| PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
14-06-09, 19:25
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Oras: Seini
Member of: [AUDI]
|
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
sunt de acord cu rzw,seb ar trebuii descalificat pt limbajul folosit si pentru nesimitire
|
|
|
14-06-09, 19:28
|
|
Stage 2
Oras: Pitesti
|
MM11AJJ , fara suparare , dar nu Seb a fost primu care a adresat o insulta ...
Oricum , nu am nimic nici cu rzw , dar care e probl daca in joc Golfu e mai bun ... pana la urma jucam NFSU2 , nu suntem in realitate ...
|
|
|
14-06-09, 19:38
|
|
Stage 2
Oras: Karlsruhe
|
Ar fi fost o idee sa posteze toti cei inscrisi daca sunt de acord cu participarea masinilor cu tractiune fata sau nu. Sincer nu participam cu Golf sau altele ca sa va facem in ciuda. Sunt masinile cu care ne-am obisnuit in joc pentru ca am aflat la un moment dat ca obtin scoruri mai bune.
Daca anuntati ca nu sunt permise FWD cars atunci nu ne inscriem sau incercam sa ne adaptam. Succes!
|
|
|
14-06-09, 19:38
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Oras: California
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by MM11AJJ
sunt de acord cu rzw,seb ar trebuii descalificat pt limbajul folosit si pentru nesimitire
|
Nu ai cu cine seb :-j asta e ,lasă-i în pace , mă voi da cu cine merită şi cine merită cu adevărat este DVD,eMH,ingerasul,si nsl_e30 şi cu tine....în rest să le fie de bine !
|
14-06-09, 19:40
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RDCenemy
Ar fi fost o idee sa posteze toti cei inscrisi daca sunt de acord cu participarea masinilor cu tractiune fata sau nu. Sincer nu participam cu Golf sau altele ca sa va facem in ciuda. Sunt masinile cu care ne-am obisnuit in joc pentru ca am aflat la un moment dat ca obtin scoruri mai bune.
Daca anuntati ca nu sunt permise FWD cars atunci nu ne inscriem sau incercam sa ne adaptam. Succes!
|
Ia încearcă să iei o integrală sau rwd să vezi atuncia dificultate  pt ca fwd o controlezi super bine cu e break si faci scor mare şi nare nici un stil frumos de a aluneca nu dă bine ochiului sincer,şi în realitate faci aşa cu mk4?  
Sper să nu se supere aceea persoană dar uite ce urât se vede frate fwd drift http://videos.streetfire.net/video/D...lf-4_59931.htm
|
|
|
14-06-09, 19:42
|
|
 Stage 5
Oras: MM
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [2 Roti] [KIA]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Nu ai cu cine seb :-j asta e ,lasă-i în pace , mă voi da cu cine merită şi cine merită cu adevărat este DVD,eMH,ingerasul,si nsl_e30 şi cu tine....în rest să le fie de bine !
|
Pe mine sa nu ma uiti :P
Scuzati fratilor dar cum am zis nu am putut ajunge... Acum am ajuns acasa din satu mare (si acum sunt rupt)... A fost un super show   ... Drifturi, draguri, stunt show, dragstar, tot ce vreti...  
|
|
|
14-06-09, 19:44
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
|
|
|
14-06-09, 19:49
|
|
Stage 2
Oras: Karlsruhe
|
Ok.. nu inteleg de ce trebuie facuta corelatia realitate - joc da' iti inteleg frustrarea. Sunt constient ca in realitate nu se poate face asa ceva cu FWD. Dar asta e Underground 2.. unde fiecare face ce poate pentru a obtine scorul maxim.
Repet. Daca nu doriti participarea masinilor tractiune fata la un turneu, stabiliti asta in prealabil si nu ne vom inscrie sau nu vom participa cu ele.
btw. filmul ala e facut de mine, in caz ca e vreun dubiu.
|
|
|
14-06-09, 19:53
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RDCenemy
Ok.. nu inteleg de ce trebuie facuta corelatia realitate - joc da' iti inteleg frustrarea. Sunt constient ca in realitate nu se poate face asa ceva cu FWD. Dar asta e Underground 2.. unde fiecare face ce poate pentru a obtine scorul maxim.
Repet. Daca nu doriti participarea masinilor tractiune fata la un turneu, stabiliti asta in prealabil si nu ne vom inscrie sau nu vom participa cu ele.
btw. filmul ala e facut de mine, in caz ca e vreun dubiu.
|
Fă diferenţa,uneori nu este vorba numai de scor ci şi de cum te dai.... http://www.youtube.com/watch?v=9lUg_0qBB44
|
|
|
14-06-09, 19:57
|
|
 Stage 5
Oras: MM
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [2 Roti] [KIA]
|
Quote:
Originally Posted by Teeb.4speed
MM11AJJ , fara suparare , dar nu Seb a fost primu care a adresat o insulta ...
Oricum , nu am nimic nici cu rzw , dar care e probl daca in joc Golfu e mai bun ... pana la urma jucam NFSU2 , nu suntem in realitate ...
|
oare cine a inceput primul? nu lui Seb i-am demonstrat ca are coduri si a inceput sa injure ca un taran de ultima "clasa"... (sper sa intelegeti "expresia"). Cu mine a inceput si cu ceilalti doar a continuat
|
|
|
14-06-09, 20:03
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by norbi_bidi
oare cine a inceput primul? nu lui Seb i-am demonstrat ca are coduri si a inceput sa injure ca un taran de ultima "clasa"... (sper sa intelegeti "expresia"). Cu mine a inceput si cu ceilalti doar a continuat 
|
Oricum i-am dat report abuse  pe forum că m-a înjurat! Dacă ajungem să nu ne respecte un copil de 13 ani atunci ce pretenţii să mai avem ,mai ales norbi e super finuţ ca băiat  eu nu înjur repede dar am cedat nervos !
|
|
|
14-06-09, 20:04
|
|
Stage 2
Oras: Iasi
|
De cateva zile joc cu volanu .. fac drifturi de preferat .. o sa incep sa joc si multiplayer mai mult dar sa mai prind oleaca de xp cu volanu! e foarte tare senzatia. Am o frumusete de Lancer EVO 8 am tras toti calutii din el si am incercat sa il fac si saniuta .. are cineva mai exact setarile pt drift .. sa iti fuga masina bine?
|
|
|
14-06-09, 20:05
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by xenon24
De cateva zile joc cu volanu .. fac drifturi de preferat .. o sa incep sa joc si multiplayer mai mult dar sa mai prind oleaca de xp cu volanu! e foarte tare senzatia. Am o frumusete de Lancer EVO 8 am tras toti calutii din el si am incercat sa il fac si saniuta .. are cineva mai exact setarile pt drift .. sa iti fuga masina bine?

|
Sfat păstrează-i jantele stock,cât mai mici alunecă şi mai rău şi la cauciucuri la performance nu le lua pe ultimele de nivel 3 lasă-le stock şi ai să faci minuni  !
|
|
|
14-06-09, 20:08
|
|
Stage 2
Oras: Iasi
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Sfat păstrează-i jantele stock,cât mai mici alunecă şi mai rău şi la cauciucuri la performance nu le lua pe ultimele de nivel 3 lasă-le stock şi ai să faci minuni  !
|
o sa incerc dar ma refer la setarile de pe dyno.
si am mai vazut ca s'a jucat cu hamachi .. recomand pLan pt LAN servers .. face optiunea Lan sa fie ca Online.Poate ne mai vedem si pe acolo nick "Driftking"
L.E. : rupe cum ai spus tu .. mersi man
Last edited by xenon24; 14-06-09 at 20:12.
|
|
|
14-06-09, 20:16
|
|
 Stage 5
Oras: Mangalia
Member of: [DACIA]
|
Maine Seara la ora 19:00 urmatoarea reprinza sa vina si cei care nu au fost pt continuarea campionatului.
Eu am facut regulile la campionatul asta, asa or sa ramana, daca vreti altu , faceti .
E doar un joc , nu tre sa va luati la bataie ,chiar asa am ajuns?
De la cine mi-am luat-o in seara asta?rdc?
De fiecare data cand se va face campionat sa ma treceti pe lista, voi fi mereu.
|
|
|
2010 |
|
 Stage 5
|
|
Posting Rules
|