Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 08-05-15, 22:43   #1
lorin.ionut1

Stock
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Default tremurat corsa b 1.0 12v

Salutare tuturor sunt nou pe forum și am o problema cu opelul meu corsa 1.0 12v din 2000.
Deci problema se manifesta astfel. De ceva timp după ce mașina īncepe sa se īncălzească ajungānd la temperatura normala se simte un dardait la motor dar asta doar la relanti după ce o accelerez puțin. De exemplu merg cu 20 ma opresc la un semafor lăsānd-o pe liber motorul īncepe sa facă ca nebunul parca ar da sa se oprească după care revine la parametrii normali. Cānd se īntāmplă asta precizez ca de cāteva ori mi sa aprins și becul care īmi indica bateria īn bord dar doar pentru cāteva secunde, exact momentul cānd parca da sa se innece. Īn rest mașina funcționează absolut normal doar ca chestia asta mi se pare foarte ciudata. Cānd scade turația și tremura īmi scade și lumina din faruri și din bord plus ca īmi zgālțāie toba din toate īncheieturile făcānd un zgomot neplăcut. Am și un video īn care sper sa se vadă mai exact ceea ce se īntāmplă. Mulțumesc și o seara buna. https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=1Jf67yAtLtY .
lorin.ionut1 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-15, 19:31   #2
Stuke

Stage 4
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 218
Member of:
[DACIA]
Default Re: tremurat corsa b 1.0 12v

Simplu de rezolvat dar scump. Dupa ce am vazut filmuletul pare a fi motorasul care tine relantiul sau debitmetrul. altceva nu are ce sa fie. Tind sa cred ca e motorasul de relanti ca daca era debitmetrul aveai si eroare in bord.
__________________
Stuke is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -