| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
05-06-09, 20:24
|
|
 Stage 5
Oras: Ingolstadt
|
Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?
Seria 5 GT ?
Pai nu e problema ca nu sunt in stare sa lanseze generatia de A8, probabil atunci o au programata sau cine stie. Putin imi pasa ca nu ma pun pe lista de asteptare  . Dar toate la timpul lor, cand o sa apara atunci o sa fie relevante comparatiile A8 vs 7 care este si el nou, pana atunci nu prea, eventual comparatii cu 7-arul vechi iar in testele pe care le-am mai vazut a cam fost in fata. E adevarat ca masina se conduce nu se pipaie dar legat de A6 pot sa spun ca se conduce bine cu putina mea experienta si personal il gasesc mai atractiv overall fata de Seria 5 in principal datorita design-ului interior / exterior. La condus nu prea ma incanta 0.5 secunde pe vreun circuit. Ergonomia e discutabila, are multe butoane dar sunt intuitive si usor de folosit spre deosebire de MMI la BMW care este destul de stufos si nu e tocmai usor sa il folosesti si tot iti distrage atentia. Cel putin la capitolul asta Audi a punctat mai bine intr-un test comparativ cu S Klasse (de printr-o revista, Auto motor si sport parca), fiind usor de folosit iar sistemul de pe Merc este similar.
Iar partea cu afectivitatea pentru un brand este normala, suntem oameni si toata lumea este oarecum atrasa de ce are in ograda, altfel nu si-ar mai fi cumparat. La fel esti si tu cu BMW. Dar de la a avea o doza normala de subiectivism pana la a fi vreun fanboy obsedat e cale lunga si mi se pare o prostie ca doar nu iti dau aia de mancare sa le tii partea pana la absurd cu aberatiile de rigoare (PvD).
Referitor la platforma tehnica si BMW sau Merc ar face la fel daca ar avea brandurile alea. Scopul oricarei companii este profitul si in vremurile astea nu stiu cat de profitabil ar fi sa faca o platforma tehnica noua pentru fiecare model. Plus ca dupa cum bine stii sunt o gramada de elemente care pot sa faca 2 masini sa fie "diferite" chiar daca au multe elemente in comun. Nu mi se pare nimic rau ca existe variante mai cheap la Audi / VW sub sigla Skoda pe aceleasi paltforme, doar asta duce la vanzari si la mai multi oameni fericiti ca si-au cumparat masina respectiva. Cand cumperi Golf te gandesti ca ai un A3 low cost  . Pana una alta noi sa fim sanatosi, numai bine.
Last edited by _anaconda_; 05-06-09 at 20:34.
|
|
|
05-06-09, 21:26
|
|
Stock
Oras: Timisoara
|
Re: BMW a înregistrat cele mai mai pierderi din ultimii 7 ani!
Quote:
Originally Posted by PvDTranceAddicted
Tocmai ce am venit cu argumente ca am luat contact cu toate brandurile si cu ff multe modele comparative si stiu exact cum este realitatea...calitatea unui bmw nu este premium si nici design-ul nu este premium!
|
Cine are un BMW stie ca la ora cand la cumparat era cea mai buna oferta pret- calitate-prestatii.Are dreptate cine a zis ca BMW face motoare. Priveste pretul la patru motorizari diferite din acelasi model si vei vedea diferenta.Motorul e sufletul masinii.Si BMW a fost intotdeauna cu un pas inaintea tuturor.Singura marca care respecta traditia e BMW cu riscul de a pare veche si fara design. Acea linie care traverseaza masina de la portbagaj pana la faruri are foarte multi ani .Daca trebuie sa aleg intre Audi,Mercedes si BMW, toate cu aceiasi capacitate cilindrica si putere ,fara sa stau pe ganduri as alege un BMW.
|
|
|
05-06-09, 21:29
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Oras: Hunedoara
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
Ergonomia e discutabila, are multe butoane dar sunt intuitive si usor de folosit spre deosebire de MMI la BMW care este destul de stufos si nu e tocmai usor sa il folosesti si tot iti distrage atentia.
|
Poate Idrive.
Cel mai Fair Play din partea celor de la VW ( AUDI ) este sa puna langa fiecare masina pe care o vand o lista gen "aceasta masina imparte platforma cu :
* 2003 Audi A3 Mk2 (8P)
* 2003 Volkswagen Touran (1T)
* 2004 Volkswagen Caddy (2K)
* 2004 SEAT Altea (5P)
* 2004 Volkswagen Golf / GTI / R32 / Rabbit Mk5 (1K)
* 2005 Škoda Octavia Mk2 (1Z)
* 2005 Volkswagen Golf Plus (5M)
* 2005 SEAT Toledo Mk3 (5P)
* 2006 Volkswagen Jetta / Vento / Bora Mk5 (1K)
* 2006 SEAT León Mk2 (1P)
* 2007 Audi TT Mk2 (8J)
* 2007 Volkswagen Eos (1F)
* 2008 Volkswagen Tiguan (5N)
* 2008 Volkswagen Scirocco (13)
* 2009 Audi Q3
* 2009 Volkswagen Golf Mk6 (5K)
Last edited by xxdadixx; 05-06-09 at 21:31.
|
|
|
06-06-09, 00:35
|
|
|
Banned
 Stage 4
Oras: Constanta
|
Bah a naibii chestie domne... MLP asta a ajuns si pe la Skoda...nu zau?! De cand, eram curios??! A4 B8, A5 B8 si viitoarele A8 (toamna 2009), A7 Coupe si noul A6 din 2010 au in comun platforma MLP care o foloseste doar Bentley si atat...ce tot aberati voi acolo?!
Iar la motoare degeaba imi spui u mie cu asa zise argumente ca stiu care e situatia...eu ador benzina, motorina nu e deloc pe gustul meu, iar la benzina BMW suna a rasnita in sus dar nu grav ca un Lambo, mai degraba ca un aspirator din ala rusesc de prin '80, iar cine a intrat in contact si a condus Audi si Mercedes cu motorizari pe benzina a observat un "mic detaliu" fata de BMW...sunetul grav si adanc ca un bass ce invadeaza cabina puternic, barbatesc si baritonal, ala da sunet nu scartaitoare. Ba chiar tin minte ca in 90% din testele cu RS4 B7 (RS4 a iesit invingator la sunetul motorului, unde BMW a raspuns ca fapt divers ca ei nu produc evacuari sa sune bine, ci doar evacuari "naturale", da da bn...oftica din partea inginerilor bmw) care cu toate ca este f clar ca este rivalul de drept al lui M3 E60 nu E 92 asa cum cred majoritatea de-aia si ciclul de viata a fost mai mic (iar pt acela care abereaza si spune ca n-a avut succes, ii transmit cu multa seninatate ca din comunicatul de presa Audi de acum 2 ani de zile s-a specificat clar ca RS4 B7 a fost cel mai de succes model al Quattro g.m.b.h. din istorie, cu vanzari cololase). Iar A8 de 7 ani de zile cu 2 facelift-uri, care se pare ca iarasi un "om destept" nu stie de ele a reusit sa anihileze nou lansatul 7 in 2009 chiar la ultimul test la americani, piata favorita a BMW-ului...hmmm...ce chestie domne, nasol Audi asta.
Iar daca oamenii cu adevarat cu cap lanseaza clar un model sport ca rival specific al unui model din aceeasi generatie de ce naiba va contraziceti?! RS6 Sedan C6 e rivalul de drept al lui M5, vezi comunicatul de presa, iar viitorul M5 va avea rival pe RS6 C7 Sedan pe platforma MLP, asa ca nu mai vb doar sa va aflati in treaba.
Si inca ceva, RS5 Coupe va fi rivalul IN CLAR al lui M3 E92 Coupe, deci sa nu aud prostii din partea altora. Si sa vedeti ce motor va avea, sunt curios cum suna din nou "One of the greatest V8 engine in the world, or maybe the greatest" cum s-a specificat despre motorul de pe RS4 B7...hmmm turatii mai mari, putere mai mare, cuplu omniprezent pe o plaja mai larga, raspuns instantaneu la pedala de acceleratie si schimbare de trepte ultra eficienta DSG...ahhh si sa nu uitam ca Audi e singurul producator de masini sport 4WD din clasa sa, pana in gama supercar-urilor.
Last edited by PvDTranceAddicted; 06-06-09 at 00:38.
|
|
|
06-06-09, 04:06
|
|
 Stage 5
Oras: Bucuresti
|
Quote:
Bah a naibii chestie domne... MLP asta a ajuns si pe la Skoda...nu zau?! De cand, eram curios??! A4 B8, A5 B8 si viitoarele A8 (toamna 2009), A7 Coupe si noul A6 din 2010 au in comun platforma MLP care o foloseste doar Bentley si atat...ce tot aberati voi acolo?!
Iar la motoare degeaba imi spui u mie cu asa zise argumente ca stiu care e situatia...eu ador benzina, motorina nu e deloc pe gustul meu, iar la benzina BMW suna a rasnita in sus dar nu grav ca un Lambo, mai degraba ca un aspirator din ala rusesc de prin '80, iar cine a intrat in contact si a condus Audi si Mercedes cu motorizari pe benzina a observat un "mic detaliu" fata de BMW...sunetul grav si adanc ca un bass ce invadeaza cabina puternic, barbatesc si baritonal, ala da sunet nu scartaitoare. Ba chiar tin minte ca in 90% din testele cu RS4 B7 (RS4 a iesit invingator la sunetul motorului, unde BMW a raspuns ca fapt divers ca ei nu produc evacuari sa sune bine, ci doar evacuari "naturale", da da bn...oftica din partea inginerilor bmw) care cu toate ca este f clar ca este rivalul de drept al lui M3 E60 nu E 92 asa cum cred majoritatea de-aia si ciclul de viata a fost mai mic (iar pt acela care abereaza si spune ca n-a avut succes, ii transmit cu multa seninatate ca din comunicatul de presa Audi de acum 2 ani de zile s-a specificat clar ca RS4 B7 a fost cel mai de succes model al Quattro g.m.b.h. din istorie, cu vanzari cololase). Iar A8 de 7 ani de zile cu 2 facelift-uri, care se pare ca iarasi un "om destept" nu stie de ele a reusit sa anihileze nou lansatul 7 in 2009 chiar la ultimul test la americani, piata favorita a BMW-ului...hmmm...ce chestie domne, nasol Audi asta.
Iar daca oamenii cu adevarat cu cap lanseaza clar un model sport ca rival specific al unui model din aceeasi generatie de ce naiba va contraziceti?! RS6 Sedan C6 e rivalul de drept al lui M5, vezi comunicatul de presa, iar viitorul M5 va avea rival pe RS6 C7 Sedan pe platforma MLP, asa ca nu mai vb doar sa va aflati in treaba.
Si inca ceva, RS5 Coupe va fi rivalul IN CLAR al lui M3 E92 Coupe, deci sa nu aud prostii din partea altora. Si sa vedeti ce motor va avea, sunt curios cum suna din nou "One of the greatest V8 engine in the world, or maybe the greatest" cum s-a specificat despre motorul de pe RS4 B7...hmmm turatii mai mari, putere mai mare, cuplu omniprezent pe o plaja mai larga, raspuns instantaneu la pedala de acceleratie si schimbare de trepte ultra eficienta DSG...ahhh si sa nu uitam ca Audi e singurul producator de masini sport 4WD din clasa sa, pana in gama supercar-urilor.
|
1.Subiectul topicului este clasa premium nu sport.
2. Nu exista M3 E60 poate E46 si in cazul asta nu mai abera cum sa compari RS4 B7 cu E46 can productia lui RS4 B7 a inceput supa incetarea productiei lui M3 E46.
Nu vrei cumva sa compari RS4 cu M3 E30?
E46 M3 - 2000–2006
Audi RS4 quattro (B7) - 2006 - 2008 si nu e vina mea ca s-a fabricat doar 2 ani si ceva ca tot a fost cel mai de succes model al Quattro g.m.b.h. din istorie.
Exact cum nu prea este corecta comparatia actual A8 cu noua seria 7 si S-Klasse.
3. RS4 B7 are un sasiu bun, un sonud frumos, diferit de AMG si M3 dar nu neaaparat mai frumos (asa STI le afce pe toate  ) ) dar este o masina care a uitat la cei 420 CP sa ofere si vre-un feeling.
4. mi se pare penibil sa spui ca A8 este mai bun ca noua serie 7, mai frumos poate dar nu mai bun.
%. nu sunt fun BMW, in comparatia de fata am votat Mercedes dar nu-mi place acnd se exagereaza cu AUDI, ca nu a ajuns nici la nivelul BMW, dar la nivelul Mercedes! - repet, subiectul topicului este PREMIUM nu sport.
|
|
|
06-06-09, 04:11
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by GTR
3. RS4 B7 are un sasiu bun, un sonud frumos, diferit de AMG si M3 dar nu neaaparat mai frumos (asa STI le afce pe toate  ) ) dar este o masina care a uitat la cei 420 CP sa ofere si vre-un feeling.
|
foarte corect spus....si treaba cu sound'ul si cu feeling'ul
|
|
|
06-06-09, 10:33
|
|
 Stage 5
Oras: Eisenmarkt
Member of: [DACIA] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
Seria 5 GT ?
Pai nu e problema ca nu sunt in stare sa lanseze generatia de A8, probabil atunci o au programata sau cine stie. Putin imi pasa ca nu ma pun pe lista de asteptare  . Dar toate la timpul lor, cand o sa apara atunci o sa fie relevante comparatiile A8 vs 7 care este si el nou, pana atunci nu prea, eventual comparatii cu 7-arul vechi iar in testele pe care le-am mai vazut a cam fost in fata. E adevarat ca masina se conduce nu se pipaie dar legat de A6 pot sa spun ca se conduce bine cu putina mea experienta si personal il gasesc mai atractiv overall fata de Seria 5 in principal datorita design-ului interior / exterior. La condus nu prea ma incanta 0.5 secunde pe vreun circuit. Ergonomia e discutabila, are multe butoane dar sunt intuitive si usor de folosit spre deosebire de MMI la BMW care este destul de stufos si nu e tocmai usor sa il folosesti si tot iti distrage atentia. Cel putin la capitolul asta Audi a punctat mai bine intr-un test comparativ cu S Klasse (de printr-o revista, Auto motor si sport parca), fiind usor de folosit iar sistemul de pe Merc este similar.
Iar partea cu afectivitatea pentru un brand este normala, suntem oameni si toata lumea este oarecum atrasa de ce are in ograda, altfel nu si-ar mai fi cumparat. La fel esti si tu cu BMW. Dar de la a avea o doza normala de subiectivism pana la a fi vreun fanboy obsedat e cale lunga si mi se pare o prostie ca doar nu iti dau aia de mancare sa le tii partea pana la absurd cu aberatiile de rigoare (PvD).
Referitor la platforma tehnica si BMW sau Merc ar face la fel daca ar avea brandurile alea. Scopul oricarei companii este profitul si in vremurile astea nu stiu cat de profitabil ar fi sa faca o platforma tehnica noua pentru fiecare model. Plus ca dupa cum bine stii sunt o gramada de elemente care pot sa faca 2 masini sa fie "diferite" chiar daca au multe elemente in comun. Nu mi se pare nimic rau ca existe variante mai cheap la Audi / VW sub sigla Skoda pe aceleasi paltforme, doar asta duce la vanzari si la mai multi oameni fericiti ca si-au cumparat masina respectiva. Cand cumperi Golf te gandesti ca ai un A3 low cost  . Pana una alta noi sa fim sanatosi, numai bine.
|
pai si unde mai e exclusivitatea atunci?  pana la urma si bmw si merc au facut profit si cu platforme proprii si unice..si deja la A8 i-au facut al 2 facelift cam neintalnit la aceasta clasa
PvD vezi ca Tamas si-a sifonat un pic R8 ala care mergea ca pe sine cu quattro  ooooooooo daca si motoarele de Bmw suna ca niste rasnite ar trebui cei de la Bmw sa se lasa de construit masini
clasament cu vanzarile in clasa de lux aprilie in germania:
Oberklasse
1. BMW 7er 770 32,9 %
2. Mercedes S-Klasse 577
3. Audi A8, S8 294
Last edited by adrian78bmw; 06-06-09 at 13:04.
|
|
|
06-06-09, 13:09
|
|
|
Banned
 Stage 4
|
Cand soferul e prost pur si simplu, nu conteaza ca ai cel mai avansat 4WD sau conduci vreun GT-R, ca tot faci accident. Daca u nu-i spui masinii ce sa faca, ea va face ce "vrea" ea, deci chiar si cu 4WD tot trebuie sa fii constient de multe aspecte la condusul sportiv, numai ca tocmai asta e si faza, Audi e atat de sigur incat iti lasa oportunitatea sa mergi si mai departe si mai tare, iti lasa acel feeling de siguranta si ca nimic nu se poate intampla.
Exact acest lucru s-a spus de nenumarate ori si in review-ul R8 V10 de la DR, unde ca o simpla concluzie:R8 V10 ridica stafeta sus de tot in liga supercar-urilor si reuseste sa dea dovada de condus lejer si sportiv, sigur si agil in orice situatie. Nu trebuie sa te chinui sa conduci un R8, sa transpiri ca un nebun, e un supercar cu adevarat al secolului 21, plus ca am condus versiunea V8 si e magnific. E vis total.
Iar inca ceva, daca BMW e asa de sport de ce in toate testele noi de la Autobild si AMS a fost spulberat de concurenta Audi: A5 Cabrio vs Seria 3 CC, A6 FL 3.0TFSI vs. 540i...etc etc...s-a si spus la un moment dat in ambele reviste ca sunetul motorului TDI de pe Audi e mai rafinat, mai puternic si mai bine pronuntat, iar 3.0TFSI de pe A6 e poezie, consuma mult mai putin ca cel de pe BMW si trage spectaculos pe toata plaja de turatie, plus ca il omoara in acceleratii si in viraje. BMW dinamica superioara?!Fiti ma seriosi...3.0TT de pe BMW vs 3.0TFSI de pe Audi ia bataie rau de tot la toate capitolele si nu ma lua pe mine cu motorul anului, ca motorul Audi e mult peste cel de la BMW si transmisia, trenul de rulare, suspensiile, tractiunea si restul conteaza in totalitate. Imi pare rau dar la ora actuala orice motorizare pe care Audi a lansat-o a spulberat concurenta BMW in dinamica, performanta pura, acceleratii si viteza in viraje. Vrei sa iti dau mura in gura sa vezi ca am dreptate?! Hai pana la PBV2...iau eu un A5 TDI si u un 3 TDI 3.0TDI ambele sa vedem care sunt mai dinamice si mai rapide, sau orice motorizare si mai discutam pe urma. Esti nebun daca ai impresia ca BMW inca a ramas cel mai rapid cand realitatea e alta, iar testele isi spun cuv!
|
|
|
06-06-09, 14:21
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Oras: Targoviste / London
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
daca si BMW au motoare care consuma mult si sunt zgomotoase inseamna ca tu nu ai vazut in viata ta alta masina decat daewoo
|
|
|
06-06-09, 15:42
|
|
 Stage 5
Oras: Eisenmarkt
Member of: [DACIA] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Cand soferul e prost pur si simplu, nu conteaza ca ai cel mai avansat 4WD sau conduci vreun GT-R, ca tot faci accident. Daca u nu-i spui masinii ce sa faca, ea va face ce "vrea" ea, deci chiar si cu 4WD tot trebuie sa fii constient de multe aspecte la condusul sportiv, numai ca tocmai asta e si faza, Audi e atat de sigur incat iti lasa oportunitatea sa mergi si mai departe si mai tare, iti lasa acel feeling de siguranta si ca nimic nu se poate intampla.
Exact acest lucru s-a spus de nenumarate ori si in review-ul R8 V10 de la DR, unde ca o simpla concluzie:R8 V10 ridica stafeta sus de tot in liga supercar-urilor si reuseste sa dea dovada de condus lejer si sportiv, sigur si agil in orice situatie. Nu trebuie sa te chinui sa conduci un R8, sa transpiri ca un nebun, e un supercar cu adevarat al secolului 21, plus ca am condus versiunea V8 si e magnific. E vis total.
Iar inca ceva, daca BMW e asa de sport de ce in toate testele noi de la Autobild si AMS a fost spulberat de concurenta Audi: A5 Cabrio vs Seria 3 CC, A6 FL 3.0TFSI vs. 540i...etc etc...s-a si spus la un moment dat in ambele reviste ca sunetul motorului TDI de pe Audi e mai rafinat, mai puternic si mai bine pronuntat, iar 3.0TFSI de pe A6 e poezie, consuma mult mai putin ca cel de pe BMW si trage spectaculos pe toata plaja de turatie, plus ca il omoara in acceleratii si in viraje. BMW dinamica superioara?!Fiti ma seriosi...3.0TT de pe BMW vs 3.0TFSI de pe Audi ia bataie rau de tot la toate capitolele si nu ma lua pe mine cu motorul anului, ca motorul Audi e mult peste cel de la BMW si transmisia, trenul de rulare, suspensiile, tractiunea si restul conteaza in totalitate. Imi pare rau dar la ora actuala orice motorizare pe care Audi a lansat-o a spulberat concurenta BMW in dinamica, performanta pura, acceleratii si viteza in viraje. Vrei sa iti dau mura in gura sa vezi ca am dreptate?! Hai pana la PBV2...iau eu un A5 TDI si u un 3 TDI 3.0TDI ambele sa vedem care sunt mai dinamice si mai rapide, sau orice motorizare si mai discutam pe urma. Esti nebun daca ai impresia ca BMW inca a ramas cel mai rapid cand realitatea e alta, iar testele isi spun cuv!
|
s-a mai demonstrat inca odata ca poti sa ai 1000 de sisteme de siguranta soferul e cel mai important pana la urma...da pot sa spun ca in ce teste am vazut cu audi A6 3.0tfsi a fost peste Bmw dar bmw era ori 530 care are numai 272 cp sau 4.0 306 fara turbo asteptam un test direct Audi 3.0tfsi vs Bmw 535i model care e exclusiv numa pentru state ..
noul motor de 245 cp de pe 330d 
R8 v10 a cam luat-0 de la GTR si 911 TURBO.. http://www.autobild.de/artikel/vergl...10_907277.html eu ma intreb de ce sa dai atatia bani pe audi cand iti iei un GTR mai ieftin sau mai pui ceva in plus si iti iei galardo LP560
si inca un test cu audi A5 cabrio vs Bmw 325 CC SI SAAB 9-3 cabrio iara audi pe locul 2 ntz ntz http://www.autobild.de/mmg/mm_bilder...te&i=SON-TESTB
Last edited by adrian78bmw; 06-06-09 at 15:49.
|
|
|
06-06-09, 16:48
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Oras: Craiova
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO] [FORD] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by dolb
daca si BMW au motoare care consuma mult si sunt zgomotoase inseamna ca tu nu ai vazut in viata ta alta masina decat daewoo
|
ai ceva cu daewoo ?  glumesc .... pvd ... spui prostii mai mari decat tine ... la tine totul se rezuma la audi ? motoare zgomotoase si care consuma mult la bmw ? cate premii are bmwu si cate are audi in ultimii ani la motoare ?
|
|
|
06-06-09, 16:59
|
|
 Stage 5
Oras: Cluj Napoca
|
Ii dati apa la moara aiurea. Nu are Audi, nici BMW. Cand o avea unul si-o avea de schimbat un rand de cauciucuri sau telescoape, sa vina sa ne spuna ce incantator e Audi, pana atunci va bateti in copy/paste de pe alte site-uri.
|
06-06-09, 17:41
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Oras: Targoviste / London
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by dRR-XWX
ai ceva cu daewoo ?  glumesc .... pvd ... spui prostii mai mari decat tine ... la tine totul se rezuma la audi ? motoare zgomotoase si care consuma mult la bmw ? cate premii are bmwu si cate are audi in ultimii ani la motoare ?
|
nu..chiar am avut daewoo cielo si a fost f bun . I-am zis de daewoo pt ca el conduce un matiz!
|
|
|
06-06-09, 17:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Omule, ai niste probleme grave.
Audi 2.0 TDI 170 CP inferior BMW 123d 2.0 D 204 CP
Audi 3.0 TDI 234 CP inferior BMW 335d 3.0 D 282 CP
Audi A5 3.2 265 CP inferior BMW 330 i 3.0 272 CP
Audi A5 3.0TDI 239 CP inferior BMW 335d coupe 3.0 282 CP
Astea sunt exemple date de tine unde spuneai ca Audi e mult superior, si daca-ti pun si cuplul la fiecare Audi pierde si mai rau.
Rupe-ti afisele de pe pereti, schimba fata de perna, copertile de la caiete, arunca canile, paharele si tot ce mai ai cu Audi si pune si tu cu BMW sau Mercedes.
Glumeam acum, dar tu nu realizezi cat esti de penibil.
Si apropo de R8-ul V10 ala e pacat ca, costa o duzina de bani si si-o ia de la GTR si mult mai rau de la ZR1 si e mai scump ca aman2.
Last edited by GTR; 06-06-09 at 23:12.
|
|
|
06-06-09, 20:11
|
|
|
Banned
 Stage 4
|
Cu siguranta "desteptii" au dreptate. Am spus ca BMW e masina proasta? Am spus ca sunt urate si ca sunt codase in fata Audi si Mercedes. BMW e singurul brand care nu ma poate impresiona prin nimic, in rest la fiecare brand inafara de DACIA, KIA, prostii din astea ma pot impresiona cu ceva.
Iar treaba cu ce am ce voi avea, ce conduc, ce stiu, ce am simtit e treaba mea atata timp cat stiu ce spun. Plus ca u ala cu 535i esti nebun de legat... 540i e mai bun decat 535i ca altfel nu era in gama si in comunicatul de presa BMW scrie clar ca 540i e mai rapid ca 535 asa ca e normal ce spun plus ca vb de un motor Audi de 3.0l si un motor BMW de 4.0l, asa ca nu-mi spune mie.
Iar acel biturbo diesel se compara DOAR daca Audi lansa deja un biturbo de 3.0TDI, iar asta e in plan si anul asta pe noul A8 vor lansa acest model nu cu 287CP ci cu 290-300CP si cuplu mai mare ca la BMW, asa ca zatt cu motoarele voastre... Audi a castigat tot ce se poate in categoria design, ergonomie, user friendly, motoare 2.0TFSI, materiale interior, design interior, calitate pret performanta mult peste BMW, iar la capitolul user friendly stau cel mai bine, sunt masinile cele mai bune dpdv al folosirii lor zilnice si nu pe circuit intodeauna, asa cum a zis si Clarkson in testul cu RS4 CARE NU SE MAI FABRICA DE ANI BUNI, C63 si M3 lansate in acelasi an RIVALE CU RS4 B8 ca sa stiti, unde a spus clar ca poti trai zi de zi cel mai bine facandu-ti treaba si conducand sportiv cu RS4 fata de C63 si M3, care nu au nici portbagajul cel mai mare, nici siguranta cea mai mare, nici aspectul cel mai agresiv, ba chiar a zis de ff multe ori ca RS4 arata cel mai agresiv si cel mai sportiv in comparativ cu cele doua. Sunet, putere, cuplu omniprezent, interior incredibil, calitate fantastica si aderenta maxima. U cu M3 ti-o iei de te c...i pe tine pe ploaie, te bate si un 535xi din gama BMW pe ploaie, da pai un Quattro. App u unde traiesti? In Ibiza unde e cald si soare pe toata perioada anului?! Ce chestie, nu stiam ca acolo traiesti....hmm...a naibii chestie. Ahhh si avem si circuit in RO?Sau mergi sapt sa te dai cu BMW pe circuit?!Mai sa fie....
Bai baiatule cea mai buna masina din lumea celor 2 adik Mercedes si BMW e Audi ca e singurul din lume care combina 4WD cu sportivitatea si eleganta si luxul Mercedes-ului, iar la capitolul design nu au rivali. Si da o sa am curand un Audi, dar iarasi e problema mea, poate vrei poze sa vezi cum merg cu el  ))) Ca la atat te duce capul. De acum in colo fac poze pt prosti sa vada ca eu conduc si voi conduce mereu si alte masini decat cea personala. Adevarul e ca eu sunt "singur pe lume" n-am prieteni, n-am familie, nu cunosc pe nimeni, sunt naufragiat. Pai pana si la dealeri poti sa iei masinile pe care le vrei si sa si accelerezi si sa il iei si pe o durata mai mare la test asa ca nu ma lua pe mine CA N-AI CUM SA FI CONDUS BMW...nu zau?! Stii u mai bine ca mn?! Am condus si benzina si diesel BMW...320i, 330i, 330xD, 335i, 530xD, 730i...ce vrei mai mult?! Ce crezi u ca poate face un M mai mult ca astea inafara de putere, suspensii etc?! Toate au active steering care scartaie tare inclusiv pe 7, toate au anvelope late si frane performante, dar tot nu ajung din urma un Audi sau un Mert. Chiar azi am discutat cu amicul meu cel mai bun despre BMW si faceam niste comparatii, unde am tras concluzia amandoi ca BMW clar e codasa la design si siguranta, de motoare nimic de zis, dar primele doua aspecte sunt deranjate rau de tot pt un viitor posesor de masina premium, unde materialele sunt mult sub cele de la Audi si Mercedes, el detinand "doar" 4 Mercedes-uri nou noute, care stiu cum merg ff bn ca le-am condus spre suprinderea celor care "ma cunosc" si "stiu ei bine de tot" "cine sunt eu"...  )))
|
|
|
2010 |
|
 Stage 5
|
|
Posting Rules
|