Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 24-04-14, 22:06   #1
rophoenix

Stock
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Default probleme navigatie passat B6

acum cateva luni, am cumparat un passat B6 care avea un sistem de navigatie aftermarket deja instalat. pana de curand a mers perfect in schimb de ceva vreme cand apas pe Navi, softul navigatiei e blocat. Toate celelalte functii merg, asta a ramas blocata in meniu si nu pot nicicum sa-l fac sa mearga. Problema e ca nu stiu nici macar ce producator/model e. N-am incercat sa scot bornele bateriei c-am inteles ca trebuie codat dupa aia ?. A mai patit cineva? Se poate rezolva? Atasez o poza cu sistemul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	navi.jpeg
Views:	259
Size:	1.69 MB
ID:	2975894  
rophoenix is offline   Reply With Quote
Old 29-04-14, 14:22   #2
alexalfa

Stage 5
 
alexalfa's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 346
Smile Re: probleme navigatie passat B6

Nu se īntāmplă nimic dacă scoți și repui bornele bateriei la loc. Nu necesită cod de repornire. Eu am un model similar și la o anumită perioadă de timp o apucă mofturile. Vezi că pe față există o găurică de diametrul unei sārme de la agrafa de birou. De acolo se face resetarea. Apoi trebuie să faci pașii pentru reintrarea īn program a softului de navigație. Dacă nu funcționează așa, scoți și reintroduci cardul de memorie din slotul de navigație și iar faci pașii de reintrare īn program. Dacă nici de data asta nu reușești, lasă un număr de telefon și te trimit la firma unde am instalat eu multimedia.
__________________
Da-mi DOAMNE sa nu-mi mai doresc nimic ! Dar sa fie din aur !!!!!!!!!!!!!!
alexalfa is offline   Reply With Quote
Old 29-04-14, 15:03   #3
alexalfa

Stage 5
 
alexalfa's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 346
Default Re: probleme navigatie passat B6

Ai mesaj privat de la mine.
alexalfa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -