Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
din cauza unui incident pe dn..... neplacut si nedorit de nimeni nu am mai ajuns.....nu puteam sa abandonez un prieten pt niste cerce....asta e....
maine o sa vin ca spectator sa vad finala si poate se da verde la libere......))
Re: Comentarii si poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
Cum necum, a trecut si 4Tuning Days 2009, sau inca o editzie caracterizata prin nesimitzire crunta din partea tuturor, incepand cu cluburi si terminand cu organizatori. Acum cred ca am gasit si motivul pentru care niciodata in cei 5 ani (august2009)de existenta ai acestui club nu am primit niciun premiu. Inferno MotorSport nu a lins in cur pe nimeni niciodata si a crezut cu tarie ca lucrurile se fac pe bune, din pasiune si dorintza. Printre multe masini scapate ca prin minune de la programul rabla si printre atatea gesturi demne de ras la care am fost martor, am si cateva cuvinte frumoase. Am sa incep ca de obicei prin a multumii tuturor prietenilor clubului Inferno MotorSport, care ne-au ajutat de-a lungul desfasurarii evenimentului, sa multumesc fetelor care au fost la inaltime si fara a fi 99% dezbracate. Tin sa le multumesc si tuturor celor ce-au trecut pe la stand si au apreciat masinile noastre modificate cat si calitatea lucrarilor expuse in ciuda haosului creat de premiantzii nostri colegi cu sistemele de sonorizare inchiriate (nicidecum din masinile prezentate).
In alta ordine de idei, ca si presedinte de club, sunt mandru de ce am realizat impreuna la standul nostru de-a lungul celor 3 zile.
Tin sa ii felicit pentru evolutzii si sa le mai multumesc baietzilor nostrii de la Drift Team atat celor din Bucuresti cat si celor din Ploiesti: Johnny (bmw e36, 1.8, fara blocant), JAC(bmw e30), MOM (e30 galben - ploiesti), XIX (e30 alb - ploiesti).
Bah nene...poate au fost si asteptarile noastre prea mari plm,dar a fst slab salonul fata de anul trecut,pt Inferno eu zic ca a fost mai BINE ca anul trecut,poate in viitor or sa vina si premiile,darrrrr (intotdeauna exista un dar ) la noi in tara inca se merge pe "nepotisme" si "pupincurism" asa k plm e greu sa ridici capul k exista mereu unu`sa-ti dea in cap )....oricum stim ce e de facut in viitor
PS:La urmatorul salon PROMIT sa aduc sonorizare de 5000 watti sa le daram romexpo ))
™(-_-)"1 Bv drift team 2 tot ce am facut am facut impreuna si asta a contat pentru ca "in principiu" suntem o familie un club...cn intelege asta bn cn nu asta e..."(-_-)™