Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Sondaje Auto

Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea

Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-15, 23:03   #181
tomymcr
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 0
Default Re: Ce baterii auto , acumulatori, folositi , preferati, cumparati, apreciati

Am fost cu o baterie ROMBAT pentru garantie la un centru al acestei firme pe str Dambovita nr. 22, Sector 6 si am fost umilit asa cum numai pentru un produs romanesc poti sa patesti. Pentru ca nu aveam hartiile in regula(certificatul completat cu pixul albastru si cu stampila), desi aveam factura cu chitanta, acesti mari profesionisti din str Dambovita nr 22, m-au refuzat plicticsiti. Dupa ce am sunat pe la directorii de la ROMBAT(dupa 1 ora!!), au venit aceiasi mari profesionisti si mi-au spus ca trebuie sa trec cu pixul datele mele. Credeti ca gata??!!!
Nuuuu!!! S-a uitat nenea la masina, a vazut ca incarca alternatorul(14. 5V) si a inceput sa-mi puna intrebari ce motor am, benzina, etc si cu mare satisfactie mi-a spus nu poate sa-mi dea garantie pentru ca bateria este "subdimensionata" desi o luasem cu mult peste ce recomanda constructorul masinii... Constructorul specifica o pornire la rece de 330EN iar bateria asta atat de buna ROMBAT cu pornire la rece de 580EN cica era cam mica... Profesionist adevarat nenea cu mustata de la service care s-a rastit la directorul de la ROMBAT ca el vrea sa fie toate actele in regula!!!
Daca vreti sa fiti umiliti, cumparati acest produs romanesc ROMBAT si duceti-va acolo! Nici nu vreau sa ma gandesc ce patesti daca ai probleme cu bateria!!!
P. S Vanzatorul mi-a schimbat bateria cu o VARTA si uite ca... Totul a decurs normal
tomymcr is offline   Reply With Quote
Old 30-12-15, 22:30   #182
Gealy

Stock
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default Re: Ce baterii auto , acumulatori, folositi , preferati, cumparati, apreciati

Eu nu sunt multumit de Rombat Premier 75Ah pt diesel (cea verde care era super promovata), pt ca m-a lasat la 2 luni dupa ce a iesit din garantie, adica m-a tinut 2 ierni si azi a cedat dintr-o data fara sa dea semne de "oboseala". Am oprit la un magazin si dupa 15 minute cand am vrut sa plec era moarta de nu mai mergea nici inhiderea centralizata. Am dat pe ea 360 lei si era fabricata in luna in care am cumparat-o, deci nu era o baterie statuta prin rafturi.

M-am incapatanat sa o cumpar la momentul respectiv pt ca am avut un Rombat Calciu din fabrica pe masina care m-a tinut 5 ierni si inainte de a sasea a cedat, desi citisem recomandarile unora despre faptul ca bateriile Rombat after-market nu se ridica la nivelul calitativ al celor trimise la Mioveni, dar am zis ca poate sunt ei carcotasi.

Apropos de postarea lui tomymcr referitor la subdimensionare am patit-o si eu. Prima data am luat tot Calciu (250 lei) si dupa cateva zile am vorbit intamplator cu cineva de la un service Rombat care mi-a spus ca e subdimensionata pt MCV-ul meu 1.5 DCi si ca e musai sa iau Premier ca sa beneficiez de garantie. Vanzatorul din magazin, la care m-am intors cu rugamintea sa-mi dea Premierul pentru 110 lei diferenta in plus, se uita crucis la mine ca nu auzise de aceste recomandari de la Rombat!!!

Azi la magazin vanzatorul mi-a recomandat Bosch 77Ah la 450 lei (nemteasca), in timp ce Rombat Premier (modelul nou, cel argintiu) era 400 lei, iar Varta tot in jur de 75Ah era tot 450 lei.
Eu nu mai cumpar Rombat niciodata si nici nu le voi mai recomanda vreodata!
Gealy is offline   Reply With Quote
Old 08-04-16, 10:23   #183
adrianamanolache

Stock
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 4
Smile Re: Ce baterii auto , acumulatori, folositi , preferati, cumparati, apreciati

Am fost in 2006 in Bistrita Nasaud, am stat la hotelul din centru si in timp ce savuram cafeaua de dimineata am vazut oameni pe strada pe biciclete cu baterii pe 'portbagajul' bicicletei.
M-am prins rapid ca vindeau baterii ROMBAT la colt de strada.. Si nu era unul, erau mai multi.

Iubesc firmele romanesti, imi plac cremele de la Farmec, imi place ciocolata ROM, apreciez Pegas-ul (mai ales acum ca a renascut), ma inclin la noul look al Logan-ului.. dar totusi hai sa nu le vindem la colt de strada si la calitate proasta.

Am o VARTA pe masina, 92Ah (schimbata anul trecut prin baietii de la bateria-sos) vedem cat o tine si va tin la curent.
adrianamanolache is offline   Reply With Quote
Old 11-04-16, 00:33   #184
lucianul
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 0
Default Re: Ce baterii auto , acumulatori, folositi , preferati, cumparati, apreciati

Bateriile Banner Austria sunt furnizate ca si baterii de pima echipare la cei mai mari producatori de masini din Europa. Aproximativ 700000 de baterii Banner au fost cumparate de BMW in 2015. Fabrica Banner nu face nici o diferenta intre clientii sai, vinde la toata lumea aceeasi calitate.
Bateriile auto Banner au 4 ani garantie in Oradea. http://bateriioradea.ro
Din pacate nu sunt la indemana tuturor.
lucianul is offline   Reply With Quote
Old 12-04-16, 16:01   #185
lucianul
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 0
Default Re: Ce baterii auto , acumulatori, folositi , preferati, cumparati, apreciati

Sunt fan inrait Baterii Banner Austria. ei vand aproape 40% din productia lor catre (am dat un copy/paste de pe site-ul lor BannerBatterien com):
Aston Martin Rapide, ONE-77,Audi A3, Q3, Q5 Hybrid, BMW 1er, 3er, 5er,6er,Bomag, Caterpillar, Jungheinrich,Liebherr, Linde, Mercedes E/S, Actros, Mitsubishi Colt, Porsche 911, Boxster, Cayman,Seat, Skoda, Suzuki, Volvo DRIVe, VW Passat, Golf, Amarok.
Banner a echipat 700000 de masin BMW in 2015. Diferenta intre bateriile Banner si cele ce apartin corporatiilor(80% din piata de baterii) este faptul ca ei vand aceeasi calitate si tie si fabricilor de masini. Cele mai bune, puternice, durabile baterii auto de pe piata sunt dupa parerea mea Bateriile Banner Austria.
Ma declar FAN BANNER
lucianul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -