Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply
 
Thread Tools
Old 26-06-16, 14:36   #1
Marianos

Stock
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 2
Unhappy problema golf 5 1.9 tdi din 2005

Buna ziua!Sunt nou pe forum...va salut!
Va cer sfatul in legatura cu problema pe care o am la masina mea vw golf 5 1.9 tdi din 2005.
Am cumparat-o acum 4 ani,timp in care mai mult a stat...problema este urmatoarea:
in special in sezonul f cald semnalizarea nu mai functioneaza in mers(stanga dreapta) nici click nu se aude nici becurile nu functioneaza....concomitent si AC-ul nu merge(odata cu indicatoarele sale stinse),,Doar Avaria functioneaza,,,si faza lunga....
Am pus-o pe ,,N.. testere la zeci de service-uri si electricieni auto inclusiv cele de la VW autorizate.Am schimbat tot ce inseamna electric inclusiv faruri si butuc cheie.Problema nu e frecventa dar apare,
Daca opresc masina si o las putin , semnalizarea functioneaza in functie de noroc mai mult sau mai putin..A doua zi toate sunt ok.
Anul trecut s-a oprit masina o data din mers(turometru cazut si tras pe dreapta)dupa jumatate de ora a mers dar...fara semnalizare. acum o luna am dat sa repornesc la un semafor nu mai pornea martorii palpaiau la bord,,am lasat-o in mijlocul strazii su dupa ceva timp a pornit,desigur semnalizarea nu mergea chiar si geamurile nu se mai deschideau..
Mi s-a spus de la anumite service-uri:d-le nu va mai putem lua bani e destul, nu stim ce are...De la VW cica ar fi alternatorul..mentioneaz ca am baterie noua.
In speranta ca aveti indicii sau ati patit si remediat dvs,va multumesc anticipat !

Last edited by Marianos; 26-06-16 at 14:38.
Marianos is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -