Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 21-11-15, 18:28   #1
florinlix

Stock
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 4
Default Fiat Sedici/ Suzuki sx4 problema tempetatura apa

Buna ziua...Am un Fiat Sedici sau Suzuki sx4 ... Acum vreo 5 luni mergeam prin bucuresti cei drept mai nervos...si deodata mi sa ridicat apa pe rosu pe H.... Si de atunci cand merg un mic mai agresiv cu masina aceeasi chestie...daca merg usur fara demaraje etc nu se intampla nimic...cum se manifesta? Incepe sa creasca pana ajunge in 2-3 secunde pe H...zona rosie...iar dupa cateva secunde incepe sa scada pana la jumatate unde ar fi normal...si acolo ramane...Mentionez ca am fost la service am schimbat termostat... Si tot asa se intampla....cineva mi.a spus ca ar fi garnitura de chiuloasa ciupita...cand am schimbat antigelul am pornit motorul am turato putin si am tinuto cateva minute cu motorul pornit si capacul acela care ar trubui sa sara la presiune mare..deschis...si am inteles ca daca era garnitura apa trebuia imediat sa sara ca din fantana arteziana....Careva vreun sfat? Vreo parere?
Mentionez faptul ca merg asa de 5 luni de zile ...mi se intampla deseori...dar nu sare capac nimic...nu pierd apa din vas etc cam 18000km am mai facut de atunci

Last edited by florinlix; 21-11-15 at 18:31. Reason: complectare defect
florinlix is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -