pt intrebarea asta nu trebuia sa fac un subiect nou si ca sati si raspund daca tot lai facut nu cred ca re vreu efect mai mult pt show sper ca team ajutat cu ceva :P
Mda, se zice ca ajuta putin acolo la evacuare, ideea e sa fie slefuite si cromate pe interior, ca pe acolo circula aerul. Mai conteaza si lungimea galeriei pe fiecare cilindru, pana la punctul unde se unesc. Oricum, galerii de-astea fara teava la fel (inox) si fara o toba finala buna, sunt cam inutile. Din tot sistemul de evacuare poti castiga 5% putere. Aceeasi treaba se aplica si la admisie, galerii slefuite si cromate, cu un filtru de aer sport (conic pe carbon is cele mai bune) si poti castiga inca vreo 5%.
Subiectul asta oricum e in categoria nepotrivita, trebuie mutat unde ii e locul .
daca ai evacuare directa si independenta pe cilindru se poate ajunge la o crestere de 10%.Acelasi lucru se intampla si la admisie daca se reface traseul si fiecare cilindru va fi alimentat in particular(pe carburatie camera pe cilindru;pe injectie:injectie multipunct daca ai monopunct;daca deja ai multipunct trebuie inlocuite cu altele mai mari,de preferabil sa aibe aceeasi presiune de injectie daca nu mai mare si pulverizarea sa fie si ea cel putin la fel de fina).Si din cate stiu eu galeriile nu se cromeaza ci sunt eloxate.
se acopera interiorul galeriilor cu un strat format din oxizi de aluminiu(material),de o grosime foarte mica(10-30 microni) pt a se reduce asperitatile si a netezi drumul amestecului la admisie si al gazelor la evacuare!prin asta se imbunatateste umplerea cilindrului,rezultand astfel o forta mai mare in momentul arderii deci o crestere de putere!
se acopera interiorul galeriilor cu un strat format din oxizi de aluminiu(material),de o grosime foarte mica(10-30 microni) pt a se reduce asperitatile si a netezi drumul amestecului la admisie si al gazelor la evacuare!prin asta se imbunatateste umplerea cilindrului,rezultand astfel o forta mai mare in momentul arderii deci o crestere de putere!
P.S.:i-a gandeste-te
ahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa
cool treaba dar la noi in primul rand cred ca nu ai unde sa faci chestia asta ... si in al doilea rand ... nu are rost?