Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 17-10-14, 23:46   #1
liviu1991

Stock
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
Talking motoru merge neregulat si nu are putere

Buna ! sunt la primul post deci .. rog intelegere.
Am un Golf 3 1996 1,4 benzina motorul standart de 60 căluţi.
De vreo 2 luni a inceput.. , cum am pornit masina vineri dupa o saptamana in care a dormit in garaj, dupa 500 de metri pâc pâc , pâc pâc .. dadea sa se opreasca parca. Primul gand a fost ca ceva s-a infundat si am dat din a 4-a la 3000 de ture a 3-a, am calcat-o blana si am tinut-o vreo 3-4 sute de metri pana cand am simtit ca a zvacnit si s-a "eliberat". In weekend masina s-a comportat normal. dar de luni pana vineri nu am mai pornit-o. Vineri daca am incercat sa o pornesc la fel........ si la fel in fiecare weekend, din ce in ce mai urat si doar pana faceam 4-5 km cu ea. Astazi am incercat sa o pornesc dar nici nu se poate intretine la relanti. Aproape am omorat bateria si nu am reusit sa o misc un metru. Daca am reusit sa pornesc motorul cand am calcat putin acceleratia sa il "ajut" a murit parca i-am dat otrava.
Am o banuiala pe bujii, maine incerc sa le schimb astept pareri si sugestii . Multam !!
imi dau seama ca am scris aici "un roman" dar incerc sa va spun cat mai multe poate va dati seama ) Noroc bun !
liviu1991 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-14, 05:49   #2
jemis90
Opel Driver

Stage 5
 
jemis90's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 361
Member of:
[Opel]
Default Re: motoru merge neregulat si nu are putere

Bujiile!

Daca nu...in alte chestii nu ma bag sa iti dau sfaturi. Oricum tu ai injectie monopunct deci ...nu se strica NEVER. Doar daca ai kilometri cat pana la Luna si inapoi

Cel mai ieftin de verificat si schimbat sunt bujiile si fisele(vizual).La mine la opel erau negre, arse si cu ulei. Aveam 230 mii km la masina respectiva.

Exact la fel am avut si eu probleme si dupa ce le-am schimbat - problema a disparut. Nu mai taia din acceleratie si nu mai avea nici o ezitare la pornire - iarna la -26 de grade ( atat erau afara pe atunci).
__________________
Renault Megane2 Actual

Corsa b-sold / Rover 25-sold /Clio Mk1 sold
Family - /Logan 2005,Ibiza 2012,MCV 2013\
jemis90 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-14, 13:44   #3
liviu1991

Stock
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
Angry Re: motoru merge neregulat si nu are putere

Da , azi am reusit să o resuscitez, a fost nevoie de 50 Ron pentru un capac delcou cu tot cu lulea, luleaua veche era prăjita şi nu mai dadea scanteia cum trebe. Cei care fac treaba asta trebuie să fie atenti si sa numeroteze fişele înainte de a le demonta, să nu le incurce cum am patit eu ))
Intenţionez să pun poze cu piesa defectă pentru cei interesaţi .
Noroc bun !
liviu1991 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -