Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 16-02-16, 11:27   #1
digital29

Stage 1
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
Default Probleme electrice e46

Salutare,

Am niste probleme la un e46 coupe facelift 318 si speram sa ma ajutati cu vreo idee. O sa scriu cronologic ce s`a intamplat.

1. Acum cateva luni am descoperit ca nu mergeau becurile de la placuta de inmatriculare. La un service mi-a descoperit ca nu primea cablul respectiv curent de la modulul de lumini.
2. Tot acum cateva luni, mi se aprindeau din cand in cand luminile din interior, cand masina era incuiata. Mergeam dimineata la masina sa o gasesc cu becurile aprinse. Nu ramaneam fara curent, iar problema a disparut singura la un moment dat.
3. A venit iarna, am ramas o data fara curent la -15 grade, chiar daca nu am mai gasit nimic aprins la ea.
4. M-am jucat la un moment cu cheia in contact dar fara motor pornit, incercam sa setez bluetooth-ul. Dupa 15 minute nu a mai pornit, a trebut sa imi dea cineva curent. E normal sa raman fara asa rapid?
5. Weekend-ul acesta am fost in excursie. Dimineata am dat curent unui tip pentru ca a ramas fara si totul a decurs perfect vreo 200km. Iar cand sa ajung, in timp ce mergeam, mi s-a oprit totul electric de la masina pentru 2 secunde (muzica, faruri, bord, totul), si au pornit la loc. Motorul a ramas pornit, chestia asta mi s-a intamplat in mers, de 2 ori in decurs de 10 minute.

Am fost la service, mi-au descoperit urmatoarele erori:
1. 5E21 - abs pressure sensor 2
2. 5E1F - angle sensor steering wheel
3. 5E16 - can no communication with instrument control module
4. 5DF7 - voltage supply too high
+ climate blower short circuit
+ internal control module random access memory.

Si mi-au recomandat sa schimb modulul de confort. Sa fie de la el, de la modulul de lumini, sau de la altceva?
digital29 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -