Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!
[QUOTE=DiabloXXX;3684823]intradevar vi sau dat un apartamen si o camera si ati mai ocupat un apartament cu japca care era rezervat baietilor de la inferno.
Bine zis diablo.....Eu,prietena mea,Robynet si SBB (Pisica verde) trebuia sa dormim acolo. Si din cauza asta a fost si o mica discutie nedorita intre noi de care eu unul nu sunt mandru.
In fine prietena mea chiar se ducea la baie in camera 5 unde trebuia sa stam dar nu a putut lasa bagajele acolo pentru ca usa nu se inchidea. Si singura in camera nu statea ca erau celelalte fete in camera 6. Sunt curios daca mai erau bagaje acolo mai intrau???
Evenimentul a fost ok. Pacat de vreme atat.
App. Melodia de la Shadow's e prea smechera. Felicitari baietilor pt ea
Mie mi'a placut la nebunie Kia lui Demonu.Ti'am si admirat subwooferul.
Chiar sunt curios.imi poti spune te rog daca e un anumit model sau e facut de tine ?Ce boxe sunt in el?
PS : am iesit si eu din NA,in 1 rand pentru ca nu mai avem presedinte la Valcea si in al 2lea rand pentru ca s'au spus multe vorbe urate care pe mine personal m'au deranjat foarte mult.
Multumesc Night Angels ca m'ati primit la voi in club,in ciuda faptului ca nu am o masina modificata asa cum trebuie,multumesc pentru increderea acordata.Sper sa ramanem prieteni in continuare.
O sa revin si eu cu un clip cat de curand posibil.Ii multumesc lu trafy ca a urcat el din poze ca eu am ceva prb cu netu de acasa si nu pot intra decat de la munca.Imi cer scuze daca am intarziat cu fotografiile.
Chiar sunt curios.imi poti spune te rog daca e un anumit model sau e facut de tine ?Ce boxe sunt in el?
ms pt aprecieri minimal.madness masina se afla la jumatea proiectului....
subwooferul este un magnat xtc 238 cu 2 dif de 38cm asa este cumparat
Daca cumva din gresala mai aveti careva poze cu corsa acela cameleon(al meu) va rog sa le puneti in postul meu de prezentare sau aicea sa le iau si eu sa le pun bine. multumesc
foarte frumos organizat show-ul si este normal ca sa nu iasa totul perfect importanta este ca oameni au visat, au muncit si au realizat un show frumos si mult dorit.
nici cei de la 4tuning nu le fac perfecte ci doar cele mai frumoase din tara pentru ca experienta ii obliga.
vorbesc din experienta pentru ca eu am simtit pe pielea mea greselile lor dar aceste lucruri fac parte din viata.
asteptam si alte editiiiiiiiii