Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply
 
Thread Tools
Old 23-09-14, 21:40   #1
Alfa 155

Stage 5
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 455
Exclamation Probleme Navigatie Zenec Ze-Nc2010

Buna seara. Am achiztionat de curand o navigatie zenec ze-nc2010 (prin courierat,fara proba) , care pare a fii sau a avea o defectiune , problema .

Dvd-ul/Navigatia doresc sa o montez pe un Audi a4 - 2004 - Specific ca probele tot pe aceasta masina s-au facut.

La achizitionare , mi-a dat toate cablurile (zic eu) , insa mufa de alimentare era taiata , nu avea mufele/mufa care se conecteaza la masina (euro) , deci din mufa dvd-ului ieseau daor cablurile si mufa pentru can si cea care duce din can in dvd. Am lipit/legat firele la o mufa veche de la un alt casetofon , insa am ramas cu doua fire in "plus" , este vorba de cele doua care ies din can de culoare blue spalacit deschis , si rosu cu dunga pe el.

L-am mufat , s-a aprins ledul de la rotita din partea stanga (cum te uiti la el) , si a ramas aprins pe culoarea alba (doar acel buton/rotita) , am apasat pe butonul de "power" , s-a aprins , mi-a scris mesajul de inceput (zenec e>go) . dupa care nu mai afiseaza nimic , ramane imaginea neagra doar cu back light . Porneste pe radio , se aude "fasait" de la radio , insa nu reusesc sa prind nici un post, daca dau pe fm se aude cum ca ar schimba frecventele din am in fm .

Am incercat sa ii introduc un cd insa nu il trage inauntru . Nu mmerge nici un alt buton , dvd , navi, sau altceva , ramane doar pe fm si acel fasait.

Daca tin apasat pe "wide pic" , imi apare o bara de luminozitate , care merge sa modific luminozitate) . Deci ecranul este in regula , insa se comporta ca si cand nu ar avea soft , sau nu l-am montat , alimentat eu bine ?

A intampinat cineva aceasta problema , are idee daca mai trebuie conectat ceva , daca trebuie facuta vre-o combinatie de butoane (un fel de cod) , sau daca trebuie conectat neaparat pe golf5/6 - passat ?

Daca nu a mai intampinat nimeni aceasta prioblema si nu are idee de rezolvarea ei , ma puteti ajuta cu un service unde sa il pot duce la constatare , reparare , sau un electronist bun ?

Multumesc.
__________________
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Vw Golf 3 Cabriolet 1.9TDI
Audi A4 Cabrio 2.5 TDI V6
MG TF 115 1.6i
Alfa 155 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -