Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply
 
Thread Tools
Old 09-03-13, 18:20   #1
babone
Honda Driver

Stage 5
 
babone's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 918
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Slk 200 / Clk 200 / Smart roadster?

Salut,as dori cateva sfaturi in vederea achizitionarii uneia dintre masiniile din titlul topicului.In mare parte masina o voi folosi doar pentru weekend si nu m-ar deranja faptul ca are decat 2 locuri dar nici cu 4 nu strica.Sunt indecis care ar fi mai ok pentru ca la slk (r170) vad avantajul hard-topului insa are doar 2 locuri, la clk (w208 ) as lua doar modelul cu facelift insa ar fi dezavantajul soft-topului dar are avantaj cu bancheta spate si ca + fata de slk ar fi faptul ca o pot gasi cu mai multe dotari, iar la smart cred ca m-ar ajuta foarte mult cu taxele si consumul fiind motorul foarte mic.As dorii sa stiu cam care ar fi costurile de intretinere,la aceste modele si costurile de reparatie in urma unui accident ,si nu in ultimul rand care ar fi ce-a mai placuta la condus.
babone is offline   Reply With Quote
Old 09-03-13, 18:46   #2
Tis-ul

Stage 5
 
Tis-ul's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,150
Default Re: Slk 200 / Clk 200 / Smart roadster?

Eu zic că SLK-ul ar fii cel mai plăcut la condus, deoarece are altă gardă la sol, și e mai aero-dinamic. Are și hardtop, ceea ce îl avantajează.

Baftă la achiziționare.
__________________
Tis-ul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -