Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > EMMA

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 03-12-11, 10:24   #1
EMMA Romania

Stage 3
 
EMMA Romania's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 159
Exclamation Stiri EMMA de ultima ora

Newsletter EMMA – Noiembrie 2011

O Eurofinală de neuitat
EMMA Brazilia
Curs Head Judge 2012
Prima finală internațională EMMA Asia în Decembrie


Finala Europeană 2011 Nuremberg

Finala Europeană 2011 a fost din nou momentul definitoriu al sezonului. Competitia din acest an din Nuremberg/Germania a fost cea mai vizitată Finală EMMA din toate timpurile. În timpul celor șase zile ale finalelor naționale din Germania precum si a Eurofinalei aproape 150.000 de vizitatori au venit la Târgul Consumenta Nuremberg care a fost gazda Finalei EMMA din acest an. 200 de competitori din mai mult de 20 de țări au oferit vizitatorilor o idee despre cele mai bune sisteme audio si de entertainment auto din Europa. Mașinile din competiție au fost jurizate de o echipă profesională formata din arbitri EMMA din 19 țări. O parte extraordinară a evenimentului a fost reprezentată de petrecerea desfășurată la Gara Centrală Nuremberg. Mai mult de 400 de invitați internaționali s-au strâns pentru a se distra acolo. Trebuie să adresăm mulțumiri importante sponsorilor Pioneer, DLS, Alpine, Kenwwod, Clarion, Audio Design (Rockford Fosgate, JL Audio, HiFonics, Brax, Helix, ESX), Ground Zero, German Maestro, AIV, Rainbow, Phoenix Gold, Stinger și Digitalradio.

EMMA pornește la drum în Brazilia

În timpul unei vizite a distribuitorilor și pasionaților brazilieni de sisteme car audio la Eurofinala EMMA 2011, a fost semnat un contract pentru înființarea EMMA Brazilia începând cu anul 2012. Planul este de a trimite participanți la Cursul de pregătire pentru Head Judge de la sfârșitul lui Martie 2012 și de a organiza un curs de instruire al arbitrilor în Sao Paulo după aceea. Pentru prima mare competiție EMMA Brazilia dorește să invite un grup de Head Judge din Europa pentru a se asigura că primul eveniment oficial EMMA din America de Sud va fi o experiență plăcută. Gilberto Medina, Distribuitorul DLS din Brazilia a început deja să organizeze câteva competiții interne folosind regulamentul EMMA, competiții care s-au bucurat de un real succes – deci era foarte clar că a sosit momentul pentru a face următorul pas și să înceapă o organizație EMMA reală susținută de producătorii și distribuitorii locali. EMMA se mândrește și se bucură să primească un nou membru în rețeaua sa globală care este în continuă creștere.

Informații curs Head Judge 2012

Cursul pentru Head Judge 2012 se va desfășura din nou la Hotelul Kaiseralm din Bischofsgrün/Germania. Datorită faptului că vor fi lansate noul CD și Regulament toții Head Judge vor trebui să își reînoiască statutul prin prezența la seminar. Datele sunt:

Sosire: Miercuri, 28 Martie
Plecare: Duminică, 1 Aprilie

Regulamentul și CD-ul 2012

În 2012 se vor lansa noul CD și noul Regulament EMMA. Din nou, producția CD-ului s-a făcut la cel mai înalt nivel tehnic la Studioul Cap a Pie din Germania. Acest nou CD va include toate piesele de SQ și ESPL, deci nu va mai fi necesar un CD suplimentar pentru participarea la evenimentele EMMA. Modificările aduse la regulament vor fi în principal legate de clasificare. O nouă clasă pentru sisteme OEM/Stock va fi creată și mai multe categorii limitate de preț vor apărea în 2012. Primele informații vor fi disponibile in curand iar lansarea oficială a CD-ului și a Regulamentului este plănuită pentru Februarie 2012.

Prima Finală Asiatică în Decembrie

Prima finală EMMA Asia va fi ținută în perioada 10-18 Decembrie 2011. Deoarece Asia nu este conectată de pamant, așa cum este Europa, singurul mod pentru desfășurarea unei finale EMMA Asia este de a trimite arbitrii în toate țările concurente în să se adune toți competitorii într-un singur loc. 2 arbitrii europeni, împreună cu 8 arbitrii asiatici vor călători în 3 locații, Indonezia, Filipine și Singapore, pentru a juriza toți competitorii din cele 5 țări participante. Acestea sunt: Indonezia, Filipine, Tailanda, Singapore și Malaezia. Acesta este primul pas pentru ca EMMA Asia să devină o organizație internațională pentru toată Asia.

Echipa EMMA

Last edited by EMMA Romania; 05-12-11 at 13:27.
EMMA Romania is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -