l, asa ca nu-mi spune mie.
Iar acel biturbo diesel se compara DOAR daca Audi lansa deja un biturbo de 3.0TDI, iar asta e in plan si anul asta pe noul A8 vor lansa acest model nu cu 287CP ci cu 290-300CP si cuplu mai mare ca la BMW, asa ca zatt cu motoarele voastre... Audi a castigat tot ce se poate in categoria design, ergonomie, user friendly, motoare 2.0TFSI, materiale interior, design interior, calitate pret performanta mult peste BMW, iar la capitolul user friendly stau cel mai bine, sunt masinile cele mai bune dpdv al folosirii lor zilnice si nu pe circuit intodeauna, asa cum a zis si Clarkson in testul cu RS4 CARE NU SE MAI FABRICA DE ANI BUNI, C63 si M3 lansate in acelasi an RIVALE CU RS4 B8 ca sa stiti, unde a spus clar ca poti trai zi de zi cel mai bine facandu-ti treaba si conducand sportiv cu RS4 fata de C63 si M3, care nu au nici portbagajul cel mai mare, nici siguranta cea mai mare, nici aspectul cel mai agresiv, ba chiar a zis de ff multe ori ca RS4 arata cel mai agresiv si cel mai sportiv in comparativ cu cele doua. Sunet, putere, cuplu omniprezent, interior incredibil, calitate fantastica si aderenta maxima. U cu M3 ti-o iei de te c...i pe tine pe ploaie, te bate si un 535xi din gama BMW pe ploaie, da pai un Quattro. App u unde traiesti? In Ibiza unde e cald si soare pe toata perioada anului?! Ce chestie, nu stiam ca acolo traiesti....hmm...a naibii chestie. Ahhh si avem si circuit in RO?Sau mergi sapt sa te dai cu BMW pe circuit?!Mai sa fie....
Bai baiatule cea mai buna masina din lumea celor 2 adik Mercedes si BMW e Audi ca e singurul din lume care combina 4WD cu sportivitatea si eleganta si luxul Mercedes-ului, iar la capitolul design nu au rivali. Si da o sa am curand un Audi, dar iarasi e problema mea, poate vrei poze sa vezi cum merg cu el))) Ca la atat te duce capul. De acum in colo fac poze pt prosti sa vada ca eu conduc si voi conduce mereu si alte masini decat cea personala. Adevarul e ca eu sunt "singur pe lume" n-am prieteni, n-am familie, nu cunosc pe nimeni, sunt naufragiat. Pai pana si la dealeri poti sa iei masinile pe care le vrei si sa si accelerezi si sa il iei si pe o durata mai mare la test asa ca nu ma lua pe mine CA N-AI CUM SA FI CONDUS BMW...nu zau?! Stii u mai bine ca mn?! Am condus si benzina si diesel BMW...320i, 330i, 330xD, 335i, 530xD, 730i...ce vrei mai mult?! Ce crezi u ca poate face un M mai mult ca astea inafara de putere, suspensii etc?! Toate au active steering care scartaie tare inclusiv pe 7, toate au anvelope late si frane performante, dar tot nu ajung din urma un Audi sau un Mert. Chiar azi am discutat cu amicul meu cel mai bun despre BMW si faceam niste comparatii, unde am tras concluzia amandoi ca BMW clar e codasa la design si siguranta, de motoare nimic de zis, dar primele doua aspecte sunt deranjate rau de tot pt un viitor posesor de masina premium, unde materialele sunt mult sub cele de la Audi si Mercedes, el detinand "doar" 4 Mercedes-uri nou noute, care stiu cum merg ff bn ca le-am condus spre suprinderea celor care "ma cunosc" si "stiu ei bine de tot" "cine sunt eu"...)))
Parerea ta este ca BMW sunt urate, daca seria 1 si 3 sedan nu ma impresioneaza, variantele lor coupe mie personal mi se par f frumoase, si spre deosebire de AUDI, BMW chiar are personalitate si trecerea de la un model la altul este foarte evidenta fata de Audi care lasa impresia ca de 15 ani incoace este intr-un permanent facelift.

Interiorul BMW nu este prost calitatic, asat este poate impresia ta, este doar anost si cam nepotrivit imaginii sportive, poate incepand cu noul Z4, care are iun interior mai frumos, or sa schimbe politica.

Referitor la motoare am comparat motoare de aceeasi capacitate si cu acelasi sistem de alimentare, nu ma intereseaza ca au 1 sau 2 turbo, nu i-a lastat cineva pe AUDI sa puna 2 turbo?

Nu stiu cat alergam noi pe ploaie, si nici nu suntem in Londra sa plua zilnic, asa ca nu-mi fac probleme ca nu as avea cand sa-i dau unui M3 sau AMG si pe circuit ai unde sa te dai chiar daca faci cateva sute de km pt. asta.

Iti spun eu ca un M poate sa faca si ofera mult mai mult decat BMW-urile pe care le-ai condus tu.

La AUDi in afara de R8 poti sa uiti de "fun to drive", sigur si placut da, dar nu fun.

La declaratia ta ca BMW-ul nu este stabil sunt 2 variante, 1 - nu ai condus BMW sau 2 - iti pun la indoiala calitatile de sofer.

Si in final sa intelegi, nimeni nu spune ca AUDI sunt proaste sau ca nu ofera anumite avantaje in comparatie cu concurenta, dar de la o comparatie normala pana la aberatiile si povestile tale stupide e diferenta mare.

Last edited by GTR; 06-06-09 at 23:32.
GTR is offline  
Old 07-06-09, 00:44   #229
PvDTranceAddicted
Banned

Stage 4

Eu nu fabulez, o spun din propria experienta, plus ca eu chiar conduc de 5 ani si stiu ce fac. Nu sunt mort, nu am luat pomi, stalpi, tir-uri in brate niciodata...asa ca daca eram prost si vitezoman sunt si betiv nu voi fi niciodata, astfel eram demult jos sub pamant, dar realitatea e alta. Am condus chiar noul E Class de la Mert care merge si se simte extraordinar, acel E250CDI Biturbo care chiar are cuplu si putere deplina si n-am avut probleme sau sa nu stiu sa il conduc. Plus ca am condus RS4 de exemplu care e o masina nu puternica, ci fantastic de puternica si iarasi nu am patit nimic si nu am derapat sau am facut alte chestii...
Faza cu BMW in RO e ca ori esti vazut ca un taran si chiar esti taran, ori face pe taranul cu scart-ul cretin la semafor sau in parcari, ori scoti macaraua pe afara sa "se vada", ori esti bou si mori in el repede, mai repede ca in altele. Eu iti conduc ORICE BMW oricand la orice ora tare sau chair foarte tare si nu patesc nimic. Ca eu stiu sa aflu limitele masinii fara sa ma pun pe mine in pericol, gandes calculat si nu sunt cretin sa fac ceva de care nu sunt sigur.
Iar de senzatii chiar in BMW n-ai senzatii mai mari ca in Mert sau in Audi, la fel se simt toate trei, numai ca in Mert si Audi se simte masina mai inchegata, mai sigura, mai a limuzina, iar in BMW se simte mai goala si mai anosta la drum lung. Doar ca limita BMW-ului din ce am simtit eu e mai joasa decat cea a Mert si mai ales in comparatie cu cea a Audi-ului a carui subvirare se controleaza incredibil de usor, iei piciorul de pe acceleratie si e neutra, dar orisicum noile Audi sunt f neutre si chiar n-are nimeni de obiectat ceva in privinta ta.
PvDTranceAddicted is offline  
Old 07-06-09, 17:10   #230
Diagnosis

Stock

Oras: Timisoara

Eu credeam ca vorbim de cele multe BMW si Audi care se vad pe sosele nu de cele care stau dupa geamuri prin concesiuni.Masini normale de mers la treaba si la distractie .Daca o dati in RS-uri si M -uri inseamna ca oamenii de rand care conduc un amarat de 320 sau un A4 nu pot opina aici. Stiti ce zice pisica cand nu ajunge la carnati? Ca nu-i bun .Asa si eu cea mai buna masina e cea pe care o ai. Lasati-va de visuri si pune-ti mana la munca daca vreti sa mai faceti vreun schimb de ulei.Bafta
Diagnosis is offline  
Old 07-06-09, 17:19   #231
Diagnosis

Stock

Oras: Timisoara

Sunt curios daca cineva pe aici face 100 000 de km pe an ca mine .Tare as vrea sa vad si eu un RS cu 3 ani si 300 000 de Km ,R8 ,M3 ,si celelalte jucarii scumpe. Asa-i ca nu-s? Sa calculeze cineva numai benzina pe an cat costa.
Diagnosis is offline  
Old 07-06-09, 17:54   #232
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

dolb's Avatar

Oras: Targoviste / London
Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]

trebuie sa fi batut in cap sa iti iei m3 /rs /63amg ca unica masina personala si sa faci 300.000 km. Asa ca , ceea ce zici tu nu prea isi are rostul ! Noi discutam aici..care e cea mai "premium" ( ca doar ne-a disperat PvD cu acest cuvant nou invatat de dansul )
dolb is online now  
Old 07-06-09, 21:34   #233
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

lasa ca exista totusi. e unu in constanta cu un M3 albastru si numar de BV. toata ziua dau de el prin oras, expunandusi jucaria. da nu ca ar avea vreo treaba, o arde aiurea. se considera ca masina de zi de zi?
DarkJEDI is offline  
Old 08-06-09, 03:18   #234
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarkJEDI View Post
lasa ca exista totusi. e unu in constanta cu un M3 albastru si numar de BV. toata ziua dau de el prin oras, expunandusi jucaria. da nu ca ar avea vreo treaba, o arde aiurea. se considera ca masina de zi de zi?
M3, RS4, AMG sunt masini de zi cu zi fara probleme si chiar si in cazul in care faci 200 km/zi, daca nu te intereseaza costurile.
GTR is offline  
Old 08-06-09, 07:32   #235
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

Oras: craiova

Eu nu cred ca exista un leader detasat in segmentul asta pentru ca in acest caz ar da ceilalti faliment.

Oricum din ce stiu, in clasa premium cele mai bune vanzari le are si le-a avut intotdeauna Mercedes care e intamplator si favoritul meu.

Mercedesul e asociat cu lux, confort si siguranta, in flotele prezidentiale si ambasade vezi in general Mercedes, arabii, cei mai bogati oameni cumpara Mercedesuri, pentru mine nu e nici o competitie.
a3ds is offline  
Old 08-06-09, 10:31   #236
300zxtt

Stage 5

300zxtt's Avatar

Oras: cons

Quote:
Originally Posted by a3ds View Post
arabii, cei mai bogati oameni cumpara Mercedesuri, pentru mine nu e nici o competitie.
si lexus in egala masura. audi si bmw vezi mai rar, pt ca au unele probleme legate de fiabilitate datorita caldurii excesive si a nisipului.
300zxtt is offline  
Old 08-06-09, 13:55   #237
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Sunt convins ca nu te-ai uitat peste linkurile postate pana acuma...poate e greu sa accepti crudul adevar si anume ca intotdeauna AUDI NU S-AU RIDICAT LA NIVELUL MERCEDES SI BMW, chiar si LEXUS, INFINITY, ACCURA si se pare ca in ultimul timp chiar si JAGUAR !!! Si nici nu o va face !!! Uneori ma intreb daca are vreun rost efortul de a scrie unor copilasi incapatanatzi, carora chiar daca le arati in plina zi Soarele, ei se incapataneaza si spun ca aia e Luna. Adica cu cat lumea aduce argumente si e mai obiectiva cu atat tu te incapatanezi si mai tare si devi mai vehement si persisti in prosti, te repeti si postezi nestingherit aberatii! La inceput am ras cand am vazut ca exista oameni indoctrinati, mai ceva ca intr-o secta, dar acuma imi vine sa vomit cand vad atata aberatie, incapatanare si incultura crasa. Si nu ma dau destept pe forum (sunt si nu am nicio problema cu asta), doar aduc argumente realiste si nu mint cu nerusinare (oricum nu te crede nimeni, oricat te-ai straduii) din pura incapatanare:

Quote:
premii, peste premii, masina anului in mai toate clasele, design-ul anului si tot asa...
Premii castiga si Hyundai...ce sa mai spun de BMW...cateva exemple :

domina autoritar de ani buni "Engine of the Year" in timp ce Audi e la pescuit

"cel mai economic motor 118d" Sa nu mai spun ca Audi nu are inca un sistem ca "EfficientDynamics" de economisire de carburant. Si au scos un motor si mai economic: 116d! Ca sa isi doboare propriul record.

"World Green Car of the Year" : http://www.teammcmillan.com/a_standa...aid=1138519725

Spune-mi si mie care sunt "mai toate clasele" in care Audi a castigat ??? M-am uitat pana la anii 1990, m-am plictisit si nu am gasit nimica...dar nimica! Asadar cui ii creste nasul?

http://www.caroftheyear.org/

Legat de premii design...cred ca ar trebui sa se inventeze si cel mai urat design ever si acolo sigur s-ar impune sigur cu A2-ul!

Sa iti spun totusi un capitol la care Audi sunt liderul clasei? La rechemari in service pt greseli de proiectare si fiabiliate ! Doar acolo! Sunt multe linkuri dar iti las tie placerea sa le descoperi avand in vedere ca e punctul forte al brandului.

Quote:
Al naibii R8,S5, TTS TT-RS, si tot asa...RS4...
R8 : http://www.fastestlaps.com/track24.html Cine e cu peste o secunda mai rapid (inseamna multe masini in fatza pe circuit)? Oppss ... M3-ul Sedan...nasol! Btw, iti mai aduci aminte de R8-ul care a luat foc pe circuit (nu ca ar conta, dar tie iti aduc aminte express) ?

S5: V8, 4x4 ma gandesc ca nu are ce discuta cu mult mai modestul 335i care are doar tractiunea spate...si aproape 50 hp in minus...si totusi: http://www.youtube.com/watch?v=aHj0zbhjLZI

TTS: Dupa mine, nici macar nu merita mentionat pt performantele sportive : http://videos.streetfire.net/video/C...-of_187635.htm

TT-RS: Nici macar nu a ajuns inca in showroomuri, dar tare imi este frica ca si-ar fura-o de la Z4M - vechi ... sa nu mai vb ca pe Z4 nou ar putea ateriza V8-ul de pe M3.

RS4: il mananca M3-ul si C63-ul la micul dejun, cu tot cu tractiunea lui integrala, atata in linie dreapta (C63-ul face pipi chiar si pe rs6) cat si pe circuit, si o fura urat:

http://sportscarforums.com/f11/cabri...k63-26555.html

http://www.motortrend.com/roadtests/...son/index.html

http://www.autobild.de/artikel/vergl...mg_719783.html

http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test (test cu masuratori, facut pe bune si nu cu cifre de la producatori)

RS5: Nu au reusit inca sa il scoata in productie ( oare de ce se misca asa de greu? ), fii sigur ca daca va fi nevoie, BMW va scoate o varianta CSL (cum s-a intamplat si la seria E46 , si care nu prea avea ce discuta cu RS-ul de atunci)

RS6 ?
Quote:
E vreun BMW care il poate anihila in linie dreapta si in viraje?!
Iti dau o veste nasoala. Pe circuit umed, acolo unde
Quote:
In absolut toate testele in ultimii 5 ani Audi a iesit cu adevarat premium si cel mai rapid din clasa lui si cel mai dinamic si mai ales cel mai sigur!
(unde sunt testele astea de dominatie autoritara, ca nu le-a vazut nimeni, niciodata...si totusi sunt 5 ani, ar fi trebuit macar remarcate de catre cineva), BMW M3 (bine ca nu a fost M5-ul ca poate o lua si mai rau) il spulbera cu peste 2 secunde !!! Deci cel mai puternic model construit vreodata de Audi, nu e in stare sa fie mai rapid pe circuit decat un biet M3 (care e aproape la jumatate de pret) si nu e in stare sa faca C63 AMG-ul la o liniutza (s-au dat de 5 ori) : http://www.drivers-republic.com/dr_t...b8&area=videos

http://www.youtube.com/watch?v=ytGT47mDk9s Ia si deprima-te!

Quote:
U vb de siguranta?! U chiar esti ORB? Cati mor mah in BMW-uri? Zi mah desteptule ca faci pe smecherul pe forum sa te aflii in treaba. In primul rand daca nu stiai desteptule e ca in Europa, Asia, China si cam peste tot inafara de SUA, Audi domina, iar pe pietele cele mai emergente adica Rusia si China spulbera concurenta la vanzari si la tot.
Iar smechere pana si in RO Audi se vinde de cel putin 2x mai bine decat BMW
Ti s-a mai scris despre cifele de vanzari, tu pur si simplu doar dai din gura dintr-un automatism irational. Iar despre accidente, arata-mi si mie statisticile care arata numarul de morti din BMW-uri. Ca ce spui tu e doar apa de ploaie. Sa inteleg ca in ciuda faptului ca Audi vinde de 2x mai mult (sunt convins ca nu crezi nici tu, doar te incapatanezi) tot se moare mai mult in BMW-uri ? Sa fim seriosi... Si sa iti mai spun ceva, in Romania, BMW-ul este vazut mult mai bine pe piata second hand si are o cerere mult mai mare decat Audi. (http://***********/) Oare de ce ? Sau poate sunt numai cumparatori sinucigasi care vor sa isi puna capat zilelor. La fel, despre pietele emergente, arata-mi statisticile daca ai tupeu, sau ti-e frica ca nu ai acoperire la ce arunci incontrolabil din gura.

Quote:
Americanii sunt un popor incult, retardat, in care nu viseaza decat la liniute si la scart-uri, aia n-au nici o treaba cu rafinamentul, design-ul si prestanta.
Adevarul ca TU esti doar un "profil" , o insiruire de litere, care traieste in realitati paralele, nu ai tupeul nici sa iti arati varsta, sau ce masina conduci (tare m-as mira sa nu ai nici carnet) de pe un forum din Romania. In SUA se vand cam toate brandurile semnificative de masini, toate masinile exotice din lume, este cea mai mare si importanta piata din lume, in ce alta piata din lume se mai intampla asta ? Si totusi de ce nu se remarca Audi? Pt ca nu sunt suficienti de rafinati? Tu cumva ai inventat productia de serie a masinilor, nu ai produs vreodata masini si branduri legendare (Viper, ZR1, Charger, Corvette, Mustang, Stingray,GT40, Hennessy, Hefner Performance, The Mosler MT900 GTR XX Twin Turbo Land Shark - 2500 hp, Saleen, Ultima, Shelby, Foose, Coddington si multe alte legende). Tu nu ai ajuns in spatiu sau pe Luna. Tu chiar te auzi ce spui ? Vorbesti de incultura UNUI POPOR INTREG (alcatuit din toate popoarele globului, inclusiv romani) cand tu habar nu ai sa te exprimi, te dai de gol chiar in textul acuzator ( "in care nu viseaza decat la liniute" - ce exprimare este asta ? "nici o tangenta..." se scrie "nicio", nu prea ai avut tangente cu gramatica in scoala, "pe pietele cele mai emergente" - nu exista "cele mai emergente" ci doar "emergente").

Dupa cum vezi eu am argumentat la fiecare capitol. Tu nu ai adus argumente, ai postat un singur link in care imi vorbesti despre motorul V10 de pe R8. Pai vrei sa ne intoarcem cu vreo 20 de ani in timp si sa iti mentionez despre un motor (BMW S70/2) mult mai performant, V12 (468 kW; 636 PS - versiunea de strada). Da da, motorul de pe McLaren, care la orice ora iti ingroapa R8 V10. Ca de R8 V8 ne-am lamurit. Eu zic ca nu sufera comparatie. Asta e un motor care a scris istorie, lucru pe care nu o sa il vezi la V10, avand in vedere ca e doar motorul detunat de pe Lambo si are doar 525 de hp.

Last edited by UNLORD; 08-06-09 at 14:26.
UNLORD is offline  
Old 08-06-09, 13:56   #238
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Asadar, daca ai nelamuriri si vrei sa afli cum stau lucrurile pe bune, informeaza-te! Nu e nicio rusine. Daca doar vrei sa militezi vehement pt o cauza pierduta din start si asta doar din pura ambitie si frustrare, atunci iti recomand sa te duci la Copsa Mica si sa vorbesti imprejurimilor.

P.s. Sa mai mentionam ceva despre Quatrro vs X-Drive ? Banuiesc ca in viziunea ta Quatrro e mai performant...dar in realitate...

Last edited by UNLORD; 08-06-09 at 14:16.
UNLORD is offline  
Old 08-06-09, 14:45   #239
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

dolb's Avatar

Oras: Targoviste / London
Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]

bre, unlorde... cat nu te suport eu pe tine, dar cata dreptate tre' sa iti dau acu ! Frumoase argumente.
dolb is online now  
Old 08-06-09, 15:42   #240
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

doamne ce ursareala pe aici. audi nu e cel mai performant da nici prost nu se poate spune ca e. treaba e ca face numai compromisuri urate si ca se tine de quattro ala ca si cum ar depinde viata firmei de el.
VAG a avut o masina f economica, dar nu prea mai tine mine lumea: lupo 3L motor 1.2 tdi in 3 pistoane cu sisteme start/stop acum ceva ani buni (cam 10) si consuma chiar 3l/100km.

alta treaba: audi sar remarca cu R8 sa faca istorie sau ceva daca ar scoate pe piata V12 TDI, dar nu prea o pot ei construi sa reziste. le cad cutiile de parca ar fi din plastic.

PVP te rog eu frumos sa incetezi pt ca nu ai dreptate in ceea ce zici. e total aiurea.
DarkJEDI is offline  
Old 2010  

Stage 5
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules