Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply
 
Thread Tools
Old 22-08-12, 01:29   #1
hyterror

Stock
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 7
Default Trebuie sa fac resetare ECM la fiecare pornire de motor

Salut,
Am un Espero `98 1.8 L , si va povestesc cum am dat din problema in problema pe scurt si unde am ajuns !
S-a stricat partea electrica de contact...trebuia contactul si dat de 5-10 ori pana sa o ia... intr-un final a iesit fum din piesa si am schimbat-o , in acest timp am terminat bateria de cateva ori fiind veche, am scapat de problema cu contactul si in aceasi zi fenomen nou:
MASINA MERGEA PERFECT DUPA CE PORNEAM MOTORUL VREO 30 SECUNDE dupa care nu se mai accelera peste 2000 uneori 300o ture , dadea un fel de rateuri, scotea sunete ciudata.... cercetez eu bine foumurile daewoo si incerc sa ii fac resetare ecm , resetare low lean .... degeaba.

CUM AM REUSIT SA O FAC SA MEARGA BINE:
Curatat conul senzor aer, dupa care am facut exact asta:
1. scos borna + pentru 1 minut
2. pus borna + la loc
3. pus contactul 5 secunde pe pozitia motor
4. pus contactul pe pozitia 0 inca 5 secunde
5. pus contactul pe pozitia motor iar, asteptat sa termine beep centura si pornit motor.

CARE E PROBLEMA ?
Am testat masina mergea perfect, entuziasmat o las cu motorul oprit 10 minute si incerc iar.... masina se comporta la fel de prost ca inainte.... imi vine ideea sa repet procesul de mai sus (inafara de curatat con senzor :P ) masina merge iar perfect.... deci de fiecare data cand vreau sa merg cu masina trebuie sa repet procesul de mai sus si dupa sa fac tot drumul fara a opri motorul....daca il opresc trebuie iar sa reiau procesul...
Sunt disperat va rog ajutati-ma cu o idee macar , pentru ca am de carat la tara urgent ceva si nu sufera amanare si nu vreau sa ma risc sa plec cu ea asa.
Las si numarul meu, daca aveti 5 minute libere dati un beep va sun inapoi si imi spuneti ce as putea sa ii fac 0721.29.12.29 Adrian
hyterror is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -