Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-14, 19:21   #1
cosma09

Stage 1
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 22
Unhappy Golf 4 1.6 azd NU TRAGE

Salutare..tocmai ce mi-am luat un vw golf 2001 luna 11 motor 1.6 16v azd pacific..si nu sunt multumit deloc..cu toate ca toata lumea vw in sus si in jos eu nu prea sunt fan dar am luato pe o perioada scurta de timp si nu prea imi pot face treburile cu ea!!
Problemele sunt in felul urmator ..NU TRAGE!! ...
SPECIFIC: cand am facut test mergea la cumparare ..tragea foarte bine ..insa intr-o zi dau sa plec repede ..cheie brr brr o pornire ciudata pe moment nici nu imi dadusem seama ca a pornit motorul balbait ciudat..imi continui drumul la primul semafor vreau sa plec de pe loc in treapta 1 motorul se auzea turat(turometrul nu se misca ,masina deloc acceleram si pe o portiune de 10 m am mers cu 2 h ) dupa care am crezut ca imi sare motorul de sub capota asa mi-a luat'o la fuga parca fusese infundata..eh de atunci numai probleme gen plecare de pe loc motor turat 400 viteza maxim 60-80 ..in linie dreapta in treapta 5 abea prind 100 ..nu mai trage deloc..nu am avut aprins nimic in bord.Am fost la un tester mi-a spus ca este senzor presiune admisie si senzor batai ...le-am schimbat si pe alea nimic nou aceleasi probleme nu imi trage deloc nu are forta !! De aceea am decis sa apelez pe acest forum ..ps :ambreiajul nu patineaza!! ......Ce am mai auzit ca ar putea fi dar nu vreau sa mai dau banii aiurea si sa nu se intample nimic :filtru benzina,injector,bujii,role,clapeta acceleratie
cosma09 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-14, 16:39   #2
toplacservice

Stage 1
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 13
Default Re: Golf 4 1.6 azd NU TRAGE

Este posibil ca pedala de acceleratie sa fie murdara. Incearca sa o cureti si probabil ca problema se va rezolva.
toplacservice is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -