Un proiect aflat la inceput, un proiect de suflet am putea spune ...pentru noi cei de la RedZoneTuning deoarece va fi un proiect de prezentare, un proiect reprezentativ atat pentru firma noastra cat si pentru comunitatea de tuning din Piatra Neamt.
Este vorba despre un BMW "pisicutza" cum ii mai spunem momentan cu un motor de 4 cil in linie de 1,8 litri si 140 cp care va fi modificat la extrem!
Vom reveni cu detalii si poze dupa cateva mici cosmetizari de inceput ale masinii
Daca totul merge bine saptamana viitoare va primi un motor de 2,5 vanos de 192 cp!!! Pana la intaalnirea de Vineri seara ar trebui teoretic sa fie pus pe masina.
Am reusit sa fac si cateva poze ...nu prea artistice ca nu era nici locul nici momentul dar le pun totusi ca sa va faceti o idee...culoarea se va schimba si cred ca ghiciti si voi ce culoare va fi
Inca este o groaza de munca la ea...dar incet incet prinde contur!
Daca totul merge bine saptamana viitoare va primi un motor de 2,5 vanos de 192 cp!!! Pana la intaalnirea de Vineri seara ar trebui teoretic sa fie pus pe masina.
Am reusit sa fac si cateva poze ...nu prea artistice ca nu era nici locul nici momentul dar le pun totusi ca sa va faceti o idee...culoarea se va schimba si cred ca ghiciti si voi ce culoare va fi
Inca este o groaza de munca la ea...dar incet incet prinde contur!
Acum masina se afla in service pentru transplant...va primi un nou motor, grup, planetare, cardan de 2,5l, rollcage si unele imbunatatiri la interior...
Urmeaza sa intre la vopsit si un nou set de jante!