Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 15-02-18, 17:43   #31
mbanu003

Stock
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Question Re: 4TuningHELP - Intrebari si raspunsuri din domeniul auto

Buna am o mica problema la alternator s-a topit acel surub si firele care erau bagate acolo au cazut.ce pot face?si care erau rolul acelor fire?
mbanu003 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-18, 17:01   #32
camelia21

Stock
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
Default Re: 4TuningHELP - Intrebari si raspunsuri din domeniul auto

Buna ziua, am si eu o dilema in legatura cu vanzarea unei masini.
am cumparat recent o masina de la un prieten, i-am scos numere rosii si intre timp i-am efectuat si RAR-ul.
intrebarea mea este urmatoarea: pot sa o vand mai departe fara sa mai fiu nevoita sa o inscriu pe numele meu+placute+primaria si sa o inscrie urmatorul proprietar?
camelia21 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-18, 11:36   #33
LazarClaudiu

Stock
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
Default Re: 4TuningHELP - Intrebari si raspunsuri din domeniul auto

Salut,

Am si eu o problema sa zic asa am un Ford Mondeo mk4 2011 1.6 tdci, mi-am schimbat la cei de la Neste Automotive volanta si ambreajul iar dupa asta in numai 3 luni am inceput sa simt un vibrat in ambreaj atunci cand cupleaza volanta la cutie , pe langa asta a inceput sa mi se auda si un tacanit in momentul in care cutia e cuplata . Cand calc ambreajul nu se mai aude. Am fost cu ea la garantie si mi-au schimbat volanta de 3 ori pana acum. Poate cineva stie ce poate avea. Pe langa acel tacanit si cand plec cu ea doar din ambreaj de pe loc se aude un harait. Poate fi volanta? Ambreajul? Sau o alta variant pe care am auzito cutia?
Mai multe detalii am masina la cei de la Neste Automotive de 3 saptamani ( jos palaria pentru ei deoarece pana acum nu mi-au luat nici un ban pentru tot ce au facut) timp in care au dat absolut tot jos de pe ea cutie ( desfacuta si verificat rulmenti etc.), ambreaj si volanta, motor dat jos verificat arborele cotit si semering,fulie , cuzineti absolut tot mai putin injectoarele care urmeaza sa le verifice dupa ce monteaza totul inapoi. Cu toate acestea nu isi dau seama de la ce se aude acel tacanit , se aude doar cand volanta este conectata la motor si cutie , ba chiar mi-au pornit masina si fara cutie si se aude acel tacanit de la motor si da o vibratie din motor in volanda+ambreaj pana in cutie , acea vibratie este asemanatoare cu mersul motorului .
Ma poate ajuta cineva cu o parere ce ar putea avea pentru ca cei de la Neste Automotive nu ii dau de cap zgomotul inca e prezent si vibratia in ambreiaj cand cupleaza la fel de mare.

Multumesc anticipat.
LazarClaudiu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -