Căutând alţii prin calculatoarele lor au găsit poze care pe mine unul m-au pus pe gânduri, vi le prezint şi dumneavoastră şi vă invit să vă daţi cu părerea: este copy/paste după Land Rover LRX Concept, aparut in 2007 pe internet si live in ianuarie 2008 la Detroit si apoi prezentat la Geneva tot 2008, sau o coincidenţă uimitoare?
later edit: nu e nici furt, nu e nici coincidenta,LRX este sursa de inspiratie a modelului Duster, conform presei auto.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Dacia Duster Concept: furt sau coincidenţă?
Si eu tot nu am votat .. dar de la concept pana la masian de strada e cam cale lunga la noi la romani .. s fii curios sa o vad pe strada .. si as putea afirma cu mandrete E DACIE FRATE
eu unu nu vad nici o asemanare, deci un "NU" clar pentru vot.
in loc sa criticati si sa acuzati, ati putea sa apreciati si sa sustineti initiativa si progresul!
Bafta!
Liniile maşini sunt aceleaşi, compară fotografiile 1 şi 4 "încreţiturile" de pe caroserie sunt tot ce a putut realiza diferit mare departament de design Renaul?
Cam subţire....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW]
Re: Dacia Duster Concept: furt sau coincidenţă?
Quote:
Originally Posted by Psycho
Si eu tot nu am votat .. dar de la concept pana la masian de strada e cam cale lunga la noi la romani .. s fii curios sa o vad pe strada .. si as putea afirma cu mandrete E DACIE FRATE
E frumos să zici ...uite Dacia să te mândreşti!!..., dar să nu zici uite land rover,..a nu e dacia, apoi trece şi land roverul şi zici uite dacia., şi te întrebi care a fost prima
Am votat Da!!, nu ştim oare să facem ceva ! Trebuie să furăm