Quote:
Originally Posted by DnB69
Sal all am si eu o pisica din 96 318i 115cp, o singura problema la ea este ca nu vrea sa faca cerculete. Poate vii se pare o idiotenie da chiar nu merge sa fac cerculete pe asfalt si am incercat pe mai multe tipuri, practic face cerculete dar intr-o arie mare, nu poti sa le numesti cerculete, nu ii smuceste curu sa se invarta calumea sa zici ca faci un cerc perfect...I-am dat si la cineva care se pricepea la asa ceva...am zis ca is prost eu si nu stiu sa fac...dar nici el nu a reusit a incercat sa ciupeasca ambreiajul, a incercat cu dublu ambreiaj cu toate smecheriile si nu a reusit...clar o sa-mi ziceti ca motoru ii prea mic..incearca cu autoblocanta. Motoru zic eu ca ii destul de puternic sa faca...iar cu autoblocanta parerea mea este ca 50% nu o sa functioneze ca am vazut cum se chinuie sa se invarta  Astept si parerile voastre 
|
Se intelege clar ca nu are autoblocant masina.
Degeaba consideri tu ca sunt destui 115 cai,pentru ca nu sunt.
De pe loc,pe asfalt uscat,curat,nu o sa faca niciodata fara blocant.
Merge sa o dai la cercuri largi,cu balans,cu ambreaj,trebuie.Asta daca nu ai niste jante pe 17.
In schimb cerculete dalea cu volanul virat maxim,nu o sa dea niciodata mai mult de 1 in conditii normale (adica nu iarna).