Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Anunturi Auto Alfa Romeo

Anunturi Auto Alfa Romeo Masini Alfa Romeo de vanzare si piese pentru Alfa Romeo

Reply
 
Thread Tools
Old 19-05-12, 14:06   #1
universal

Stage 2
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 46
Default Vindem toata gama de uleiuri Selenia pentru Fiat si Alfa Romeo

Produse Originale Pentru Toate Tipurile De Fiat / Alfa Romeo.


Uleiuri Motor :


1. Ulei Selenia Digitech SAE 0W-30 ( 100% sintetic )

2. Ulei Selenia Racing SAE 10W-60 ( Ulei deplin sintetic pentru motoarele pe benzina tip turbo, cu turbocompresie sau multivalve, se foloseste in special la motoarele masinilor de curse si sport.)

3. Ulei Selenia Performer SAE 5W-30 / 5W-40 ( Ulei de motor cu bază sintetică al carui indice de viscozitate garanteaza o protectie maxima a motorului in cele mai diverse conditii de temperatura si clima.)

4. Ulei Selenia 20K SAE 10W-40 ( Ulei de motor cu bază sintetică creat pe baza tehnologiei "energy conserving" (economiei de benzina), produs pentru motoarele noi generaţii.)

5. Ulei Selenia 20K Alfa Romeo SAE 10W-40 ( Acest ulei este compus din doua parti sintetice si una minerala.
Pentru motoarele cu soc, turbocompresie si multivalve. Selenia 20K ALFA ROMEO este excelent pentru autovehicolele cu catalizator sau cele care folosesc combustibil "ecologic".)

6. Ulei Selenia ACT SAE 10W-40 ( SELENIA ACT (All Cars Tested) a fost conceput īn scopul de a garanta calitatea superioara, tipica pentru gama de produse Selenia si a o incorpora intr-un produs unic, recomandat pentru a fi folosit īn orice motor pe benzina.)

7. Ulei Selenia GOLD SAE 10W-40 ( Ulei pentru motoare compus din doua baze sintetice si una minerala. Pentru automobile cu benzina, Diesel, cu motor cu aspiratie lenta, cu turbocompresor sau multivalve. SELENIA GOLD poate fi folosit si pentru automobile cu catalizator sau alimentate cu asa numitul combustibil "ecologic".)

8. Ulei Selenia WR SAE 5W-40 ( Ulei de motor fabricat pe baza de componente sintetice atent selectionate pentru motoarele diesel cu camera de precombustie si injectie directa, atat cu aspiratie cat si cu turbocompresor.
Este creat pentru a raspunde tuturor exigentelor motoarelor diesel de ultima generatie (common-rail), care ajung la viteze de rotatie si puteri specifice foarte ridicate multumita aditivilor speciali, ce asigura protectia deplina a motorului si eficacitatea prelungita a dispozitivelor de supraalimentare, reduc uzura pieselor si contribuie la conservarea stratului protector de ulei dintre piesele īn miscare in orice conditii de exploatare.)

9. Ulei Selenia Turbo Diesel SAE 10W-40 ( Ulei de motor cu baza sintetica pentru motoare diesel cu tubocompresor sau multivalve, cu injectie directa sau indirecta.Este indicat de asemenea si pentru motoare diesel cu aspiratie lenta. Selenia Turbo Diesel a fost special conceput pentru a preveni fenomenul de ingrosare a uleiului, cauzat de acumularea reziduurilor carbonice rezultate in urma arderii, fenomen intalnit cel mai des in cazul motoarelor cu injectie indirecta.)

10. Ulei Selenia VS MAX DIESEL SAE 15W-40 ( Un ulei mineral universal pentru motoare diesel, sigur si de īnalta calitate.
Este destinat pentru toate motoarele diesel cu aspiratie lenta, indiferent de producator.)

11. Ulei Selenia VS GAS SAE 15W-40 ( Ulei mineral de motor pentru motoare pe benzina adaptate pentru a fi alimentate cu gaz GPL sau metan. VS Gas a fost conceput special pentru a ocroti motorul fata de temperaturile īnalte care sunt obtinute īn timpul "arderii uscate", care este consecinta folosirii acestui tip de combustibil. Utilizarea constanta a uleiului in paralel cu alimentarea cu gaz permite prelungirea duratei de schimbare a uleiului cu 50%.)

12. Ulei Selenia HPX SAE 20W-50 ( Ulei pentru motoare pe baza sintetica, care garanteaza obtinerea rezultatelor excelente īn autoturisme cu kilometraj ridicat precum si īn cele noi. Formula produsului foloseste cel mai nou grad de vīscozitate SAE 20W-super 50 si a obtinut omologarea constructorilor mari internationali. (VW 501.01-505.00 si MB 229.1).


Uleiuri De Transmisie :

1. Ulei Tutela ZC 80/S ( SAE 80W ) ( Ulei lubrifiant utilizat pentru cutii de viteze si diferentiale cu angrenaj hipoidal ale tuturor tipurilor de autovehicule unde se specifica necesitatea folosirii unui lubrifiant cu caracteristica EP (presiune extrema).

2. Ulei Tutela ZC 90 SAE 80W-90 ( Ulei lubrifiant utilizat pentru cutiile de viteze si diferentialele cu angrenaj ne-hipoidal ale autoturismelor, vehiculelor comerciale si industriale unde se specifica necesitatea folosirii unui lubrifiant cu caracteristici anti-uzura.)

3. Ulei Tutela GI/A SAE 10W ( Ulei pentru cutiile de viteze automate si sistemele hidraulice de servodirectie ale automobilelor, vehiculelor pe doua roti, vehiculelor comerciale si industriale, si sisteme hidraulice de comanda in general.)

4. Ulei Tutela CAR GI/E SAE 10W ( Ulei lubrifiant integral sintetic pentru autoturisme dotate cu sisteme automate de transmisie si sisteme hidraulice de servodirectie. Recomandat in special pentru conditii severe de clima.)

5. Ulei Tutela CAR CS SPEED ( Ulei lubrifiant in intregime sintetic pentru autoturisme ce folosesc cutii de viteza "Selespeed" si cutii de viteze automate precum si sisteme hidraulice de servodirectie, indiferent de constructor.)

6. Ulei Tutela CAR CVT N.G SAE 75W 80 ( Ulei cu baza sintetica pentru autoturisme ce folosesc cutii de viteze automate cu variatie continua.)

7. Ulei Tutela CAR EPYX SAE 80W 90 ( Lubrifiant multi-grad utilizat pentru cutii de viteze manuale si diferentiale cu angrenaj hipoidal ale tuturor tipurilor de autovehicule unde se specifica necesitatea folosirii unui lubrifiant cu caracteristica EP (presiune extrema).

8. Ulei Tutela CAR MATRYX SAE 75W-85 ( Ulei lubrifiant multigrad integral sintetic pentru sistemele mecanice de transmisie ale autovehiculelor unde se specifica necesitatea folosirii unui lubrifiant cu caracteristica EP (presiune extrema).

9. Ulei Tutela CAR ZC 75 SYNTH SAE 75W 80 ( Ulei lubrifiant sintetic utilizat pentru cutii de viteze manuale si diferentiale cu angrenaj hipoidal ale tuturor tipurilor de autovehicule unde se specifica necesitatea folosirii unui lubrifiant cu caracteristica EP (presiune extrema).



Lichide De Frana :

1. Lichid Tutela Plus 3 SAE J 1703 ( Lichid de frana cu basa sintetica pentru sisteme de franare hidraulice cu disc sau tambur si pentru sistemele de servocomanda ale autoturismelor, vehiculelor comerciale si industriale, excavatoarelor, masinilor agricole, scuterelor si motocicletelor (oriunde constructorul recomanda un fluid de control conform cu standardul NHTSA 116 DOT 3).

2. Lichid Tutela TOP 4 SAE J 1703 - SAE J1704 ( Lichid de frana cu basa sintetica pentru sisteme de franare hidraulice cu disc sau tambur si pentru sistemele de servocomanda ale autoturismelor, vehiculelor comerciale si industriale, scuterelor si motocicletelor (oriunde constructorul recomanda un fluid de control conform cu standardul NHTSA 116 DOT 4).

3. Lichid Tutela LHM SAE J 1703 - SAE J1704 ( Fluid mineral de culoare verde folosit pentru sistemele hidraulice "full power" ale vehiculelor comerciale usoare si pentru sistemele hidraulice ale autoturismelor Citroen.)

4. Lichid Tutela EXTREME 5 SAE J1703 - SAE J1704 ( Lichid de frana sintetic de inalta performanta pentru sistemele de frana hidraulice si sistemele de servocomanda ale autoturismelor.)


Lichide De Protectie :


1. Paraflu 11 ( Lichid de protectie concentrat pentru radiatoare, pe baza de glicol de monoetilena. Paraflu 11 este un lichid de protectie utilizat pentru sistemele de racire ale autoturismelor, vehiculelor comerciale si industriale, tractoarelor si excavatoarelor.)

2. Paraflu 11 FE ( Lichid de protectie pentru radiatoare, diluat (gata de folosire) pe baza de glicol de monoetilena. Paraflu 11 FE este un lichid de protectie utilizat pentru sistemele de racire ale autoturismelor, vehiculelor comerciale si industriale, tractoarelor si excavatoarelor, scuterelor si motocicletelor.)

3. Paraflu for Alfa Romeo( Lichid de protectie pentru radiatoare, pe baza de glicol de monoetilena, diluat (gata de folosire), proiectat pentru sistemele de racire ale autoturismelor Alfa Romeo.)

4. Paraflu UP ( Lichid de protectie concentrat pentru radiatoare, pentru uz profesional, pe baza de glicol de monoetilena, cu o formula de inhibare organica bazata pe tehnologia O.A.T.(Organic Acid Technology). Paraflu UP este lichidul de protectie utilizat pentru sistemele de racire ce sunt realizate din materiale inovatoare, cum sunt aliajele usoare.)


Facem si revizie completa pentru toate tipurile de Fiat si Alfa Romeo. (ulei - filtru ulei - filtru polen (pentru masinile cu aer) - filtru de aer.)

Produsele sunt originale si importate din Italia.

Pentru mai multe detalii / preturi : 0749.022.024 George
universal is offline   Reply With Quote
Old 02-08-12, 11:53   #2
universal

Stage 2
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 46
Default Re: Vindem toata gama de uleiuri Selenia pentru Fiat si Alfa Romeo

Anuntul nu mai este valabil ! ! ! Multumesc
universal is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -