Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 23-04-07, 23:15   #106
vicheg2

Stage 3
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 98
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

eu sunt liber-profesionist...ma ocup cu timpul liber...
n-a mers? nu ma credeti? bineeee...mai incercam o data
lucrez la apa minerala: 4 milioane 200 pe luna si bonuri de masa de 72.000/bon...am si masina de la firma
nici asta nu a mers?....aaaahhhhhh.......
am mostenit de la stra-bunicu niste cosoni din aia (monezi vechi)........
n-a picat nici o treaba, merge totul in continuare bine p-acolo
vicheg2 is offline  
Old 24-04-07, 09:21   #107
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by vicheg2 View Post
eu sunt liber-profesionist...ma ocup cu timpul liber...
n-a mers? nu ma credeti? bineeee...mai incercam o data
lucrez la apa minerala: 4 milioane 200 pe luna si bonuri de masa de 72.000/bon...am si masina de la firma
nici asta nu a mers?....aaaahhhhhh.......
am mostenit de la stra-bunicu niste cosoni din aia (monezi vechi)........
n-a picat nici o treaba, merge totul in continuare bine p-acolo
du-te la danik ... ai 9 milioane salariul acolo si faci cam acelasi lucru ...
Mustang is offline  
Old 19-05-07, 09:35   #108
alex_boo

Stage 3
 
alex_boo's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 88
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
oricum bine s-ar castiga din comenzi eastbay sau alte chestii ( comision) iesi bine pe luna si fara prea multa munca..dar lenea e cucoana mare
Eu ma ocup de comenzi eastbay de ceva vreme.Odata ce te-ai apucat nu mai poti da inapoi.Adevarul e ca am un comision competitiv cu restul oamenilor care fac comenzi,dar sincer e destul de stresant.Telefonul suna de la 8 dimineata pana la 12 noaptea.sunt pe cartela si iau bonusul zilnic,deci imagineaza-ti ca abia am timp sa respir.de mancat, o data in zi si asta noaptea la 2,dupa ce dau comanda.
Probabil te intrebi de ce naiba fac asta.Pentru a-mi indeplinii micile vise.Am visat sa am un qtek 9100, am avut, l-am dat la schimb cu un alt vis, masina: ford fiesta din 83.
am mai facut un pic foamea si mi-am indeplinit si urmatorul vis,si anume sa-mi iau o camera foto profesionala. mi-am luat un 400d de la canon, plus ce am mai luat pe langa m-a dus in 60milioane.acum vreau sa ma pun bine pe treaba si anume sa-mi inchiriez un apartament in care sa-mi fac un studio foto ceva mai profi,cu scule mai profesionale decat ce am acum.
Din fotografie ies bani, faci cateva poze, faci un afis pentru vreun eveniment si gata 300euro.prinzi 3 contracte pe luna si poti sa zici ca ai cu ce sa te intretii,ba chiar sa mai si evoluezi.mai decorezi prin casa, iti faci traiul mai placut.
nu sunt o fire care sa se supuna vreunui sef, sa il pup in ass ca sa primesc o marire sau ceva de genul...
prefer sa fac totul pe muschiul meu,daca fac ceva gresit sa stiu ca eu sufar.
Daca as fi fost angajat m-ar fi durut in ass daca i-as fi facut vreo paguba sefului.
am pretentia sa nu gresesc pentru mine, daca as fi fost sef mi-ar fi pasat foarte mult cand vreun angajat mi-ar fi produs pagube.nimeni nu isi doreste sa faca munca patriotica sau sa iasa in pierdere.
Treaba cu eastbay-ul implineste vreo doi ani de zile,si sincer nu m-am imbogatit de pe urma asta si nici nu am de gand sa o fac.Banii chiar nu aduc fericirea.
Doar incerc sa-mi implinesc visele in viata asta care si asa, e scurta, si nu iti dai seama de asta decat cand treci prin unele momente care te marcheaza.
Si astea ar fi cam urmatoarele:
*Sa ma stabilesc la o casa in padure, casa cu peretii exteriori din sticla, sa nu am perdele, sa nu ma feresc de nimic si de nimeni,sa pot sta linistit in my private place.
*sa imi iau o motocicleta enduro (bmw 650cs -deocamdata),
*sa escaladez dealurile si sa ma plimb pe peste tot prin tara si prin strainatate, sa vad locuri noi si sa intalnesc oameni cu diferite moduri de viata,diferite gandiri... sa pozez cat mai mult in timpul asta...
*sa imi fac placerea de a fi propietarul unui tvr sagaris si al unui mustang din 1965
*sa traiesc alaturi de o fata care sa fie pe sufletul meu.
Tragand linie, financiar vorbind as avea nevoie in timp indelungat de urmatoarea suma de bani:
75.000euro tvr sagaris
20.000euro ford mustang
5.000 euro bmw 650cs
50.000euro casa (dupa proiectul facut anul trecut pe fuga cu o prietena arhitect)
EGAL 150.000euro
suma nu prea mare.Daca maine i-as avea in mana, nu as face cele de mai sus.de ce/ pentru ca:
casa trebuie intretinuta, la fel si masinile/motocicletele, taxele trebuiesc platite,copiii trebuiesc crescuti, vin pretentiile dupa 14 ani(tati da-mi bani)
pe langa asta trebuie sa mai si mananci si sa ai grija sa le tii in echilibru pe toate.
Asadar, i-as investi.in ce?Pai hai s-o luam logic:
Ce are nevoie omul zi de zi?
Prioritati: Aer sa respire,Hrana sa traiasca,Imbracaminte/incaltaminte sa arate decent, sa aibe o prezenta placuta.
Altele: depinde la ce nivel a ajuns fiecare.

Prioritati:
Aer- nu ai cum sa faci o afacere din asta, cu toate ca romanul e inventiv si exporta aer in olanda.

Hrana:
-Apa e prioritara, asa ca daca ai pus mana pe un izvor natural poti scoate un castig din asta cat sa te dezvolti pe mai multe categorii.
-Mancarea , e necesara, poti porni de la o plantatie de capsuni sau cresterea animalelor daca spatiul si timpul iti permite.o afacere destul de profitabila se pare ca este cresterea strutilor(pentru carne si piele - vezi masini lux -) dar si albinaritul, dupa cum zicea "dogy_10" e destul de profitabil, avand in vedere ca nu platesti impozite la stat. (vezi legile in vigoare), eu ma mai ocup si cu asa ceva (34stupi la activ)

Imbracamintea/Incaltamintea

Aici multi o dau in bara.Fiecare vrea sa se dezvolte cat mai repede, dar cu cat se arunca cu capul in fata, cu atat durerea e mai mare cand se lovesc.
Unii iau prin intermediul meu produse de pe eastbay si alte site-uri pe care fac comanda produse f ieftine, ca sa le vanda mai departe.Unii nu numai ca se imbogatesc pe spinarea mea si a altora care mai fac comenzi, altii sunt frustrati ca nu le intra produsele in comanda ca sa se imbogateasca mai repede,ba chiar unii vor sa plateasca atunci cand le vin produsele, ca ce e asta domle' , unde s-a pomenit sa dai banu inainte si sa astepti sa vina produsul dupa "x" saptamani? ... lafaza asta imi vine sa rad cand aud...
Ideea este sa avanseze incet si sigur, cu preturi rezonabile, cat sa fie acceptabil pentru end-user, nu sa ajunga o pereche de adidas superstar spre exemplu, de la 64usd pe eastbay la 350lei pe forumuri sau alte site-uri gen www.eastbay.ro (aici rad in hohote deoarece omul nu a fost deloc inspirat cand si-a facut site-ul si si-a ales eastbay.ro ... trebuie sa mai ia lectii de internet branding...

Ce mai are nevoie omul in viata de zi cu zi... ganditi-va la ce aveti voi nevoie... relaxare/distractie? infintezi un mic bar cochet in care sa vina o anumita clasa sociala (e important sa nu le amesteci) unde preturile sa fie decente si o sa-ti mearga de minune. aici pot sa-l dau exemplu un user de pe CG cu barul de langa fostul hotel Cismigiu.O idee foarte buna cu amenajarea acelui spatiu, foarte simplu, si foarte frumos.
Vara ti-e prea cald?Iti faci piscina la casa care o au ai tai la marginea orasului sau in alt oras in apropiere si le oferi forumistilor de pe 4tuning o baie racoroasa sub umbreluta unui cocktail.(desigur, contracost) -app, ceva in genul si-au facut motociclistii la iesirea din buc spre ploiesti.acum nu stiu daca au piscina, dar voie buna sigur au.
Iarna ai chef de aventura? Iti iei cateva atv-uri/snowmobile-uri si le inchiriezi intr-un traseu montan sau cevain genul, oamenii cauta adrenalina sau picanteriile care le fac viata mai frumoasa, ii fac sa uite de griji si de serviciul obositor...

Mai am o gramada de idei care merg puse in aplicare, fara pile, fara sa pupi vreun sef in ass, trebuie sa stii doar ce-ti doresti de la viata.Eu vreau sa-mi indeplinesc visele.

Quote:
Originally Posted by Cristy65 View Post
cine iti da un salariu decent de vreo 300 de eur cum da in strainatate?dak nu e de 300 makar de 150 de eur.pt 100 de eur cat iti da normal nu merita sa iti rupi spatele,dar nai alternative...si at d c sa muncesti pt 100 de eur cand poti sa castigi vreo 70 numai stand?
a si am vazut si eu oameni care au muncit o viata si acum au o pensie de tot c#####l!
Oricine iti da salariu de 300 euro atunci cand ai muncit pentru banii astia.
Daca nu 300 macar 150? Vad ca esti dispus de negociere, deci nu stii ce valoare are munca ta, ai fi dispus sa iei oricat, doar sa iei ceva acolo... Asta asteapta un angajator de la angajat.
Ai vazut oameni care au muncit o viata intreaga.Si eu.Nu e vina lor ca nu s-au unit mai devreme sa doboare regimul, tot tinerii s-au desteptat in 89.Astea fac parte din suisurile si coborasurile vietii.Alta n-ai, dar poti sa o perfectionezi pe asta.Ai nevoie de curaj,insa...

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Stiti ceva ?
De ce nu progreseaza nicaieri ... uite d'asta ... ca toata lumea foloseste aceste pretexte - ca nu sunt conditii in Romania si bla bla bla - vreti conditii ? puneti mana, lucrati serios, cereti mariri de salarii si sa vedeti ca o sa aveti conditii de UE pe care toata lumea le cere ...

Suntem cei mai saraci din Uniune ... oare de ce ??? pentru ca toate veniturile legale sunt de rahat ... sunt oameni destepti care castiga bani negri si care prefera sa faca asta decat sa faca ceva legal, incat sa aibe toata lumea de castigat !

Mai demult eram impotriva tarii ... ca nu sunt conditii si alte abureli ... Mi-am schimbat parerea ... Munca-l face pe om ... asta e rostul lui in viata. Nu o sa mananci din afirmatii ... Daca vrei sa mananci din afirmatii du-te la guvern si baga-te acolo ... toti incultii se duc acolo si dau legi de cacat, ca sa aibe ei venituri mai mari ...
Perfect de acord.
Nu trebuie sa pleci dincolo, nu te asteapta lapte si miere, din contra, isi bat aia joc de tine.sclavi.asta vor ei... be careful

Quote:
Originally Posted by platon911 View Post
la varsta mea am moolte vise,dar nu pot sa mi le acopar,atunci macar bani de tigari de motorina si de iesiri in oras, disco cu iubita,cu baietii ............
scuza-ma, daca nu sunt indiscret, cati ani ai?

Quote:
Originally Posted by nutzuXXL View Post
treasba ce eastbay mere in continuare pt moment da' tot in afara e mezu
acolo se fac bani...
Pot sa te contrazic.nu mai e ca inainte, cand erau 2-3 care dadeau comenzi.Acum sunt multi si concurenta e pe masura.cat despre plecatul in afara,ce dai pe mere iei pe pere.stai departe de viata ta personala, de familie, de prieteni, pentru ce? sa ai mai multi bani, si mai multi bani? si sa ai un audi a seis cu clima bizonica, vai, dar ce vorbesc eu aici!

Quote:
Originally Posted by c i k y View Post
Cunoaste cineva vreo firma care se ocupa cu impartitul pliantelor ?
De genul celor care mai stau pe la gurile de metrou si iti intind cate un pliant...
daca vrei te ajut eu, lasa-mi un pm
__________________
ym: eastbayromania / mail: alexandru.bulai[at]gmail.com
0724439080 intre orele 14:00-20:30
alex_boo is offline  
Old 23-05-07, 15:54   #109
Slim29

Stage 5
 
Slim29's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,629
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

si caut ceva de munca , pt vara si dak imi convine pt mai mult timp.. vreo oferta ???
Slim29 is offline  
Old 23-05-07, 16:43   #110
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

depinde la ce vrei sa te pretezi !
Mustang is offline  
Old 23-05-07, 21:04   #111
bogdan C.E.T.

Stage 5
 
bogdan C.E.T.'s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 606
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

ce ziceti...se merita sa pui pliante de la carrfour, selgros, real ..etc in cutiile postale? salariul ar fi pe la 2 mil pe luna si lucrezi doar sambata vreo 3 ore.

?
bogdan C.E.T. is offline  
Old 23-05-07, 21:12   #112
Tboy

Stage 4
 
Tboy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 219
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

adica 3 ore pe sapt * 4 sapt = 12 ore=2mil ! cine iti da mai mult? ))
Tboy is offline  
Old 23-05-07, 23:01   #113
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by bogdan C.E.T. View Post
ce ziceti...se merita sa pui pliante de la carrfour, selgros, real ..etc in cutiile postale? salariul ar fi pe la 2 mil pe luna si lucrezi doar sambata vreo 3 ore.

?
pt unul de varsta ta ... e destul de bine
Mustang is offline  
Old 23-05-07, 23:39   #114
Slim29

Stage 5
 
Slim29's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,629
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
depinde la ce vrei sa te pretezi !
vreau ceva in domeniul auto
Slim29 is offline  
Old 24-05-07, 00:40   #115
RAZvan15
4Rally

Stage 5
 
RAZvan15's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 660
Member of:
[4Rally]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by bogdan C.E.T. View Post
ce ziceti...se merita sa pui pliante de la carrfour, selgros, real ..etc in cutiile postale? salariul ar fi pe la 2 mil pe luna si lucrezi doar sambata vreo 3 ore.

?
parerea mea e, k este un fel de imposibil sa muncesti doar sambata 3 ore pe sapt si sa iei 2 mil la luna ... am si eu cunostinte care lucreaza in acest domeniu si isi rupe carca o luna de zile pentru 4,5 mil .. (depinde cate baxuri iei dupa tine)
eu asa am auzit, nu stiu ce ai auzit u .. in fine .. daca te angajezi acolo da'mi si mie un semn ..
bafta
__________________
RAZvan15 is offline  
Old 24-05-07, 14:32   #116
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by Slim29 View Post
vreau ceva in domeniul auto
ucenic .. la service-uri auto ...
momentan atat imi vine in minte ...
daca e sa imi mai amintesc de ceva ... te anunt
Mustang is offline  
Old 28-05-07, 07:34   #117
Slim29

Stage 5
 
Slim29's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,629
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
ucenic .. la service-uri auto ...
momentan atat imi vine in minte ...
daca e sa imi mai amintesc de ceva ... te anunt
k ms , dak gasesti si ceva .. raman dator
Slim29 is offline  
Old 01-06-07, 15:10   #118
NSL_KiwY
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5
 
NSL_KiwY's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 381
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Quote:
Originally Posted by Slim29 View Post
vreau ceva in domeniul auto
La vulcanizari Tot in domeniul auto este
NSL_KiwY is offline  
Old 01-06-07, 16:18   #119
c i k y
Dacia Driver

Stage 5
 
c i k y's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,146
Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[DACIA]
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

Care ma ajutati si pe mine cu niste idei ? Vreau sa ma angajez in vacanta si nu stiu unde ar fi potrivit...
c i k y is offline  
Old 02-06-07, 13:55   #120
Tboy

Stage 4
 
Tboy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 219
Default Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

la o terasa... daca iti place sa suporti fitzele multora dar $ iese ! alergat cu pliante ... la o spalatorie (vara te balacesti e mai racoare).. acum depinde si ce stii u sa faci ...ce-ti place pielea mea
__________________

Move fast, hit hard, don't die easy !
Tboy is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -