VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Salutare ! Ce parere aveti fratilor?Sa zicem ca toate masinile de mai sus sunt full-options si cu motorizare \"de top\"...care credeti ca invinge?la viteza oricum mertzanu' ramane in urma ca e limitata, da' in rest? ma refer la confort,consum,siguranta,pret etc ! Respect !
azi am mers cu un a8 4.0 tdi..nam cuvinte..cum arata si cum merge masina...nu ca bmw sau mercedesul nu sunt faine..dar dupa mine nu se compara le da clasa..cu mult..
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
Eu am mers (in dreapta) cu cineva care are Mercedes S 55AMG... deci senzatia este de nedescris. Am facut si un filmulet cu telefonul dar nu am cablu sa il descarc.
By the way..
Audi A8 W12 6.0 : 0-100km/h 5,1 sec
BMW seria 7 (760i) : 0-100km/h 5,5 sec
Mercedes 55AMG sau S600 : 0-100km/h 4,8sec :
Eu am mers (in dreapta) cu cineva care are Mercedes S 55AMG... deci senzatia este de nedescris. Am facut si un filmulet cu telefonul dar nu am cablu sa il descarc.
By the way..
Audi A8 4.2 quattro :0-100km/h 6,3 sec
BMW seria 7 (760i) : 0-100km/h 5,5 sec
Mercedes 55AMG sau S600 : 0-100km/h 4,8sec :
ce comparatie interesanta... a8 4,2 si 760...vad ca sunt multi inca aici pe forum care ..nu faca diferenta..daca vrei sa faci o comparatie..cum poti sa compari ca a8 4,2 cu 760??sau poate nai stiut..ca exista si a8 w12 6.0
ce comparatie interesanta... a8 4,2 si 760...vad ca sunt multi inca aici pe forum care ..nu faca diferenta..daca vrei sa faci o comparatie..cum poti sa compari ca a8 4,2 cu 760??sau poate nai stiut..ca exista si a8 w12 6.0
ce mai conteaza 1,8 litri in plus sau in minus.... cantitate neglijabila....