Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply
 
Thread Tools
Old 21-03-10, 23:38   #1
Jaro

Stock
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Modificare Cod Rutier

Salut,

Voi sumariza in cateva randuri actiunea de schimbare a Codului Rutier initiata de catre Asociatia Timisoara Bikers, actiune care se adreseaza atat conducatorilor auto cat si moto din Romania:

In 2009 am pierdut un prieten, un motociclist si un om deosebit. În data de 26 iulie 2009, pe raza localității Măureni, judetul Caraș-Severin, Andrei Popoviciu (Mătăsosu’) a fost implicat intrun grav accident de circulație, în urma căruia și-a pierdut viața. Un vacar a lovit o vaca ce a sarit brusc in sosea, Andrei ne mai reusind să o evite, a intrat in coliziune cu aceasta. Echipajul de urgență al Salvării nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe prietenul nostru.
Pentru ca acest gen de situatii foarte periculoase ne pot fi fatale oricaruia dintre noi, dorim sa tragem un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta animalele nesupravegheate sau supravegheate de oameni iresponsabili, in apropierea soselelor intens circulate.
Pentru ca nu putem asista nepasatori la neglijenta criminala a unor inconstienti, Timisoara Bikers a redactat urmatorul Memoriu (pe care il regasiti atasat) cu care vom incerca sa schimbam ceva. Stim ca este dificil dar stim si ca nu putem astepta nepasatori sa fim noi urmatorii pusi in situatii de acest gen. De asemenea, tot atasat, se afla un tabel nominal prin intermediul caruia dorim sa obtinem cat mai multe semnaturi care sa sprijine acest Memoriu in drumul sau catre aprobare. In cazul in care vor fi completate formulare avem rugamintea sa ne fie trimise in original.

In linii mari planul de actiune este urmatorul:

1. se strang semnaturi pentru sustinerea memoriului si se coopteaza la actiune parlamentari
2. se ia legatura cu organizatiile constituite/sau nu, din tara si se pun bazele unei actiuni la nivel national
3. in data de 8 mai 2010 se va incerca organizarea de actiuni in cat mai multe orase din tara, actiuni la care se vor sustine urmatoarele:
a. Completarea legislatiei in vigoare cu prevederi clare si sanctiuni in legatura cu accesul animalelor pe drumurile publice
b. Tragerea unui semnal de alarma in legatura cu pericolul pe care il reprezinta lipsa acestor prevederi pentru toti participantii la trafic
c. Prezentarea problemelor specifice motociclistilor ca participanti la trafic

Daca doriti sa sprijiniti aceasta actiune sunteti asteptati sa ne contactati:

Ştefan Agotici
Telefon: 0724 758 648
Email: agotici.stefan@timisoarabikers.ro

Anca Bogdan
Telefon: 0745 813 196
Email: ancabogdan.tm@gmail.com

Jaro Urban
Telefon: 0730009637
Email: pavel.jaro.urban@gmail.com

Multumesc,
Jaro
Attached Files
File Type: pdf MEMORIUL-ASOCIATIEI-TIMISOARA-BIKERS.pdf (92.1 KB, 14 views)
File Type: pdf TABEL-NOMINAL.pdf (30.0 KB, 11 views)
Jaro is offline   Reply With Quote
Old 24-03-10, 22:47   #2
Jaro

Stock
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Re: Modificare Cod Rutier

Formularele completate pot fi trimise la adresa:

Cab. Av. ANCA D. BOGDAN
P-ta Ion I.C. Bratianu, Nr. 2, Cam. 5
Timisoara


In cazul in care sunt mai multe formulare si trimiterea normala prin posta nu este fezabila, puteti trimite prin Fan Curier cu plata ramburs (la destinatie), Timisoara Bikers platind contravaloarea transportului. Serviciul Fan Curier exista in toate oficiile postale.
Jaro is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -