Intr-un final are si Sibiul o pista de karting competenta.
De maine va fi deschisa publicului. Ca si locatie pista este pe dreapta drumului care duce la Rusciori (daca veniti de pe drumul ocnei faceti stanga la intersectia cu drumul hotilor) va fi foarte de ajutor pentru ca la intersectia aia se va construi statia de betoane si o sa vedeti in permanenta utilaje pe acolo. De la drumul ocnei pana la pista mai e ~1km.
Veti primi casca si cagula. Neaparat sa aveti carnet de conducere(sau veniti cu tati si mami). Veti semna o fisa pe proprie raspundere, adica daca uitati sa virati la viteza maxima si zburati de pe pista, tot ce rupeti platiti (spoiler fata-45euro, praguri-35euro etc.)
Pista are sistem de cronometrare si o sa primiti foaie cu timpii. Sunt ~620metri lungime si 5metri latime (in unele curbe mai mult). Poze mai jos.
Karturile sunt cu motoare honda de 9 cai putere, destul pentru agrement, dar sunt si mai puternice pt competitii.
Pretul va fi 30lei/10minute sau negociabil daca va dati mai mult (ceva de genul 50lei/20minute si 70lei/30min). Tarifele astea nu sunt batute in cuie deocamdata, dar maine vor fi valabile.
Principalul scop al pistei va fi Scoala de Pilotaj. Asta, din pacate, nu se va adresa niciunuia care va citi pe acest forum pentru ca e pana la 12-13 ani. De preferat parintii sa isi dea copii la karting de la 5 ani, atunci chiar pot ajunge undeva departe. Abonamentele vor fi de 50 si 100 euro pe luna cu 2 sau 4 ore pe saptamana.
V-as ruga in final sa va ganditi inainte sa va urcati in kart ca nu sunteti la "masinute" si "Carmaggedon" e joc pentru calculator, deci pilotati pentru timp, nu ca sa ii scoateti pe ceilalti de pe pista.
Maine dupa ora 12-13 sunteti bine veniti. Ne vedem acolo.
P.S. Probabil am mai uitat unele detalii, o sa mai completez eu pe parcurs, dar, intrebati daca aveti nelamuriri.
Persoana de contact, eu: 0746162668